L

Teğmen
21 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
10 yıl
TM-3 430 puan alan KAÇINCI oldu
Yaklaşık kaçıncı olmuştur arkadaşlar?
L
10 yıl
OKULU BIRAKIYORUM!!
Günlerdir kafamdaydı zaten. Uzun uzun düşündüm ve nihayet karar verdim.

Selçuk hukuk 2. Sınıfa geçtim. Derslerim çok iyi ancak
ne okula alışabildim ne de şehire ısınabildim. Lise hayatım boyunca istanbulda okuma hayalleri kurarken kendimi konya'nın düzlüklerinde buldum. Niye? Çünkü mezuna bırakamadım. Ben cesaret edemedim, çıkıp bir allah'ın kulu da cesaretlendiremedi. Haklıydılar. Ygs2015 te öyle bir sıvamıştım ki...
Birçok arkadaşımın sınav sonucu benim elde ettiğim puanın kıyısına köşesine bile yaklaşamadı. Onlar bir yer tutturamadıkları için mecburen mezuna bıraktılar. Bu sene sınava girdiler ve hayalim olan hukuk fakültelerine yerleştiler. Keşke diyorum ben de 20-30 puan az alsaydım da mezuna kalsaydım.

Konuyu dağıttım farkındayım ama tercih sonuçlarını gördükçe bunalıma girdim.

Hem Okuluma gideyim hem de Lys çalışayım dedim. aynı anda ne kadar gider diye düşündüm. İşin içinden çıkamadım. Çareyi okulu dondurup istanbul için kasmakta buldum.

Moral olarak dipte olduğumu söyleyebilirim. Ancak bu beni daha da hırslandırıyor. Çevrenizde benim durumumda olan biri var mı? Veya daha önce bunu başarabilen? Tavsiyede bulunabilecek veyahut moral verebilecek?
L
10 yıl
Selçuk Hukuktayım, Soruları Alayım.
Varsa takılan aklınıza,
Sorun bana..
L
10 yıl
440 puan alan kaçıncı oldu?
arkadaşlar tahminen 440-450 falan alan birisi ygs1-2 ve ygs5 ten kaçıncı olmuştur?

Ygs5 440-450 falan
Ygs1-2 440-450 falan...
L
10 yıl
Fitnes salonunda yapılan program(!) bu işten anlayanlar gelsin lütfen
arkadaşlar bugün salonda program yaptırdım. Eyvallah ölçülerimi aldıktan sonra bi program yaptılar.

AMA programın 1 aylık olduğunu söylediler. 1 aylık program mı olur allah aşkına.. Vücut 2 haftada zaten alışmaz mı? Gün aşırı gel 1 ay uygula dedi ve benim içime pek sinmedi.

Buyrun ölçülerim ve yaptıkları program:
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
L
11 yıl
iPhone 6 ön cam tozlanması
arkadaşlar telefon iki günlük. ekranın üstü tozlanıyor filan. sizce jelatin alayım mı? türksel 50 lira dedi ve bana pahalı geldi açıkçası.
L
11 yıl
LG G4 vs Iphone 5S
Arkadaşlar iki telefonun da fiyatları hemen hemen aynı. Başta kafamda 5s vardı ama çevremdeki herkes Lg g4 den yana fikir belirtiyor. siz apple kullanan arkadaşlar fikriniz ne yönde?

teşekkürler.
L
11 yıl
taban puanlarına nerden bakıcam?
nerden bakıcaz arkadaslar?
L
11 yıl
HUKUK FAKÜLTESİNE BAŞLARKEN
İlk günlerde yanımızda ne götürcez lan hiç bilmiyorum. defter falan mı almamız lazım o kitapları falan nereden alıcaz ne zaman alıcaz ve kaç liraya gelecek bilgi sahibi olanlar bi yazsın da aydınlanalım.

L
11 yıl
TERCİH PARALARI
Yatırdınız değil mi? sonra kalmayın ortada. geçen sene çok kişi madur oldu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.