E

Er
11 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
geçen yıl
Ubisoft bağlantı koptu hatası!!!!!
< Resime gitmek için tıklayın >
dün r6 girdim ertesi gün oldu yine r6 girecektim bunla karşılaştım bırak oyunu açmayı ubisoft hiç açılmıyor yardım edin internette gördüğüm her şeyi yaptım. modemi resetledim ubisoft connecti sildim bir daha yükledim dns ayarlarını değiştirdim cmd den internete reset çektim virüs programını kapatım denedim uyumluluk ayarlarını denedim ama yok olmuyor LÜTFEN YARDIM EDİN!!! sadece oyun oynamak istiyorum ama bu amk firmaları illa kendi programlarını çıkartıp zorla ondan oynatacaklar ver oyunu steam e geç işte niye niye amına koyduklarım
E
2 yıl
yedek astsubaylıktan muvazzaf astsubaylığa
merhaba arkadaşlar ben şuanda yedek astsubay olarak askerliğimi yapıyorum.385. dönem ve 386. dönemler için yedek subay/astsubay muvazzaf alımları açıldı piyade komando alımda bilgi olarak sağlık hukuk vs şeyler yazıyordu. yazan yerlere mi alacaklar yoksa istenilen şart mı bu.(yani sağlık yazıyorsa sağlıkla ilgili bir bölüm mü bitirmiş olmam lazım yoksa kazanırsam sağlık astsubayı mı olucam)benim alanım muhabere telsiz sınıfı başvura bilir miyim?
E
2 yıl
klavye ışıkları
merhaba arkadaşlar bende asus tuf gaming k1 klavye var aura dan renk ayarlıyorum mesela kırmızı pcyi kapatıp açınca tekrar default hale geri geliyor ekran kartını ayarladığımda aynı şekilde kalıyor. nasıl yapabilirim ?
E
3 yıl
askerlik için sağlık raporu almak
ben istanbulda yaşıyorum ikametgah adresim zonguldakta. zonguldak a gitmeden istanbuldan aile hekimliğine gidip askerlik için sağlık raporu alabilir miyim? illa istanbul a ikametgah adresimi mi aldırmam lazım ya da zonguldaktaki aile hekimine mi gitmem lazım
E
3 yıl
bannerlord
arkadaşlar ben güney imp bitirdim onların tarafında sadece kraliçenin klanı kaldı birde paralı ordular. ne kalesi var ne de şehri bunları tamamen yok etmenin bir yolu var mı ? kelle almadan bunları nasıl benim tarafıma çekerim ?
E
3 yıl
amd ekran kartı
bende ekran kartı olarak radeon rx 5500 xt var. doğal olarak AMD radeon software kullanıyorum ama nvidia sürücelerindeki gibi ayrıntılı ayar yok oyunlarda falan vb ben nvidia nın programını yüklesem işe yarar mı ya da sizin varmı önerdiğiniz bi uygulama
E
4 yıl
STEAM CEVHERLERİ
benim steamde 3700 küsürlü cevherim var bunları kart destesi almak yerine satmayı düşünüyorum ama hiç bir şekilde cevher çuvalı oluşturamıyorum. seçeneğe tıklıyorum hiç bir işlem olmuyor cevherlerin hepsi parça parça biri 900 diğeri 100, 80,80,500, 20 gibi ve herhangi bir kartı cevhere dönüştürdüğümde farklı bi yere dönüşüyor hani gidipte 900 eklenmiyor. bir şeyi yanlış yapıyor olabilir miyim?
E
4 yıl
ya monitörümde sıkıntı var ya da benim gözler bozuk
Arkadaşlar yakın zamanda ŞOK' a rampage rm344 adında bir monitör geldi ve ben onu aldım yaklaşık 2 hafta sonra ekran üsten pırpır etmeye başladı(dalga geçmeyin nasıl anlatacağımı bilemedim) ama açınca hemen olmuyor bunu yazmaya başladığımda vardı şuan yok mesala ben ilk baş bende sıkıntı var sandım 2. defa olunca size yazmak istedim ikisinde de bf5 oynarken ve kapattıktan sonra oldu problem benim pcde mi yoksa monitörde mi? işretli alanın içi ve çizik olan yerlerde de hafif var.
< Resime gitmek için tıklayın >
E
4 yıl
Steam ea play hakkında
ben steamdeki ea playe abone oldum fifa 21 için 10 saat kadar da denemesini oynadım.EA play listde olan oyunlar var bunları aboneliğim devam ettiği süre boyunca oynayabiliyorum.Fifa 21 buraya eklenir mi eklenirse ne zaman gelir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.