F

Teğmen
23 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
619 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
F
3 ay
Snowrunner Türkçe Yama Projesi
< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunun Konusu;

SnowRunner, yeni nesil off-road deneyimini sunan bir arazi simülasyonudur. Oyun, iri kıyım araçları kullanarak Kuzey Amerika (Alaska ve Michigan) ve Rusya’nın kuş uçmaz kervan geçmez diyarlarında görevler alıp zamanla yeni araçlara kavuşarak daha zorlu ve eğlenceli görevler yapmanız üzerine kuruludur. Araçlarınızı doğa ve çevre koşulları nedeniyle kontrol etmek zor olabilir; kar, buz, çamur gibi engellerle mücadele etmek gerekebilir. Ayrıca, haritalardaki gözetleme kulelerini bulup açarak yeni alanları keşfedebilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz. Eğer off-road simülasyonları ilginizi çekiyorsa, SnowRunner’ı denemelisiniz!




Çevirmen
@EzioF
Teknik Destek ve Paketleme 
@atessivas 




Görseller Yüklenecek..
F
3 ay
The Callisto Protocol Türkçe Yama Projesi / Ortak Çeviri/ Tamamlandı
< Resime gitmek için tıklayın >









Callisto Protocol oyununun yerelleştirme projesinin başladığını sizlere zevkle duyurmak istiyoruz.

Başta şunu söylemek istiyorum. Bu yama çevirisinde değerli "SinnerClown" ekibindeki arkadaşlarımızın yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.





Oyun Hakkında;

Callisto Protocol, 2022 yılında Striking Distance Studios tarafından geliştirilen ve Krafton tarafından yayınlanan bir hayatta kalma korku oyunudur. Oyun, Dead Space serisinin yaratıcısı olan Glen Schofield tarafından yönetildi ve serinin ruhsal bir devamı olarak kabul edilir. Hikaye, yıldız gemisi kaptanı Jacob Lee’nin (Josh Duhamel) Jüpiter’in uydusu Callisto’da bir kaza sonucu yüksek güvenlikli bir hapishaneye hapsedilmesiyle başlar. Jacob, gizemli bir hastalığın hapishaneyi sardığı ve zamanla esir tutanlarının karanlık sırlarını öğrendiği bir hayatta kalma mücadelesi vermek zorunda kalır. Oyuncular, enfekte olmuş mahkumlarla savaşırken kaynakları toplamak ve veri günlüklerini incelemek için seviyeleri keşfederler.
Jacob’un sağlığı, boynunun arkasındaki bir implant olan “C.O.R.E. Cihazı” ile gösterilir. Sağlığı, seviyeler boyunca bulunan enjekte edilebilir paketlerle yenilenebilir. Jacob, düşmanlara karşı savaşmak için silahlar kullanabilir ve düşman saldırılarından kaçınmak için bir yakın dövüş sistemi kullanabilir. Her iki savaş stili de düşman türleriyle karşılaşırken daha fazla çeşitlilik sağlar. Jacob, oyun sırasında ses günlüklerini toplayabilir ve inceleyebilir.

Oyun, gelecekte, Jüpiter’in uydusu Callisto’da bulunan Black Iron Hapishanesi’nde geçer.





Emeği Geçenler


fayzdak1ng
Swat
Atessivas
Profesor Pikachu
Lone Ranger
Serkan Alıç
Cidqu



Görseller



< Resime gitmek için tıklayın >




< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >







The Callisto Protocol Türkçe Yama Çalışması Sinnerclown Çeviri ile birlikte 29 Mart'ta başlamış olup eşzamanlı olarak testi de devam etmektedir. Yama çeviriden ziyade yerelleştirme tadında olacaktır.


Çeviri+Test Durumu = Tamamlandı




Bu bir SoloQYAMA - Sinnerclown Çeviri ortak projesidir.





Yeni Logo Duyurusu:
< Resime gitmek için tıklayın >









F
5 ay
Taxi Life A City Driving Simulator Türkçe Yama El Çevirisi (SoloqYama) Bitti
< Resime gitmek için tıklayın >

Merhaba;

Bugün sizlere Taxi Life A City Driving Simulator oyununa Türkçe yamasına başladığımızı duyurmak istedim. Bu oyunun özelinde ardından gelecek güncellemelerinide destekleyeceğimizi bildirmek istiyorum.

