I

Teğmen
15 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
8 yıl
Taahhüdüm bitiyor, ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar,

1 ay sonra taahhüdüm bitiyor. 5 GB internet yetmiyor 8 GB veya 10 GB'lık paketlere bakıyorum ama indirimle bile baya pahalı. Yeni Yıl 6GB kaydolsam mı yoksa ararlar mı yeni bir paket teklifi için?

Önerisi olanlara şimdiden teşekkürler.
I
8 yıl
Windows 10 Notebook Bulanıklık Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Dün ASUS Notebook aldım. İncelerken galiba araştırmalarım sonucunda windows 10'dan kaynaklı bir bulanıklık sorununun olduğunu anladım. Şöyle ki, herhangi bir uygulama yüklerken veya yüklediğimde programlar bulanık açılıyor. Bunun çözülebilmesi için bu sorunla karşılaştığınız uygulamarda tek tek özellikler,uyumluluk ve sonrasında "Yüksek DPI ayarlarında ekran ölçeklendirmeyi devre dışı bırak". kısmını işaretlemeniz gerekmekte. Bir diğer çözümünde ekran ölçeklendirmenin % 125 olması gerektiği söyleniyor ki şuanda da öyle.Yani kısacası sorunun çözümünü bulamadım.Yardımcı olabilecek varmıdır?

Teşekkürler.
I
8 yıl
Ufak bir hatırlatma
Merhaba arkadaşlar,

Bende bir sene normal bir sene de mezuna hazırlanarak üniversiteye geçen sene girdim. Burdaki ortam sınavdan sonra çok heyecanlı olur bende direk buraya gelir soru tartışırdım herkesle. Ama emin olun ki burada sizlerin moralini bozacak yorum yapanların çoğu belki de sınava bile girmeyenler hatta insanların heyecanlarını eğlence kaynağı olarak kullanmaya çalışanlar. Gerçekten birşeyler yaptığına inanan arkadaşlarınız varsa soruları onlarla tartışmanız sizin için daha iyi olur. Bu şekilde sizin için daha faydalı olabilir ve gerçekten kimseye kulak asmayın. Unutmayın ki zor ve kolay kişiden kişiye değil çalışmaya göre değişir ve sizin çalışmanızı sizden daha iyi bilip yorum yapabilecek kimse yoktur.Nacizane bir tavsiyeydi. Hepinizin istediği herşey gönlünce olsun.

Saygılar
I
9 yıl
Haberin Varmı Seni Çok Sevdiğimden Atkısı
Arkadaşlar konunun yeri burası mı bilmiyorum ama aradığım bir Fenerbahçe atkısı var.Üzerinde Haberin var mı seni çok sevdiğimden yazıyor.Resmide ekliyorum.Şuan üretimi yok galiba ama eğer olan varsa ve satmak isterse atkıyı almak isterim.
Saygılarımla..

Atkının Resmi
I
9 yıl
Iphone 6 Gold Kılıf Önerisi
Arkadaşlar merhaba,

Iphone 6 Gold için önerebileceğiniz uzun süre sararma yapmayacak veya gold ile tamamıyla uyumlu ŞEFFAF KILIF önerilerinizi sunarsanız sevinirim.
I
9 yıl
Iphone 6 Şarkı değiştiremiyorum
Merhaba,

Arkadaşlar bu sabah kulaklığı taktığımda bir sorunla karşılaştım, orta tuşa iki kez tıkladığımda şarkı değişmiyor.Sonra kilit ekranından açtığım müzikleri değiştirmeye çalıştım ordanda değişmedi ve en son kulaklığı çıkarıp değiştirmeye çalıştım yine değişmedi.Telefonu yeniden başlattım yine düzelmedi.Çözüm önerisi olan var mı?
I
9 yıl
IPHONE 6 TOUCH ID SORUNU
Merhaba arkadaşlar

Iphone 6 kullanıcısıyım.Touch id parmak izimi algılamıyor.Sizlerdede aynı sorun var mı acaba ? Biraz araştırma yaptım çoğu kullanıcıda bu problemden şikayetçi ve IOS 9.1 güncellemesi ile bağdaştırılıyor.Çözüm önerisi olan varmı ?

Saygılar.
I
9 yıl
BEGINNER SEVİYE MIDTERM SINAVI
Merhaba arkadaşlar,

Beginner seviyesindeyim.Midterm sınavına giricez.Writing ve quiz sınavlarından yüksek notlar alıyorum.Seviyem gerçekten beginner değil zaten.Sizce 5 gün sonraki Midterm sınavına nasıl çalışmalıyım ? teşekkürler.
I
9 yıl
IOS 9.1
Merhaba arkadaşlar,

Apple'in güncelleme politikasına bakarak IOS 9.1 'in ne zaman bizlere sunulabileceği hakkında öngörüsü olan varmı acaba ?

Saygılarımla.
I
9 yıl
IOS 9.0.1 HK.
Arkadaşlar merhaba,

IOS 9.0.1 ile ilgili beklentilerim vardı ama suya düştü .Instagram Whatsapp gibi uygulamalara girerken siyah ekran devam ediyor . Ayrıca kasmalarda tam tersi fazlalaştı . Benimle aynı sorunu paylaşanlar var mı acaba ?

Cihazım Iphone 6 64GB



Saygılarımla ..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.