M

Yüzbaşı
13 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
Arkadaşlar Ancak siz yardım edebilirsiniz...
Arkadaşlar bir şarkı mı yoksa filmden alıntı mı bilemeyeceğim ama, bir hafta kadar önce bira.fm'de bir şarkı çaldı. Aslında şarkı değil 2 küçük çocuk, biri erkek diğeri kız yaşları ufak bir yerde sıkışmışlar yada kaybolmuşlar. Aralarında konuşuyorlar arkadan fon müziği çalıyor. Bunlar kaldıkları yerden çıkmaya çalışıyorlar. Bazen HELPP diye bağırıyorlar ama onları kimsenin duyamayacağından falan korkuyorlar. Hava soğuk. bir tanesi üşüdüğünden falan bahsediyor. Bu biri kız diğeri erkek iki çocuğun konuşması ile geçiyor. Bilen biri var mı lütfen ya ne şarkı mı yoksa filmden alıntı mı bilmiyorum ama lütfen yardımcı olun.
M
12 yıl
Galaxy S3 Kamerası S2\u0027den bile kötü ... ( SS )
Evet arkadaşlar aşağıda görüldüğü üzere s3 kamera konusunda beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. 2 fotoğraf da benim tarafımdan aynı ayarlarda aynı yerden çekilmiştir. Bunun sebebini bilen var mıdır ? 4.1 jb polonya kullanıyorum. Sizce yazılımdan olabilir mi ? Nasıl çözerim bu sorunu yoğun bir noise söz konusu.


M
12 yıl
Polisin ölesiye dövdüğü Adam - Güncel Haber -
Arkadaşlar sizce de bu haber provokasyon ve senaryo kokmuyor mu? Ne olmuş okuyalım.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/752470-polisten-dayak-yiyen-baba-haberturkte


Başlayan tartışma ol meselesi gibi gözükse de aslında değil. Akrabalarımı eve bırakıyordum, onlardan birisi hamileydi. Onu hastaneye götürmek isterken polisler ters köşeden geliyordu. Bana işaret ettiler. Ben kendilerini 'Memur bey acil hastaneye yetiştirmem lazım' deyince içlerinden birisi 'bana ne lan!' diye karşılık verdi.

O sırada abimi telefonla aradım ve onunla Kürtçe konuştum. Bu kez de polisler bana Kürtçe konuştuğum için 'Sen terörist diye' hep birden saldırdılar.

'Biz devlet memuruyuz' dediklerinde 'ben askerim' dedim. Öncelikle içlerinde Mustafa adlı ve 80188 polis memurunun arabası vardı. Bir de Özgür diye bir memur vardı ama onu dinlemediler. O sırada 4-5 tane daha araba geldi. Hep birlikte saldırdılar ve üzerime yüklendiler.

Kendilerine 'asker' olduğumu söylememe rağmen benimle dalga geçerek, 'Bize ne senin askerliğinden' cevabını aldım. Daha sonra beni kelepçeleyip arabanın içine aldılar. Beni polis karakoluna değil Yenikapı'da tenha bir yere götürdüler ve arabanın içinde dayak attılar. Bir süre sahilde dolaştırdıktan sonraHaseki Hastanesi'ne bıraktılar.

Eli ve kulağında yaraları kameralara gösteren Koca, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sadece boynum ve kolumda değil, bacağımda da yaralılar var" dedi.

"Allah o görüntüleri çekenden razı olsun" diyen mağdur konuşmasına şöyle devam etti: Polislerin açığa alınmasını değil, görevden alınmasını istiyorum.





Olayın zamanlamasına dikkat edelim! bir çok şehit verdiğimiz bugünlerin tam üstüne. Ayrıca AKP e CHP'nin görünürde terör üzerinde ittifak yapacağının belirdiği bu günlerde.

Açıklamaları

" Kürtçe konuştuğum için sen terörist misin dediler, vurmaya başladılar " Kışkırtılmaya çalışan hedef: Kürtler
" Askerim dedim, dalga geçtiler vurmaya başladılar " Hedef: Tüm Asker ve laik kemalist kesim.
" Eşim hamile dedim fakat " bize ne " deyip vurdular" Hedef: Tüm Türkiye halkı.


Size mantıklı geliyor mu? Yani bu kadar polis anlatıldığı gibi bir olayda ölesiye dayak atıyor ? O kadar ekip arabası toplanıyor. Polislerin vuruş şiddetlerine bakılırsa ortada farklı bir şeyler var. Yani bence amaç kesinlikle sebebini tam kestiremediğim bir şekilde hükümeti zor durumda bırakmak. Habertürk'ün payı tabi çok büyük. Bakalım ayrıntılar ne olacak.
M
12 yıl
Yardım Edin, Bu şarkı kimin ? ( Sesli )
Arkadaşlar bu şarkı kimin çıldırıcam kaç gündür bulamadım kadın söylüyor :D
Videoyu izlemek için tıklayınız
M
12 yıl
Sadri Şener, dün gece sarhoşmuydu?
Arkadaşlar bir çok kanala bağlanmış ama sanki böyle kafa kıyak modunda konuşuyor. Sizce de bir gariplik yok mu?
M
12 yıl
Silinebilir.
Silinebilir.
M
12 yıl
O Ses Türkiye vs. Holland - Bihter - Fighter
Arkdaşlar buyrun kıyaslayın biri bizim yerlere göklere sığdıramadıkları bihter, Bir de 2'si elenen 3 Hollandalı yarışmacı. Sadece kıyaslayın.


http://www.youtube.com/watch?v=ScW65HoMsFk&t=4m20s


http://www.youtube.com/watch?v=T_T0GFx2beg
M
12 yıl
Ölüm anını yaşadım.
Arkadaşlar merhaba, Hepinizin merak ettiği o ölüm anını yada ölüm duygusunu ilk defa bende tatmış oldum.

