P

Çavuş
27 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
8 yıl
Aliexpress kargo ile ilgili
Herkese merhaba

2 gün önce aliexpressden bir ürün aldım ve air mail ile yollaması içinde 1.20 dolar kargo ücreti ödedim. Fakat dün baktığımda ürünün "China post ordinary small packet plus" ile yollandığını gördüm. Satıcıya neden böyle birşey yaptığını sorduğumda ise Çinde bahar festivali olduğunu ve çoğu yerlerin bu nedenle kapalı olduğunu onun için small packet plus ile gönderdiğini söyledi. Sizce ürünün gelmesinde sıkıntı çıkar mı? Ürünü iptal etmelimiyim veya kargo ücretini nasıl geri alabilirim?
P
9 yıl
Şu kot mont nasıl sizce
P
9 yıl
Windows 7den Ubuntuya geçmek istiyorum.
Aslında aldığım acer dizüstünü linux işletim sistemli diye almıştım ama açtığımda işletim sistemi yoktu ve windows 7 yüklemek zorunda kalmıştım. Şimdi linux ubuntu kurmak istiyorum. Nereden kuracağım, yardım edebilir misiniz ? Elimde flash diskim yok veya cd, bunlara ihtiyaç var mıdır format için ? Birde şu kod işleri kafamı karıştırdı, kod yazmadan windows gibi gezinebilinmiyor mu ? Pek bişeyde yapmayacağım aslında, yapacağım tek şey facebook ve skypea girmek olacak.Bu arada, aynı konudan varsa yönetici arkadaşlar mazur görsünler lütfen.
P
9 yıl
(Acer notebook) Webcamin böyle göstermesi normal mi (ssli)
2 gün önce Acerın es1-512 model notebookunu aldım ama webcami çok soluk ve karıncalı gösteriyor. Acaba sizce bu görüntü normal mi, yoksa benim webcamimde mi bir sorun var ? Birde bu webcamin rengini ayarlayan bir program var mıdır ?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.