Ö

Teğmen
22 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ö
9 yıl
6838 SIRALAMA İLE 5980\u0027LİK YER GELİR Mİ?
ARKADAŞLAR NE DİYOSUNUZ GELİR Mİ, KAFAYI YİCEM DÜŞÜNMEKTEN ARTIK, SINAV ZAMANI BU KADAR STRES YAPMAMIŞTIM
Ö
9 yıl
TM\u0027DE İLK 10 BİN OLANLAR ...
Arkadaşlar, Tm'de ilk 10 binde olanlar, sıralamanız kaç ne düşünüyosunuz?
Ö
9 yıl
KİMSENİN HAKKINA GİRMEYİN !
Arkadaşlar sırf puanınız tutuyo diye bi ton kararsızlıkla bi bölüm ve okul seçmeyin. Sizin yerinize o bölümü o okulda aşkla okuyup o mesleği aşkla yapıcak insanlar olduğunu unutmayın, hakka girmeyin.
Ö
9 yıl
PDR\u0027CİLER ???
Arkadaşlar PDR isteyenler hangi okulu tercih edicekler, sıralamalar kaç?
Ö
9 yıl
GELİR Mİ ?
Arkadaşlar benim sıralamam : 6.838
İstediğim yerin yıllara göre sıralaması :
2012 : 5.900
2013 : 6.440
2014 : 5.980

Sanki sınavların zorluğuna göre düşmüş artmış, bilgilendirir misiniz arkadaşlar?
Ö
9 yıl
HUKUK\u0027UN TM3\u0027E GEÇMESİNİN DİĞER BÖLÜMLERE ETKİSİ ???
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Hukuk Tm3'e geçicek peki bunun diğer bölümlere etkisi ne olacak? Pdr, psikoloji gibi bölümlerin sıralamalarında düşüş olucak mı? Mesale 5 binde alan bi pdr, psikoloji 6-7 binle alabilir mi ? Benim için çok önemli lütfen yorumlarınızı esirgemeyin, şimdiden teşekkürler.
Ö
9 yıl
KESİN KARARIMI VERİYORUM (!)
Arkadaşlar şimdiye kadar kafasının etini yediğim herkes hakkını helal etsin son ricam şu anket gerçekten ihtiyacım var direk oy vermek yerine şunları okumanızı rica ediyorum:

1-İstanbul Hukuk : Ulaşımı rahat, ortamım hazır, hazırlık yok(istemiyorum açıkçası) fakat bölümü kendime yakın hissetmiyorum.
2-İstanbul PDR : Ulaşımı rahat, ortamım hazır, istediğim meslek, hazırlık yok ama derslerin olduğu bina baya eski ve kötü.
3-Boğaziçi PDR : Ulaşım kötü, ortamda sıkıntı çekmem, istediğim meslek, kuzey kampüsündeymiş fakat hazırlık var ve geçmesi çok çok zor.
Ö
9 yıl
BOUN PDR Mİ İÜ PDR Mİ ???
Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin!
Ben başından beri İÜ PDR istiyodum geçen sene 14.500 ile almış ama benim sıralamam 6.838 o yüzden herkes BOUN'a git diyo gelme ihtimali de var açıkçası bi zamanlar hayalimdi ama şimdi hazıırlık gözümü korkutuyo ingilizcemi bırakın 0 olmasını eksilerde olduğunu söyleyebilirim ama abim gerekirse arabamı satarım bu yaz kursa yollarım seni dedi sen merak etme (BLÖF TABİ ) ne yapıcam bilemiyorum ingilizceye karşı hiç cesaretim yok 5 yıl okul 1 yılda kalırsam 6 yıl tıp gibi PDR mi okunur kafayı yicem yardım edin nolur yaa!
PDR BOUN'da Kuzey Kampüsündeymiş 2 arabayla gidicem yani İÜ tek araba ulaşım konusunda İÜ avantajlı. Hazırlık konusunda da.. Ama BOĞAZİÇİ sonuçta değer mi bilemiyorumm.
Dikkate alıcağınızı umarak yorumlarını bekliyorum arkadaşlar
Ö
9 yıl
İstanbul Üniv. HAYEF ?
İstanbul Üniv. PDR istiyorum HAYEF'te gözüküyor dersleri ama Vefa binasında dersler işleniyormuş burasıyla ilgili bilgi alabileceğim birileri var mı ?
Ö
9 yıl
İSTANBUL HUKUK MU İSTANBUL PDR Mİ?
ARKKADAŞLAR PUANIM 433, SIRALAMAM 6.838...
GÖNLÜMDEN GEÇEN PDR AMA HUKUK AKLIMI KARIŞTIRIYOR, ETRAFIMDAKİLER KARIŞTIRIYO ASLINDA Bİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ RİCA ETSEM ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.