P

Çavuş
29 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
9 yıl
Dokuz eylul vs İstanbul
Arkadaşlar ikilemde kaldım.Deniz ulaştırma işletme muhendisliği tercih edicem dokuz eylülde hazırlık var ve ingilizcem hiç iyi değil dokuzun hazırlıgı nasıl zor mu?.Birde kendim 10 yıl istanbulda kaldım istanbulu tercih edersem arkadaşlar falan var ev tutarız dediler açıkcası benm için daha rahat olur ama dokuz eylulde de daha iyi eğitim alırsın dediler yardım edin her turlu yoruma açığım.
P
9 yıl
Hazırlık Sorunsalı
Arkadaslar ing seviyem yok gibi bişey dokuz eylülde hazırlık okursam kalır mıyım yardım
P
9 yıl
Tercih Sorunu Baksanıza
1. Tercihim A uni 60 bin 2.tercihim B uni 90 bin 3. Tercihim c uni 95 bin 4. Tercihime 75 binlik yer yazdığımda sistem 75 binliği hiç görmez mi yoksa yuksekden başlayıp elemeye devam eder mi çünkü benim istediğim okullar ilk 3 tercih puana bakmadım istediğime göre yazdım
P
9 yıl
MESLEK SEÇİMİ
Arkadaşlar merhabalar kafam çok karışık ne istediğimi hala bilmiyorum.Tam kaptanlığa karar verdim diyordum babam geldi dün gece konuştu düzenli bi aile hayatın olmayacak vs.makine desen ilgim yok makinelere inşaat desen makineden daha çok ilgim var ama yeterli düzeyde değil.Biyomedikal mühendisliği hakkında çok bilgim yok ama babam direk ne yapacaksın onu inşaat makine falan varken dedi.Arkadaşlar fikirlerinizi belirtirseniz belki de ona göre karar vericem.
P
9 yıl
Arkadaşlar bi bakın ya
Kaptanlık yazılır mı arkadaşlar çok kafam karışık dokuz eylül istanbul tutabilir çok zorluğu var diyorlar universitede 70 kişide 2 kişi falan kız oluyormuş sosyal hayatta yok kampüsten bulamazsan bişeyler yazında rahatlayayım ya
P
9 yıl
Dokuz Eylül kaptanlık anket gelin bi oy kullanın
Sıralamam 89k dokuz eylül 91k ile kapatmış geçen sene arkadaşlar.
P
9 yıl
Anket Yardım Arkadaşlar
Siz olsanız hangisini seçersiniz mf4 89k ankarada oturuyorum.
P
9 yıl
KAPTANLIK
Sıralamam 89k dokuzeylul ingilizcesi 91k istanbul turkcesi 95k sizce hangisi?
P
9 yıl
ilk 3 yada 5 BURSU
Arkadaşlar tercihler de ilk 3 yada ilk 5 tercihlerimizden biri tutarsa burs mu ne oluyormuş bilen birisi aydınlatırsa çok sevinirim.
P
9 yıl
BİYOMEDİKAL YAZMAYA KARAR VERDİM
Arkadaşlar sıralamam mf3 91k karabük Biyomedikal mühendisliği geçen sene 97k ile kapatmış sizce gelir mi? Yazmalı mıyım? mf4 te 89 k ne onerirsiniz her turlu yoruma açığım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.