F

Onbaşı
05 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
8 yıl
Kırmızı Işıkta Geçtim Ceza Gelir Mi?
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı sizlere.Araba sürmeye yeni başladım sayılır yokuşlarda geri kaçırıyorum bazen. Bugün dik bir yokuştan çıkarken ışık yandı durursam kalmamam diyerek geçtim. Aslında biraz acemiliğime geldi anlık karar veremedi. Eds olup olmadığını bilmiyorum. Sizce ceza gelir mi ve gelirse cezanın fiyatı ne kadar olur?
Düzeltme:İmla
F
8 yıl
Sil
Sil
F
8 yıl
Bu Sıcakta Ders Çalışıyorum Soruları Alayım Ss\u0027li
Kütüphanedeyim İftara kadar burdayim soruları alabilirim
< Resime gitmek için tıklayın >
F
8 yıl
Megane 2 debriyaj yukarıda kavriyor.
İyi akşamlar arkadaşlar herkese. Bir sorum olacak size gerçi bu sorun mu ondan da tam emin olamadim da neyse. İki ay kadar önce 2009 Megane2 1.6 16v tüplü araç aldık. Alırken ekspertizini filan yaptirdik. Motor ustası baskı balatanin zayıf olduğunu yine de 10 bin km yapabileceğini söyledi. Fakat debriyaj çok yukarıdan kavriyor iki ay olmasına rağmen hala alışamadım özellikle trafikte sol ayağım kuruyor nerdeyse. Sizce baskı balatayi değiştirmeli miyim ? Değiştirirsem eger kavrama noktası düzelir mi ?
F
9 yıl
Metro Turizm Kazasında 6 Kişi Öldü,35 Yaralı var
Kaza sabah saatlerinde meydana gelmis. Firma Metro Turizm. Edinilen bilgiye göre 6 ölü 35 yaralı var.
Link:
http://m.boldhaber.com//genel/bolu-tunelinde-kaza--6-olu--35-yarali/13307/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.