A

Yüzbaşı
10 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Su Yalıtımı için
Teras ustu acık seramik uzerine hangi su yalıtımı malzemesi uygun olur?
koster mi kalekim mı babam üç gündür başımın etini yiyor da ben de bulamadım bu ikisinin ürünlerini kiyaalayan yardımcı olursanız sevinirim
A
5 yıl
Fransızca Eğitim Seti
Beyler Bayanlar
Ya Fransızca eğitim setlerinden elinizde beleş olan var mı?
Hem googledan düşen arkadaşlara hem de forumiçinde olan arkadaşlara yardımcı olur.
A
6 yıl
Part Time ya da full time
Merhaba yurttaşlar uzun bir süre sonra Ankaraya ailecek tekrar taşınıyoruz da sizce temmuz ayı gibi ankarada part time yada full time çalışabileceğim bir iş bulabilir miyim ya da nasıl bulurum?
Geçen sene D&R'e felan başvurmuştum da bir türlü geri dönmemişlerdi internetten değil de yani gidip yüz yüze mi
A
6 yıl
MEB Samsung Galaxy 10.1
Arkadaşlar Kusura bakmayın ben 3 yıl önce lisemden mezun oldum.Şimdi ben bunu nasıl kırabilirim? Takvimden girmem için internete bağlanmam lazım ama ayarlara giremiyorum.
A
6 yıl
Şikayet
Arkadaşlar beyler bayanlar bazı kurumları şikayet etmem lazım ama Bimerden şikayet edersem başıma bela alır mıyım?İsmim cismim gözükür mü ayrıca
Herhangi bir kurumun başkanına direk mesaj gönderebileceğim bir sistem var mı?
A
6 yıl
Yardım Acil Yardım: Çürümüş Patates konusu nasıl giderilir
Hocam
Her tarafı temizledim yani patatesin dokunabildiği her yeri temizledim ama hala kokusu geliyor nasıl giderilir bu koku?
(Ayrıca dünyadaki en leş koku çürümüş patates kokusu)
A
7 yıl
7k-10k Arası Gamer Laptop Önerisi
Arkadaşlar 3 aylık yaz tatili birazcık da peder desteği ile yeni bir bilgisayar alacağım;

1-) 17.3 olursa sevinirim;
2-) 6 yıl sonra dahi orta segment sayılabilecek bir pc arıyorum(Farkındayım zor ama tıp fakültesi bitene kadar tek bilgisayarla geçinmeyi düşünüyorum)
3-) Azerbaycan'da okuyorum acaba burada mı alsam yoksa orada mı?
A
8 yıl
Toplaşalım (Merak etmeyin Liselilik yapmayacağım)
Beyler Bayanlar,

Azerbaycan Tıp Üniversitesi kazanıp gidiyorum.Bavulu ayarladım oradaki hostel tarzı yurtlarda kalacağım.(Yani yemeği kendin yapacaksın sadece yatacak yer veriyorlar vb).Sizce yanıma neler almalıyım?

(Bilgiayarı tabii ki aldım )
A
8 yıl
Mezun Dershane Seçme Rehberi
Mezun Dershane Seçme Rehberi
Arkadaşlar, mezuna kaldığınız için sizi tebrik ederim.Bunu tebrik eden ilk kişi ben olacağım.Onun için bu lafı boş görmeyin.
Hayatınızda yorulabileceğiniz ve ÖSYM’ye istediğiniz kadar kızacağınız bir dönemdesiniz.İnsanların sizi salak zannedebileceği bir dönemdesiniz.Ben sizin yerinizde olduğumda yabancı diziye veya haftada bir gün tatili kesinlikle yapardım.
Şuan gaza geldiniz hepiniz haftada 10 gün çalışacağınızı düşünüyorsunuz.Yok öyle bir durum arkadaşlar.Bir iki üç hafta derken 4. Hafta kesinlikle bir hafta boyunca tempoyu küçültmekle bırakmaz, tempo diye bir şey kalmaz.Sonraki 3 hafta da tempo kurup, 4.hafta tekrar yıkılırsınız.

Mümkünse sabah çalışın mesala 08.00 de başlayın 18.00 da bitirin.Kendinize akşamı tatil edin.Yok ben gaza geldim 25 saat çalışcam dersen göz torbalarının gazabına uğramakla kalmaz çalıştığının dersinde yararı olmaz.
Önemli olan etkili çalışmaktır.Az çalışın etkili olsun.12.sınıftayken gördüğünüz hergün 14 saat çalışıp yapamayanlar salak değil etkisiz çalışanlardır.Etkili çalışmayı önemseyin


Dershane Seçimine Geldik
Arkadaşlar gaza geldiğiniz için şuanda haftada max deri verene gitmeyin.3-4 ay sonra derslerde seçme yapacaksınız.Mesala sadece Osman Hocanın fizikçinin derslerine gireceksiniz.Onun için hocalar hakkında bilgi alın adam size 50 saat verir haftada ama hocalar niteliksizse ne yapacaksınız?

Dershane için kaynak vermelere kanmayın.Kaynak almayı her yerde sağlarsınız.Önemli olan kaç tane deneme sınavı yapacaklar?Kaçı ulusal kaçı yerel olacak?Bunlar önemlidir.
Etütler için herkes benim etüt sistemim mükemmeldir der.Siz haftada 12.sınıflardan daha fazla çalışacağınız için ne olursa olsun o etütler size yetmeyecektir.

(MF3 42K’dan 20kya çektm tamam bazı arkadaşlar daha iyisini yapmıştır tabii ama ben yardımcı olmak istedim Allah kolaylık versin şimdiden)
A
8 yıl
Azerbaycan Tıp Üniversitesi 2016
Kazanan Var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.