DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
I

Çavuş
21 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
9 yıl
Getmyads
8.gün ödemem gözüktü. 10.güne doğru gidiyoruz. Jetonları aktif etme henüz gerçekleşmedi.
Sistemde halen zaman zaman böyle kullanıcı yoktur hataları almaya devam ediyorum. Gelişme oldukça konuyu güncellerim.
I
9 yıl
Turkcellden haftalık internet kazanma yöntemleri
Teşekkür veya herhangi bir yorum gelmediğinden içerik kaldırılmıştır.
I
9 yıl
Bankalar aracılığıyla Borsa Oynamayın!
Ziraat Bankası aracılığıyla borsaya girdim. İster kazan ister zarar et hisse alım satım başına binde 1,5 komisyon kesiyor. Birkaç günde birkaç alım satımda toplam 55₺ kesti.

O yüzden aracı kurumlarla çalışmanızı tavsiye ederim. Onlarda bu komisyon oranı gayet düşüktür. Bankalardan uzak durun.
I
9 yıl
Türk Telekomla sözleşme yapmadan önce bir kez daha düşünün!
Türk Telekom'un Selfy okul yolu paketi 3 liradır. Kullanmak için 18yaş altı Tc gereklidir. Ben bu pakete kaydolmak isterken 2 kez kaydolmuşum. Paketin olduğuna dair bilgi mesajı gelmediği için tekrar mesaj atmıştım. Bu yüzden paket 2 kez oldu. 3 yerine 6 ₺ kesildi.

Müşteri hizmetlerini aradım. Durumu güzelce anlattım ve fazla olan paketin iadesini talep ettim. Müşteri hizmetinin ise yanıtı yapılacak bişi olmadığını iadesinin mümkün olmayacağını söyledi.
Ben bu 3 ₺'den bişi kaybetmem ama Türk Telekom çok müşteri kaybeder.

Daha çok Türk Telekom'la faturalı olup sözleşme yapmak isteyenleri uyarmak için yazdım. Örnekteki gibi küçük ya da büyük bir probleminiz için size çözümden uzaklar. Bunu göz önüne alarak Türk Telekom müşterisi olun.
I
9 yıl
Vodafone Paketi Nasıl İptal Edilir?
Vodafone yanımda uygulamasından 3 ay geçerli 12 gb paketimi 80 ₺ yanlışlıkla aldım. Aktif olmadı. Pasif konumda bekliyor. İptal edemiyorum bu sefer. Başka paket almama izin vermiyor sistem bu bekliyor diye.
İptal yolu olarak da şunları denedim.
1.7000
2.3636
3.Vodafone Online İşlemler
4.Vodafone müşteri hizmetlerine mail. (Geri dönüşe gerek görmediler kendileri 2 gün geçmesine rağmen)

+++
Son birkaç haftadır cömert Vodafone pazartesi günleri 3 saat geçerli 100 mb veriyor. En son izni iptal etmiştim.

Peki Turkcell naptı? Hesabım uygulamasından haftalık salla kazandan güzel paketler veriyor. Evde 3 Turkcell hattımız var. Birine haftalık heryöne 100 dk. Diğerine Haftalık 2 gb çıktı. Ve diğerine de aylık 10 gb çıktı.

Vodafone ile Turkcell arasındaki uçurumu görebiliyor musunuz?
I
9 yıl
Ciddi bir Play Store Problemi
Yıllar içinde satın almış olduğum uygulamalar ve oyunlarımdan telefondan kaldırdığım çok olmuştur. Ama şimdi bakıyorum da onları almamış gösteriyor Google bana. Daha geçen satın aldığım uygulamayı paralı gösteriyor.
Google hesabım aynı her şey aynı. Eğer paralı bir uygulamayı telefonumdan silersem parayla yükleyebilcem ancak. Telefon GM 4G.
Bu sorunu yaşayan tek benim heralde. Ne yapılabilir...
I
9 yıl
Otg ile Taşınabilir HDD\u0027yi Bağlamak
Otg kablosu ile HDDyi bağladım s4'e. Ama Harddiskten bir şey silemiyorum. İsmini değiştiremiyorum. Bir yolu yok mudur telefondan yapmanın?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.