H

Yüzbaşı
14 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
16 yıl
UEFA Takım puanları
The calculation of the Team Ranking 2009 has been changed because UEFA announced that the weighting of the national association’s coefficient in the club coefficient calculation will be reduced from from 33 to 20%. To compare the differences see Team Ranking 2008 with 20% and Team Ranking 2008 with 33%.

UEFA, takım puanlarına ülke puanlarının katkısının %33'den %20'ye indirdiğini açıkladığı için 2009 UEFA takım sıralamasında bazı değişiklikler olmuştur. Karşılaştırma için:

%20 ile hesaplanan 2008 takım sıralaması

%33 ile hesaplanan 2008 takım sıralaması

Buna göre takımlarımızın puanlarında düşüş olsa da GS FB ve BJK'ni sıralamda 6-7 basamak üste çıktığını görebiliriz. Bunun nedeni ülke puanı yüksek olan takımların daha fazla puan kaybına uğraması olsa gerek.
H
17 yıl
Vista ve Realtek HD onboard ses kartlı ASUS P5LD2-X Anakart
Asus P5LD2-X anakartlı bi sitem topladım. Onboard ses kartının (ALC662 High Definition Audio 6-Channel CODEC) arka taraftaki giriş/çıkışlarını 6 kanal analog olarak logitek x-540 sisteme bağlamak istiyorum. İşletim sistemi olarak vista yüklü.
Ses kartının bulabildiğim tüm vista versiyonlarını denememe rağman bir türlü 5+1 ses elde edemedim. 5+1 hoparlör konfigürasyon seçeneği veren versiyonda hiç ses alamıyorum. Ses alabildiğim versiyonda da 5+1 seçeneği yok. Sorun vistada mı anakartta mı yoksa yüklediğim sürücülerde mi bir türlü çözemedim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
H
17 yıl
BEKO miniBIG
Beko'nun yeni ürününü vatana millete hayırlı olsun. Fiyat olarak bazılarına cazip gelebilir belki ama HD videoların sayılarının arttığı bir dönemde (şahsen HDRip - 720p'den aşağı kalite de film seyretmek açmıyo artık) biraz yetersiz olabilir kanısındayım. Tabii denemeden bişey söylemek de erken olabilir. En azından bu tür ürünlerin sayısının artması sevindirici bir haber.

< Resime gitmek için tıklayın >
H
17 yıl
UEFA Sıralaması
Türkiye'nin bu tabloda üst sıralardaki yerini koruması için 4 takımımızdan da puanlar bekliyoruz.
H
17 yıl
Monitörünüzü ve tv\u0027nizi test edin
Arkadaşlar şu linke tıklayarak monitörünüzü değişik yöntemlerle test edebilirsiniz.
Sayfada online test yapabileceğiniz gibi şu linke tıklayarak da programı indirebilirsiniz.
Küçük bir flash program. İçerisinde 1:1 pixel mapping de dahil olmak üzere değişik test yöntemleri sunuyor.
Sayfa ingilizce bu konuda yardım isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Sayfadaki linklerden birine tıkladığınızda ya da programı indirip çalıştırdığınızda fareyi sayfanın üst bölümüne götürdüğünüzde menü seçenekleri ortaya çıkıyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.