W

Teğmen
17 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
W
geçen yıl
Philips 50pus8507 FPS/Hz Problemi
Merhaba. 2 gün önce almış olduğum Philips 50pus8507 TV bana teslim edidi ve kurulumu yapıldı. Daha sonra tvyi kabloyla internete bağladım.

TV'nin kendi tarayıcısı üzerinden Ufotest sitesine girdim ve aşağıdaki gibi gibi FPS değeri elde ettim. FPS 35-50 arasında değer veriyordu (60hz olmasına rağmen).
Çevremde philipsin farklı modellerini kullanan arkadaşlarıma da test yaptırdım 60 hz ekran kullanan. Onlar sabit 60FPS alıyordu aynı testte. Daha sonra Puffin tv browserini indirdim aynı testi orda da yaptım. Orda da sabit 63 fps değeri aldım. Ama test yaparken sürekli ekranda bir kasma vardı.
Ayrıca ekranın altında "Unsupported:Vsync is not available on linux platform" şeklinde bir yazı var. Diğer test yapan arkadaşlarda ve forumlarda gördüğüm kişilerde burda yeşil renkte "Ready" yazıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Üstteki resim TV'nin kendi tarayıcısından.
< Resime gitmek için tıklayın >
Burda 62 fps veren puffin web tarayıcısı üstünden
< Resime gitmek için tıklayın >
Burda yine Tv'nin kendi tarayıcısından.Bu normal mi? Aynı modeli kullanıp da ufotest sitesi üzerinden kendi sonuçlarını atabilecek olan varsa sevinirim
W
5 yıl
Mystel\u0027de satılık 4M gold / Hepsi 600TL
Mystel serverinde gold satıyorum. ilgilenenler özel mesaj atabilir. Fiyatı : 600TL

Stok: 4M (4.000K)
W
6 yıl
G2120 işlemci için ekran kartı hakkında
Arkadaşlar bilgisayarımın işlemcisi Intel Pentium G2120 3.10Ghz ve 6GB ram var. Anakart üzerinde Pci-E Gen 2.0 mevcut. Aşağıya linkini attığım ekran kartını (R7 250) ve yanında psu almak istiyorum. Alacağım ekran kartı sistemimle uyumlu olur mu? Darboğaz yapar mı?


Ekran kartı;

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-250-oc-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#urun-ozellikleri
W
6 yıl
Silinsin
Silinsin
W
7 yıl
Sınıf Öğretmenliği Miranda Notları hakkında
Arkadaşlar sınıf öğretmenliği alan sınavına hazırlık için miranda notları diye bir şey olduğunu öğrendim. Bazı yerlerde hakkında olumlu yorumlar okudum fakat yorum sayısı çok az olduğu için bu notlar hakkında bir yargıya varamadım. Bu notlardan çalışıp da memnun kalan var mı ? Eğer gerçekten iyiyse satın almayı düşünüyorum.
W
7 yıl
Killian Gold Satışı
Arkadaşlar Killian serverinde gold satıyorum. İlgilenenler özel mesaj atabilir.

Stok: 600K
W
7 yıl
Facebook Messenger Sorunu
Arkadaşlar facebook messengerdan mesaj yolladığımda mesaj çok geç gidiyo, bana atılan mesajlar da çok geç geliyo. Ama telefonla herhangi bir arama yaparsam kısa bir süreliğine facebook messenger düzeliyo ve mesajlarım zamanında gidiyo. Daha sonra tekrar bozuluyo ve geç gitmeye başlıyo. Sebebi nedir ?

Arkadaşlar başka bir wifiden bağlandığımda ve normal veriyi kullanarak messengeri kullandığımda sorun çıkmadığını farkettim. Ayrıca evdeyken yine başka bir cihazdan messengeri kullandığımda yine sorun yoktu.Sorun benim telefonumla evdeki modem arasında. Sebebi ne olabilir ?
W
7 yıl
Facebook Messenger Sorunu
Arkadaşlar facebook messengerdan mesaj yolladığımda mesaj çok geç gidiyo, bana atılan mesajlar da çok geç geliyo. Ama telefonla herhangi bir arama yaparsam kısa bir süreliğine facebook messenger düzeliyo ve mesajlarım zamanında gidiyo. Daha sonra tekrar bozuluyo ve geç gitmeye başlıyo. Sebebi nedir ?
W
8 yıl
Achievements Progression 16/18 sorunu Çözümü
Eğer oyunda başarıları (achievements) yapıyorsanız ve Progression kısmında 16/18 yazmasına rağmen diğer 2 başarının ne olduğunu merak ediyorsanız cevap burda.

Başarılarda ''Progression'' kısmında görülmeyen 2 tane başarı var.

Bunlar:

1) Kristal kaybetmeden 30 kere ölün.

2) 30 kere kristal kaybederek ölün.

< Resime gitmek için tıklayın >
W
8 yıl
Laf anlamayan eğitimli insanlar
Arkadaşlar Uludağ Üniversitesi'nde okuyorum.Gerçekten beni şaşırtan çok durum var ama bunlardan bir tanesini anlatmak istiyorum.

Fakülte ve kütüphane girişlerine yakın yerlerde sigara içmek yasak.Kapılarda girişlere yakın yerlerde sigara içmenin yasak olduğunu belirten yazılar var.Çünkü sigara dumanı kapılardan, açık pencerelerden içeri girerek rahatsızlık veriyo.Bu uyarıya rağmen öğrenciler sigarayı özellikle o uyarı yazısının yanında içiyolardı. Daha sonra yazıyla beraber bir de sigara içmenin girişlere yakın yerlerde yasak olduğunu belirten bir levha koydular.Ama öğrenciler hala ne uyarı yazısını ne levhayı aldırış etmeyerek kapının dibinde sigara içmeye devam ettiler. En son kütüphane ve fakülte girişlerinde, sigara içilmesinin istenmediği sınırlara kalın bir çizgi çekilerek ''Sigarasız Alan'' yazıldı.Peki bu sigarasız alan düşüncesi işe yaradı mı ? Hayır yaramadı.Öğrenciler hala daha sigarasız alan yazısının içinde, gıcıklık olsun diye yapar gibi kapıların dibinde sigara içmeye devam etmekteler. Sınıfta ders işlerken, kütüphaneye, fakültemize girerken bu öğrencilerin içtiği sigaranın dumanına maruz kalıyoruz.Çoğu zaman toplu halde içiyolar kapının dibinde. O kapıdan geçerken sigara içmeyen birisi öksürerek geçiyo.Bu kadar uyarıya rağmen bir '' Üniversite Öğrencisinin''(Sözde eğitimli) hala dalga geçer gibi bu hareketlerine devam etmesi gerçekten çok yazık.Ben Eğitim fakültesinde okuyorum, yarının öğretmenleri olacak kişilerin bu uyarılara uymaması, 2 metre yakınında çöp kutusu varken çöplerini yerlere atması gerçekten çok üzücü.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.