Oyun Açıklaması;

Hem aracında hem de şirketinde direksiyonun başına geç, yolcuları Barcelona’nın dört bir yanına taşı ve şirketini büyüt!
Barcelona’ya sadece bir araba ve bir hayalle varışının ardından bu meşhur şehrin işlek sokaklarında aracını sür ve yolcuları taşırken kusursuz bir hizmet sun. Trafik kurallarına uymakla kalmayıp sabırsız yolcularla ve yoğun trafik saatleriyle başa çıkmalı, trafiğe yakalanmamak ve kazalardan kaçınmak için rotalarını düzenlemelisin. En önemlisi de en iyi puanları ve en cömert bahşişleri kazanmak için müşterilerinin sunduğun hizmetten memnun kalmasını sağlamalısın!

GERÇEK BARCELONA’YI KEŞFET
  • Barcelona’nın büyük bir bölgesinde, oyuna 1:1 ölçekte aktarılan toplam 460 kilometre uzunluğundaki yollarda yolcuları taşı.
  • Şehirde dolaş ve yeni ilgi noktalarını keşfederek tecrübe puanları kazan.
  • Daha uzun mesafeli işleri kabul edebilmek gibi yeni becerileri açmak için tecrübe puanlarını kullan.

PROFESYONEL BİR ŞOFÖR GİBİ SÜR
  • Müşterileri aracına al ve gitmek istedikleri yere götür.
  • Trafik kurallarına uy, araçlara ve yayalara çarpma.
  • Rastgele meydana gelen olaylara (kazalar, yol çalışmaları, geçit törenleri vb.) göre rotanı değiştir.
  • Değişen hava durumuna uyum sağla. Örneğin, yol ıslakken kazadan kaçınmak için takip mesafeni artırabilirsin.

İŞİNİ YÖNET
  • Yaptığın işlerden elde ettiğin kârla yeni arabalar satın al.
  • Profillerine bakarak işe alacağın şoförlerin çalışacağı arabaları, bölgeleri ve zaman aralıklarını belirle.
  • Kârını en üst düzeye çıkarmak için doğru kararlar al!

KENDİNE MEYDAN OKU!
Zorlu bir deneyim yaşamak istiyorsan iki kategoriye ayrılmış özel görevler alabilirsin:
  • Olabildiğince hızlı sür (hız sınırı cezası yok).
  • Hiçbir trafik kuralını ihlal etme.


Hızlı ve hatasız ol, çünkü bu görevlerdeki müşterilerin yüksek beklentileri var!

MÜŞTERİLERİNİ MEMNUN ET
  • Yolcularla sohbet etmek, radyo kanalını değiştirmek, pencereyi açmak gibi hizmetler sunarak yolcuların isteklerini karşılıksız bırakma.
  • Bahşiş kazanmak ve güzel yorumlar almak için kusursuz bir hizmet sağla.
TAKSİNİ ÖZELLEŞTİR
  • Elektrikli veya içten yanmalı motora sahip arabalar arasından seçim yap; otomatik, yarı otomatik veya manuel vites gibi sürüş tarzını belirle.
  • Arabalarının rengini, sürücü mahallini, jantlarını, aksesuarlarını ve diğer seçenekleri özelleştir.
  • Kârını ve tecrübeni kullanarak araçlarını geliştir!
TAKSİNE İYİ BAK
  • Gösterge panelindeki ikaz lambalarını gözden kaçırma; gerektiğinde benzin istasyonlarına, araç şarj istasyonlarına ve bakım servislerine uğra.
  • Hasarlı araçlarını tamir et.
  • Düzenli olarak oto yıkamaya git. Müşteriler pis arabalara binmek istemez!



Proje Yöneticisi

@fayzdak1ng


Çevirmenler

@fayzdak1ng














< Resime gitmek için tıklayın >






F
geçen yıl
Returnal Türkçe Yama Çevirisi (İptal)
< Resime gitmek için tıklayın >


BU OYUN HAKKINDA
PC’ye mermi cehennemi aksiyonunu taşıyan bu ödüllü üçüncü şahıs nişancı oyunu ile döngüyü kırın. Selene’in roguelike macerası, unutulmaz bir yolculuk yaşatmak için bir dizi çarpıcı grafik ve performans tabanlı geliştirmeyle birlikte geliyor. Bu macera, oyuna ilk günden itibaren dâhil olacak Tower of Sisyphus’ın yanı sıra Suspend Cycle, Photo ve Co-op Modları ile tamamlanan tam Returnal™ deneyimini içerir.

