R

Çavuş
18 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
8 yıl
Klima Taktık Rolanti Yükselmiyor.
Mrb arkadaşlar aracım 96 model honda euro civic 1.4i araca kendi cıkma orjinal klimasını alıp komple taktırdım klima soğutuyor fakat rolantide stop ediyor ekstradan daha fazla hava istiyor teknik bilgisi olan selenoid bir valf ile nerden müdahale edersem rolantiyi yükseltebilirim özel servise gittim nerde taktırdıysan ora git ben başkasının işini düzeltmem dedi tartıştım yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
R
8 yıl
Dengesiz esneme civic acil yardım
Mrb. Arkadaşlar 96 modl euro civicim var sag önden kaza yapmış daha önce yapılmış sag amortisör kulesi yapılmış kaynaklı benim sorunum yoldaki esnemelerde sag taraf dengesini kaybediyor bagımsız esniyor ustalara gösteriyorum bir sorun olmadıgını söylüyorlar ama bariz bi şekilde hakimiyeti engelliyor araç kazalı oldugu için ön tampon demiri yoktur bu parçanın böyle bir sorun yapması muhtemel mi acaba? Amortisör vs vs parçalar saglam ve 2 aylık yeni degişti.
R
9 yıl
Ön şase euro civic
Mrb arkadaşlar 2 ay önce uygun fiyata euro civic bi araç aldım yeni fark ettim ki tampon arkasındaki şaseyi bir birine baglayan demir yok nasıl yaptırabilirim ne gibi tavsiyeniz olur sag sol ayrı esniyor yolda korkutuyor yardımlarınız için şimdiden tşkler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.