G

Er
29 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
9 yıl
Bisiklet alacağım
bisiklet alacağım aklımda bir kaç marka model var bunlardan hangisi almalıyım? ilk bisikletim olacak uzun süredir araştırıyorum. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
1.http://www.mossobisiklet.net/Mosso-mtb-27.5/Mosso-WiLDFiRE-V-27.5
2.http://www.bisikletfirsati.com/carraro-force-310-26-jant-2015-model-ucretsiz-kargo-26-jant-carraro
3.http://www.akakce.com/bisiklet/en-ucuz-salcano-ng450-27-5-v-dag-bisikleti-fiyati,2002397.html
4.http://www.n11.com/salcano-ng650-v-275-jant-dag-bisikleti-P19016455
bunlardan birisini almayı düşünüyorum ama çok kararsız kalıyorum sizce ilk olarak hangisinden başlamalıyım mtb istiyorum biraz şehir içi biraz günlük gezi olarak kullanacağım :)
G
9 yıl
salcano ng650
son 1-2 aydır bisikletler ile ilgileniyorum araştırıyorum artık bir bisiklet almam gerekiyor ilk olarak fazla açılıp pro. bir bisiklet ile başlamam ahmaklık olur önce amatörlüğümü atmam gerekiyor.
bugün salcano ng650 27.5 bisiklet ile karşılaştım sahibi ile konuştum 3 ay önce almış fatura vs. var üzerinde suluk ön arka lamba ile birlikte verecek kadro boyu bana uygun sıkıntım yok fiyat olarak 550 lira söyledi pazarlık vs. 500 civarı olacağını düşünüyorum sizce uygun mu fiyat ? alıp binilesi bir tad bıraktı bende
G
9 yıl
ORBİS BİSİKLET İNCELEMESİ
26ER 17.5" Orbis Plus Luca 6.0 Aluminium 6061.T6 kadro bir bisiklet var.
amatörüm bu tarz ilk kez bir bisiklet alacağım 2. el arkadaşım satıyor almamı tavsiye edermisiniz.
183 boyum daro boyuna uygun mu yani rahat edermiyim ? fiyatı ortalama ne kadar eder 2. el alacağım çünkü. şimdiden teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
G
9 yıl
amatörüm uzun yol için tavsiyeler
öncelikle hepinize kolay gelsin.
amatörüm aslında herkes kadar çocukluktan kalan bilgilerim var son bir kaç haftadır bisikletlere sardım ve aşırı derece ilgimi çekti otostop ile iç anadoluyu gezmiştim geçmişimde ama bisiklet ile tur yapmamıştım bir rota çıkardım yaklaşım 1400 km yaz bitene kadar vaktim var :) öncelikle bir bisiklet almam gerekiyor birde eylül ayında kapadokyada bi festival varmış bisikilet ile oraya gelip orada kamp yapıp oradan geri rotaya devam etmek istiyorum Osmaniye'de yaşıyorum.

öncelikle bisiklete bu durumda ayırabileceğim bütçe 700 civarında
http://www.atillabisikletklinigi.com/tr/mosso-legarda-1521-erkek-2015--u
http://www.atillabisikletklinigi.com/tr/mosso-legarda-1521-erkek-duz-masali-2015--u
http://www.atillabisikletklinigi.com/tr/umit-magnetic-erkek-v-fren-2015--u
http://www.atillabisikletklinigi.com/tr/umit-magnetic-erkek-mekanik-disk-fren-2015--u
biraz araştırdım uygun fiyatta bunları buldum belki gelecek yıllarda biraz daha iyisini alabilirim ama şuan bu civarda olacak fiyat.
şimdi bu bisikletlere ekipman ilave edeceğim ben çantamı çadırımı herşeyimi bisikletin üzerinde olsun ben sırtımda çanta taşımayayım istiyorum öncelikle buna uygun mu bu bisikletler ? uzun yola uygun mu ? sürekli yolda olacağım arazi değil düz araç yolu.
ekipmanları çıktığımda bu mesafede ortalama ne kadar kişisel masraf ederim yeme içme vs.
şimdiden hepinize teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.