T

Er
03 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
7.1 Kulaklık Mikrofon Cızırtısı
Merhaba Gamepower 7.1 USB ses kartlı bir kulaklığa sahibim. Masaüstü sistemime taktığımda mikrofonda cızırtı yapıyor. Laptop'umda kullandığımda, Geliştirmeler kısmında eko iptali gürültü engelleme ile çözüyordum sorunu. Fakat Realtek'in tüm sürücülerini denedim neredeyse öyle bir geliştirmeler sekmesi gelmiyor. Aşağıda ki fotoğraflar da, dediğimi daha net anlayacaksınız. Çözebilen var mı? YouTube'da izlemediğim yabancı/yerli kaynak kalmadı.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
6 yıl
Ryzen 5 1600 AF ve 5500XT FPS sorunu
Merhaba sistemim:
AMD Ryzen 5 1600 AF 3.2 - 3.6 GHz 19MB AM4 İşlemci
MSI B450M-A PRO Max DDR4 4133MHz (OC) AM4 mATX
MSI Radeon RX 5500 XT Mech OC 4 GB 128 Bit Ekran Kartı
Kingston HyperX Fury Siyah 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 RAM

Daha 5 günlük bir sistem ilk defa bugün oyun testi yaptım ve CoD Warzone oyununda daha girer girmez mouse ile etrafa bakmakla beraber komple FPS düşmesi yiyorum. Fakat FPS yüksek ve sadece kasma oluyor gözle görülür şekilde anlamadım birçok videoda aynı sistemdeki oyunda Ultra'da oynuyorlar ben hiç Ultra'ya bile almadan medium da oynuyorum. Hala FPS çok garip bir şekilde performanssız vaziyette. grafikleri düşüğe aldım ortaya aldım yükseğe aldım gene bir gariplik var kasıyor oyun. 960m laptobumda daha yüksek fps alıyorum low ayarlarda.. VSync açtım denedim olmadı gene drop kapattım limitsiz fps ile gene olmadı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
6 yıl
ACER SA220Qbid Monitör Kasma Sorunu
Herkese selam.

Geçtiğimiz günlerde Acer SA220Qbid 21.5" inç monitör almıştım. Fakat gözümü kurcalayan bir durumla karşı karşıyayım. Windows 10 kullanıyorum, başlat menüsüne bastığımda kasarak açılıyor çok hafif gecikmeyle açılıyor. Pencereleri üst panelden tutup sağa sola ittirdiğimde gecikme yaşanıyor. Bilgisayarımda HDMI girişi olduğu için HDMI ile bağlanıyorum, İnput lag olma ihtimali var mı? Bilgisayarımın özellikleri: i7 6700HQ 16GB RAM GTX 960M... Sistemsel bir sorun olduğunu düşünmüyorum çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Not: Daha yeni formatladım, bilgisayarım güncel tüm driverler kurulu.

Monitör bu:

Acer SA220Qbid 21.5'' 4ms (VGA+DVI+HDMI) Ultra İnce IPS Led Monitör
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.