Dün bir kız arkadaşım ile beraber yolculuk ediyorduk. Akşam vaktiydi. Otoyol olduğundan hızımız 120-140 arası bir şeydi. Sol şeritten o hızla giderken ilerde kamyon olduğunu düşündüm ve sellektör yakıp sağa geçmesini beklemek yerine orta şeride geçip kamyonu geçip tekrar sol şeride girerim diye düşündüm. Hızımı biraz daha arttırdım, kamyona yaklaştım ve sağa kırdım. Orta şeride geçtiğimde tekrar topladım ki olamaz kasise denk gelmiştim ve arabanın lastikleri yerden yükseldiği için direksiyon boşta kalmıştı ve hızım da yüksekti, hemen biraz daha sola kırdım ve o an, işte tam o an, her şey orada başladı. Arabanın yere oturması ile birlikte kamyonun sağ tarafına doğru hızla ve kontrolsüz bir şekilde gidiyordum ve artık vuracağımı anlamıştım ve hızla kamyona doğru gidiyordum evet o hızla otoyolda kamyona girecektim, yüzümdeki ifadeyi anlatamam o an her şey yavaşladı , hayatımı, ailemi, yanımdaki kızı her şey gözlerimin önünden geçiyordu derken bir anda zaman tekrar hızlandı ve büyük bir sesle o hızla kamyona yandan vurdum. O an yine herşey slowmotion olmuştu. Vurduğum an yüzümde korkunun verdiği ifade ile arkadaşımın çığlıkları arasında sıkışıp kalmıştı sanki hayat. Çığlığı o kadar sızlatmıştı ki yüreğimi o can havli ile ona dönmeye çalıştım. O sırada kamyonu geçip bariyerlere vurmuş ve artık otoyolda hızla spin atmaktaydık. Arkadaşım kafasını eğip, ellerini başının arasına koymuş, çığlığı kesmiş ve sanki artık hayatının sona erdiğini anlamış benimle beraber fani dünyadan göç etmeyi bekliyordu. Sonrasında kafamı önüme doğru çevirdim ki, o an inanılmaz ana şahit oldum, yol etrafımda dönüyor, yuvarlak bir kıvılcım halesinin içinde ilerliyoruz. Hava yastıkları patlamış arabanın içi beyaz bir duman ve o inanılmaz yanık kokusunu soluyordum. Defalarca döndük çok hızlı döndüğümüzün farkındaydım ve artık etrafa bakmayı durdurup gözlerimi kapadım ve dönerecek çarpacağımız başka bir aracı, bariyeri, duvarı veya atacağımız taklayı bekliyordum. Herşeyi kafamda bitirmiştim. Döndük döndük ve döndük. Ve sonunda durduğumuzu hissettim. Etrafıma baktığımda insanların toplandığını, araçların dörtlüleri yakıp durduğunu ama kız arkadaşımın hala aynı pozisyonda ölümü beklediğini gördüm. Hiç bir yere vurmayıp Orta şeritte kalmıştık. Hiçbir arabaya vurmamıştık. Taklada atmamıştık. O hızda bunların olmaması inanılmazdı. Arkadaşıma " İyi misin?" diye sordum. " Evet, sen?" diye sordu. " Araba yanık kokuyor " dedi korkar ve panik içerisinde. "Hava yastıkları canım dedim" Dışarı çıktık. İkimizde de tek bir çizik ağrı sızı yoktu. Hiç birşey olmamıştı. Evet inanılmaz ama arabaya bindiğimiz gibiydik.

Simdi düşünüyorum. Kazadan beri Sürekli düşünüyorum. Allah'a dua ediyorum. Hızımız yüksekti, kemerlerimiz takılı değildi. Önce kamyona sağdan vurduk, kamyon firene asılınca önüne geçtik ve bariyerlere vurup sönmeye başladık.Vurduğumuzda kamyon stop etmiş ve frenler kitlenmiş, önüne geçtiğimizde durmayıp bizim üstümüze çıkabilirdi.

Bariyerlere vurduk ama arabadan fırlamadık. Vuruş pozsiyonu ile mi bilmiyorum ama birşey bizi koltuklara yapıştırmıştı. Dönmeye başladık ve hiç bir arabaya vurmadık yada yan giderek takla atmadık.

Sadece Araba pert oldu. Sonuç olarak diyorum ki, lütfen arkadaşlar trafikte dikkatli olun. Lütfen.

http://imageshack.us/photo/my-images/163/img00297201112151957.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/705/img00298201112152003.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/849/img00301201112152039.jpg/
M
12 yıl
Bey siz bulurusunuz bana ...
Evet beyler üniversitede TLL101 için Münazara konusu gerekiyor ? Nedir sizin aklınızdaki konular. Yazın hepsini valla sevaba geçersiniz :)
M
12 yıl
Beyler Fena bir iş fikrim var !
Elemanın biri bir site yapmış site şu http://www.sporalani.com Şimdi fikir güzel ve geleceği var ve bence rekabet edilebilir. Peki böyle bir siteyi kurmak sizce kaça patlar ? Yani komple. Kurduktan sonra benim farklı farklı fikirlerim var çok daha güzel olabilir ama bu haline getirebilmek kaça patlar ?

not: Bu arada ne fikri yazmayı unuttum fikrin özeti internetten halı saha kiralama yapma işi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.