ARKA PLAN:

Bu şekil değiştiren dünyaya zorunlu iniş yapan Selene, kaçışı için antik bir medeniyetin çorak topraklarını aramak zorundadır. Bir başına kalan Selene, kendini canını dişine takarak hayatta kalmak için mücadele ederken bulur. Tekrar tekrar yenilir, öldüğü her sefer yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalır. Hızlı ve acımasız oyun boyunca gezegen her döngüde değişirken, kullandığınız eşyaların da değiştiğini göreceksiniz. Her döngü, sizi sınırlarınızı zorlamaya ve dövüşe her seferinde farklı bir stratejiyle yaklaşmaya iten yeni kombinasyonlar sunar.

Göz alıcı görsel efektlerle hayat bulmuş, çürümekte olan dünyanın karanlık güzelliği, tehlikeli sürprizlerle dolu. Çetin ve birbirinden oldukça farklı ortamlarda geçen, mermi cehenneminden gücünü almış yüksek riskli çatışmalardan, dudak uçuklatan sürprizler ve değişimlere kadar uzanan birçok şey sizi bekliyor. Gizemin her an peşinizde olduğu, merhamet bilmez bir yolculukla kendi yolunuzu keşfedecek ve o yolda mücadele edeceksiniz. Returnal’ın aşırı derecede yeniden oynanabilirlik için tasarlanmış yöntemsel dünyası, sizi mağlubiyet karşısında yaralarınızı sarmaya ve her yeniden doğuşla birlikte yeni ve gelişen zorlukların üstesinden gelmeye davet ediyor.




Proje Yöneticisi


@atessivas
@fayzdak1ng



Çevirmen Kadrosu
@cidqu
@EzioF
@Zaleyata




TEST
@fayzdak1ng

Teknik Destek ve Paketleme


F
2 yıl
Tdpa: The Devil In Me Çevirisi Yayımlandı!
< Resime gitmek için tıklayın >


Evet herkese tekrar merhaba;

Bugün sizlere yeni ve bizler için serinin son yaması diyebileceğimiz bir projenin başladığını duyurmak istiyoruz. Bugünden itibaren The Devil in Me Türkçe Yaması başlamış bulunmaktadır. Bundan önceki yamaların kalitesi ile aynı eş değere sahip olacak bu yamayı, bu yama ile zirvede noktalama kararı aldık. Bundan sonraki çıkartacak firmanın oyunlarını çevirebilir miyiz? Şuan için bunun cevabı maalesef "Hayır" sizlere bunun şerefine harika bir 3'leme yaparak bu seriye noktayı koyuyoruz. Bizleri bu zamana kadar destekleyen iyi kötü yorumları ile bizlere kattıkları her şey için teşekkür ediyoruz.

Proje Yöneticisi




Çevirmen Kadrosu


@EzioF




TEST
@CidQu
@fayzdak1ng

Teknik Destek ve Paketleme











< Resime gitmek için tıklayın >






F
2 yıl
TDPA: House of Ashes Yayımlandı!
< Resime gitmek için tıklayın >

Evet herkese tekrar merhaba;

Biliyoruz daha kısa zaman önce The Dark Pictures Little Hope projesini bitirip yayınlamıştık. Gördüğümüz gelen tepkiler karşısında çok fazla mutlu olduk. Yorumların altında bir çok kişinin "Ashes çevirin..... Ashes de harika bir oyundur lütfen..... Ashesin üstesinden de gelirsiniz...." gibi yorumlar mesajlar aldık. Bu sevgi ve güvenin karşısında elbette bizlerin bunun karşılığını vermemizin gerektiğiniz düşündük ve projeye başlama kararı kaldık. Umarım yine sorunsuz, kaliteli ve sizlerin desteğiniz sayesinde bu işin içinde de çıkacağızdır...... Saygılarımla....






