K

Teğmen
21 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
Bitdefender Windows 10 Mobil Etkin Nokta
Bugün Bitdefender programını kullanırken karşılaştığım problemin çözümünü sizlerle paylaşmak istedim. Umarım aynı sorunla karşılaşanlara yardımcı olur.

Öncelikle antivirüsün koruma kısmından güvenlik duvarının ayarlar kısmına giriyoruz. Ardından kurallar sekmesine gelip kural ekleye basıyoruz. Üstteki bu kuralı tüm uygulamalar için uygula seçeneğini işaretliyoruz. Sonrasında gelişmiş ayarları göster kısmına girip özel yerel adresi etkinleştiriyoruz. IP kısmına 192.168.137.1 yazıp kaydete basıyoruz. Bu sayede sorunumuz çözülmüş oluyor.
K
3 yıl
11 Kasım n11 Dolandırıcılığı
Her şey n11.com üzerinden para ile satılan kuponu almaya çalışmamla başladı. Kuponu satışa açmalarından sonra sürekli olarak 1 tl karşılığında satılan 77 tl lik kuponu almaya çalışıyordum. En az yarım saatlik çabanın sonunda ödeme ekranına ulaşabildim. Ödeme ekranında gereken yerleri doldurduktan sonra ödemeyi yap dedim ancak 5 10 dakika boyunca banka onayı bekleniyor dedi ve orada kaldı. Ancak hesaptan kontrol ettiğimde parayı çoktan çekmişler. 5 10 dakika sonra sayfayı yenileyip tekrar denedim bu sefer yine aynı yerde dondu kaldı ama parayı yine çekti. Üçüncü kez denedikten sonra olmuyor deyip kapattım. Bir süre sonra baktığımda hesabıma 11 tl lik kupon eklediklerini gördüm yani aynı gün satılan değeri en düşük kuponu. Hesabı kontrol ettiğimde bir tanesi hariç diğer ödemeleri de geri iade etmişler. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda dalga geçer gibi siz 11 tl lik kuponu seçmişsiniz sistemde öyle gözüküyor diye yalan da söylediler. Hiç yoktan iyidir dursun diyerek kuponu iade etmedim. Veeee büyük gelip çattı. 11 Kasım gelince daha önceden siteden dağıttıkları 500 tl lik kuponu kullanarak bir LG televizyon aldım. Ardından da kupon boşa gitmesin diye 10,48 tl karşılığında 5 adet sata kablosu aldım ve beklemeye başladım. Önce kablonun kargosu gecikti ve satıcı beni arayıp bulunduğum adrese aras kargonun gelmediğini belirtti ancak daha öncesinde aras kargo ile bir çok kez kargo gönderip aldım (Monster notebook kullandığım için). Zaten bir sorun olucağı belliydi diyip üzerinde durmadım. Ardından televizyon da gecikince satıcıya mesaj attım ve kendileri ertesi gün kargoluyacaklarını belirttiler ardından ben de beklemeye başladım ancak ertesi gün de kargolanmadı. Ne büyük sürpriz. Bu sefer n11.com müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim oradaki arkadaş sorun kaydı yaptı ve 3 gün içinde geri dönüceklerini söyledi. Ertesi gün beni arayıp satıcıyla görüştüklerini ve cumartesi günü satıcının ürünü kargoluyacağını söylediler. Tabii ki bugün de göndermediler. Bu yüzden bugün tekrar canlı destek platformu üzerinden iletişime geçtim ve durumu anlattım. Gün içerisinde tekrar arayıp satıcının ürünü gelicek hafta içinde kargoluyacağını söylediler. Neden gecikiyor dediğimde ise kargoda yoğunluk var gönderemiyoruz diye bahaneler üretiyorlar. Koskoca şirket bir ürünü kargolamaktan aciz. Ama çok güzel müşteriyi rezil ediyor hatta dalga da geçiyor. Telefondaki arkadaş pişkin pişkin istemiyorsanız iade edin diyor. Yav madem böyle yapıcaktınız en başından göndermiyeceğiz deyin ki biz de gidelim başka yerden alalım. Ama yok insanları kupon dağıtıyoruz diye kandırıp sonra da iade ettirip reklam yapıcaklar anca. Koskoca şirket bi kargo problemini çözmekten aciz satıcıyla konuşun diyor. O zaman sen kapat siteyi biz direkt satıcıdan alalım. Sen ne diye aradasın. Neyse umarım bu konu n11.com üzerinden alışveriş yapmayı düşünenler için örnek niteliğinde olur da şu dolandırıcı siteden uzak dururlar.
K
9 yıl
Acer Aspire 4738 kaç eder
Arkadaşlar elimde acer aspire 4738 var özellikleri şunlar:

*İntel Core i3 380-M 2.53 GHz İntel Core i3-380M

*14.0" HD LED LCD

*İntel HD Graphics

*3GB DDR3 RAM

*320 GB HDD

* 6-cell Li-ion Batarya

Resimler:

*Resim 1

*Resim 2

Bu bilgisayarı ederi nedir yardımcı olur musunuz?

Bu arada bataryada da sorun var
K
9 yıl
Bilgisayar Önerisi
Arkadaşlar 1100tl den aşağı 1. el ya da 2. el farketmez intel i5 veya i7 işlemcili en az 4 gb ram li pc arıyorum
K
9 yıl
Türkçe Yama İsteği
Arkadaşlar Pirates of the Carribean ve Death to Spies Moment of Truth oyunlarının türkçe yamaları lazım yardım edebilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.