C

Yüzbaşı
24 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359772 Gün Cezalı
356704 gün 12 s. 20 dk.
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
n11 kargo ucretini geri odemiyor puan yapalım diyor
Defolu gonderilen urunu değişim için yolladım ancak iadeye çevrilince ilk başta ödediğim kargo ücreti boşa gitmişti. İtiraz ettim ve parayı iade edemeyeceklerini ancak n11 puana çevirebileceklerini belirttiler. Tuketici haklarına başvurursam parayı alabilir miyim?

NOT: Defolu ürün yollayan firma JAPON_STYLE_ALBURDAN. üstelik %93 olumlu puan gözukuyor
C
9 yıl
Vw skandalı yüzünden diğer marka fiyatları arttı
Vw skadalı diger kullanıcıları da olumsuz etkiledi. Vw skoda audi ve seat satışları önemli şekilde düştü. Bu nedenle toyota, ford, hyundai, kia gibi markalar daha çok satmaya başladı ve fiyatları en az %15 arttı. Birkaç aya artış %50 dahi olabilir. Öngörülerim hep gerçekleşti malesef. Ceo'luk tekiflerine açığım artık. (VW hariç )
C
9 yıl
Ara sokaklarda bulunan dükkanlardan alışveriş yapıyorum
Küçük esnafı desteklemek adına ara sokakta bulunan dükkanlardan alışveriş yapmayı tercih diyorum arkadaşlar. Hepimiz boyle yaparsak daha iyi olur. Cadde uzerindeki dukkanlar çok para kazanıyor ve kiraları yuksek. Dolayısıyla zengine zenginlik katıyor alışveriş edersek. Aynı malı satan ara sokaktaki dükkanı tercih ederim bu yuzden...
C
9 yıl
Canon E404 Alınır mı?(Bitmeyen Kartuşlu)
Epson marka kulanıyorum ve yedek olarak 1 yazıcıya daha ihtiyacım var. Günde 500 sayfa öıktı alacağım. Daha önce bitmeeyn kartuşlu sistemlerden kullanmadım. Sadece garantili epson kullanmıştım. Sizce Canon e404 bitmeyen kartuş entegreli sistem sorunsuz olarak işimi görür mü? Teşekkurler....
C
9 yıl
Biri trafikteki EMİSYONERLERE dur demeli artık
Emisyoner olarak adlandırdıklarımız Vw ve muadil çevre kirliliği yaratan araçları utanmadan kullanan kişiler. Biraz duyarlılık bekliyorum en azından toplu taşıma vs tercih etmeniz çevre açısından daha yararlı olacak. Bu çevreye saygı ile alakalı birşey arkadaşlar yanlış anlaşılacak bişey yok. Bugun goruyorum mesela herkes biraz sinirli ve saygısızca trafikte hareketlere de başlamış. Sizlerin saygısızlıgını bizler çekmek zorunda değiliz. Zaten dava açıp para da alabileceksiniz. Hala da çevredeki canlılara saygısızlık yapmayı bırakınız artık.
C
9 yıl
VW, Seat, Audi, Skoda her an kapanabilir..
Arkadaşlar tazmınat davaları rekor kırmış. Her an piyasadan çekilebilirler. Para almaktan ziyade bundan böyle yedek parça bile bulamayacaksınız. Bu yazımı sık kullanılanlarınıza ekleyin. Öngörüm gerçekleşince burdan tebrik mesajlarınızı bekliyorum.
C
9 yıl
En az yakıt tuketen arabalar testte (Whatcar)
Dünya'nın en pahalı benzinini kullanan ulkemızde en çok bizi ilgilendirdiğini dusunuyorum. Ama euro ncapten kaç yıldız aldılar orasını araştırmak lazım.

Here are the 10 most economical small petrol cars on sale in the UK today.

1. Suzuki Celerio 1.0 Dualjet – official 78.4mpg; True MPG 62.9mpg

Suzuki’s five-door, five-seat city car is the most economical small petrol car our technicians have tested. Impressive economy aside, it’s also well equipped and comes with a versatile interior, making it a decent buy.

2. Toyota Yaris 1.5 VVT-i Hybrid – official 78.5mpg; True MPG 57.8mpg

Yaris buyers get a spacious, well-equipped small car at a decent price, although they do have to put up with a plasticky interior.

3. Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 Bluemotion – official 68.9mpg; True MPG 56.5mpg

Buyers after a classy small car need look no further than the Polo. It's refined and well priced and benefits from a classy cabin.

4. Peugeot 108 1.0 – official 68.9mpg; True MPG 54.6mpg

The Peugeot 108 just beat its Toyota-badged sibling in our real-world fuel tests. It’s cheap to run and comes with a good touchscreen infotainment system, but it’s not as accomplished as some of its rivals.

5. Toyota Aygo 1.0 – official 65.7mpg; True MPG 54.0mpg

Toyota’s Aygo is cheap to run and offers some striking personalisation features but, like its Peugeot 108 sister car, it won’t trouble the best in the class.

6. Audi A1 1.0 TFSI 95 – official 67.3mpg; True MPG 53.4mpg

No other car on this list can compete with the A1’s premium feel. On top of that it’s also efficient, good to drive and more practical than the Mini.

7. Mitsubishi Mirage 1.2 – official 65.7mpg; True MPG 53.4mpg

Every version of the Mitsubishi Mirage emits less than 100g/km of CO2, and the little car performs admirably in our real-world economy tests. That's about the only good thing we can say about it, though, because it falls short of the competition in almost every other area.

8. Seat Ibiza 1.0 Eco TSI 95 – official 68.9mpg; True MPG 52.2mpg

The facelifted Ibiza gets new engines and new infotainment features. It’s not enough to trouble the excellent Skoda Fabia but is definitely worth a look.

9. Suzuki Swift 1.2 – official 50.0mpg; True MPG 51.7mpg

The Swift offers great value for money, and our MPG tests show it should be reasonably cheap to fuel. In 1.2 guise it managed 51.7mpg in the hands of our technicians, which is 1.7mpg better than its official combined figure.

10. Mazda 2 1.5 89 Skyactiv-G – official 62.8mpg; True MPG 50.8mpg

- See more at:http://www.whatcar.com/car-news/real-world-mpg-efficient-small-petrol-cars/1215224#sthash.VVgISlV0.dpuf
C
9 yıl
94-95 model civarı Panelvan ( L300- Hiace vs)
Kargo dağıtımı için kullanılacak hangi aracı tavsiye edersiniz? Teşekkurler şimdiden
C
9 yıl
2. El Araç alacaklar whatcar.com a mutlaka bakın
REVIEWS>All Used Car Reviews kısmına tıkladıgınızda 2000li yıllardan gunumuze tum araçların arıza vb. bilgilerini içeren açıklamalarına ulaşabiliyosunuz. Genel olarak 3 yıldız ve ustu alınabilir ama daha az yıldızı varsa 5-10 bi TL masraf edebileceğiniz anlamına geliyor. Yanı sorunlu araçlardan uzak durun derim.

Site: GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN
C
9 yıl
Orjinal-Yan sanayi parça farkı
Yetkili servise fiyat sormaya gitmiştim orda reklam amaçlı olarak Orjinal-Yan sanayi parça farklarını yazmışlar.

Debriyaj orjinalde 1 milyon kavrama yan sanayide 80.000 kere;
Hava filtresi mikron bazında orjinal yan sanayiye göre 5 kat fark ediyor ve daha birsuru farklar yazmışlar... Bunlar ne derece doğru? bilen var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.