B

Teğmen
16 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Günlük kullanım için Laptop tavsiyesi lazım
Internette gezmek, gazate okumak, dizi--film izlemek gibi basit işlemler yapılacak laptop arıyorum.
Bütçe 1500 tl civarı. Birazcık üstüne çıkılabilir. Tavsiyeleriniz ihtiyacım var.

Ben bir tane buldum sizce bu laptop nasıl?

https://www.hepsiburada.com/hp-15-bw016nt-amd-a6-9220-4gb-1tb-radeon-r4-windows-10-home-15-6-tasinabilir-bilgisayar-2cl48ea-p-HBV000008AYTN
B
6 yıl
Far camı temizliği hakkında yardıma ihtiyacım var
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Aracımız 2007 fiesta. Ön far camı plastikten yapılmış. Dikkat komple far değil. Ampulleri koruyan kısımdan bahsediyorum. Artık iyice kirlendi ve matlaştı. Geceleri farı açınca gelen ışık azaldı. Ben bunu nasıl temizlerim? Temizlik olmuyorsa yeni bir far camı nerden bulabilirim?
B
8 yıl
İnternette gezmek için laptop tavsiyesi.
Arkadaşlar merhaba. Büyük bir akrabama laptop arıyoruz.Sırf kasmasın diye 128 veya 256 gb SSD olan bi laptop arıyorum. Film izlemek,internette takılmak,orta grafikli oyun oynanacak.
Vatan,teknosa vb. gidip kendimizin alabileceği bir teknoloji mağazasından önerirseniz çok memnun olurum.Bütçemiz 3-3.5 bin tl. Önerinizi yazarsanın memnun olurum.
B
9 yıl
Ekran kartı modeli
Arkadaşlar Zotac GT730 ekran kartı almayı düşünüyorum ama kullanan varsa CS:GO da nasıl fps alıyor cevaplayabilir mi
B
9 yıl
Pixel kaybı mı? Ölü pixel mi?
Arkadaşlar bugün 2 hafta önce aldığım LG monitörün sağ altında resimde görüldüğü gibi bir siyah çizik farkettim. Acaba bu bir pixel kaybı ya da ölü pixel midir? Garantiyi aradım gelecek ama yine de bir danışayım dedim sizlere
< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
3 aydır oynamıyorum. Metadaki şampiyonlar neler ?
Selam arkadaşlar. Soru başlıkta görüldüğü gibi çok açık ve net.3 aydır lol oynamıyorum. Metadaki şampiyonları tarif eder misiniz ? Buff,nerf özetle söyler misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.