Proje Yöneticisi


atessivas
fayzdak1ng


Çevirmen Kadrosu


atessivas
TranslatorParox
serkanalic
jamser
LoneRanger




Gözlemci
fayzdak1ng


Test
amyfm


Teknik Destek ve Paketleme


atessivas
CidQu







< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



















ÖNEMLİ:

Elamigos güncellemelerini kurmaları gerekmektedir. Bizim verdiğimiz güncelleme dosyalarını indirmenize gerek yok. Türkçe yamayı program üzerinden oyunun exe sini seçip kurabilirsiniz.



https://www.youtube.com/watch?v=qvQzPMhafIA&feature=youtu.be



Çevirmen alımlarımız mevcuttur TIKLAYINIZ

F
2 yıl
Little Hope Türkçe Yama Yayımlandı!
Önceki konumuzun konu sahibi bir süreliğine bizden uzaklarda olduğu için ekstradan bir konu açma gereği duyduk. The Dark Pictures Anthology: Little Hope Türkçe Yama Projesi Başladı | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)


Gerekli bilgileri diğer önceki konumuz da belirttik anlattık o yüzden bu açtığımız konuda bunların dışında oyun içi görseller ve videolar eklemek adına açılan bir konudur. Oyun bahsettiğimiz gibi "Test" aşamasına girmiş bulunmakta ve sizlere 20 dakikalık bir video yayınlamaya karar verdik.

Yama hangi düzeyde? hangi kalitede? nasıl olmuş? gibi sorularınızın biraz da olsa yanıtlarını vermiş olacağımızı düşündük.

Buyurun;


https://www.youtube.com/watch?v=mAZaOaEXpN4&feature=youtu.be





Elimizden geldiğince sorunsuz ve hatasız şekilde çevirmeye özen gösterdik. Küçük,atlanmış veya görülmemiş hatalarımız elbette olmuştur. Eğer ki bu gibi durumlarla karşılaşırsanız lütfen yorum yazmayı veya bize iletmenizi mutlaka istiyoruz. İyi Oyunlar






https://www.virustotal.com/gui/file/1027ba10e20c45bd3f23e22cb542191d7a7515908f583e66b5861469f9f18f5c?nocache=1




ÖNEMLİ Not: Yama oyunun steam 01.03.2021 tarihli güncel sürümüne göre yapılmıştır. CODEX veya Repack sürüm kullanan arkadaşların bu linkteki güncellemeleri sırasıyla yüklemesi gerekmektedir.

Güncelleme Dosyaları için Tıklayınız
F
2 yıl
Marvel\u0027s Spider man pc ye gelir mi ?
Bununla ilgili bir çalışma söylenti falan var mı bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
F
2 yıl
SoloqYama Türkçe Yama Sitesi
Sitemizde kendi başlattığımız türkçe yama projelerini bulabilirsiniz.

www.soloqyama.site
F
2 yıl
Çevirmen Aranıyor ? [soloqyama]
Başlıktada belirtmiş olduğum üzere çevirmen arkadaşlarımızı arıyoruz. Kendine güvenen , gruba ayak uydurabilen, grup çalmasına hakim olabilen, +18 yaşından büyük olup, ingilizce seviyesi iyi olan adaylarımıza duyuruyoruz.

Katılım sağlandıktan sonra neler olacak?
  • Sizlere ayrı olarak görevleriniz söylenecek.
  • Proje yöneticisinin verdiği çeviri dosyaları sizlere sunulacak.(Nereye çevireceğinize dair)

Çalışma saati nasıl olacak?

En basit şekilde anlatmak istersem. Planlama ve saati size bırakıyoruz. Ne zaman müsait olursanız yamayla ilgilene bilirsiniz. Elbette bunun dozunu da aşmamak gerekiyor. Haftada sadece 50 satır çevirip yatmak olmaz. Diğer arkadaşlarınıza saygısızlık olur. Bu yüzden verilen text'ler de sizlere bir süre biçilecektir acil durumlar haricinde ertelenmeyecektir (Okul,iş,hastalık bunlar hariç).

Örnek Metinler;
  • Angela panics and begins to scramble up the bank, she can't get purchase. She screams out to Andrew.
  • The demon's lips meet Angela's in a grosteque kiss. Angela's eyes widen as the life drains out of them.
  • John and Angela are now separated by the debris
  • The demon can be heard behind, it vomits another mouth full of thick black liquid
  • We see hints of the demon as it begins to crawl up the shore toward the survivors.
  • The body of the demon is bound in rusty chains, with only one arm free. The demon uses this limb to claw the ground and pull itself along.

Yukarıdaki ingilizce cümleleri çevirip bana DM'den atmanızı rica ediyorum. İyi günler

SoloqYama şuan hangi projeler ile uğraşmaktadır ?

The Dark Pictures Little Hope Türkçe Yama YAYIMLANDI
TDPA: Devil In Me Projesi
Yamayı İndir - TDPA: House Of Ashes | SoloqYama
Batman Arkham City Goty Türkçe Yama YAYIMLANDI
​​​
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.