B

Teğmen
09 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Gunluk 160gr proteini nasil alabilirim?
Merhaba arkadaslar. 1.5 aydir bb yapiyorum. Sabah sporcusuyum. 10 gibi baslayip 12 gibi birakiyorum. 9 kg vermis durumdayim. Artik beslenme planimi degistirdim. Karnitin ve protein tozuna basladim. Yalniz durum su ki sabah spor yaptigim icin kalkinca muz ve arkasi dan karnitin alip spora gidiyorum, ueterlimidir? Spor sonrası protein aliyorum ve 1 saat sonra kahvalti yapiyorum. Genelde lor peyniri (yagsiz tuzsuz) 3 yumurta beyazı yagsiz sut , bazende 2 dilim cavdar ekmegi yiyorum. Neyse simdi merak ettiğim su tozdan 23-25 gr protein aliyorum. Peynirden hemen hemen 25 gr aliyorum yumurtadan 30 gr sutten de 10 gr. Sonraki ogunlerde genelde daha az tuketiyorum. Yani 160gr almam zor gibi. Ton baligi ya da tavuk yesem en fazla 25 30 gr daha alirim. Hadi aralarda atiatirdigim srylerden de 20 gr gelsin... Siz nasil destekliyorsunuz , yada bu kadar proteini nerden nasil buluyorsunuz merak ediyorum. Oturup butun tavuk mu yiyorsunuz? Yada yediginiz seylerin yag oranina bakiyormusunuz?
B
8 yıl
Dış ticaret hakkında
Merhabalar,

Konunun baya yabancısıyım aslında. Avrupadan paket fiyatı 20$ olan bi üründen , farklı günlerde (hemen hemen 2 ay içinde) müşterilerime promosyon/hediye amaçlı yaklaşık 50 tane dekoratif bir eşya getirttim.Başıma bişey gelmedi ama aynı şekilde buna devam etmek istiyorum.Kar amacı olmayan sadece jest amaçlı yapılmış bişey bu.Ama yakın bir arkadaşım devam edersem gümrükte sıkıntı çıkacağını ticaretle de uğraştığım için hediye amaçlı yaptığımı ıspatlayamayacağımı söyledi.

Sonra sınırın 75€ olduğunu öğrendim ama kaç kere nasıl yapılır bilmiyorum.Bu ürünleri getirtmeye devam etmem durumunda başıma gerçekten bi sıkıntı çıkarmı?
B
8 yıl
LG G4 photo editor kaydetme sorunu
Merhabalar, gecen hafta telefona gelen guncellemeden sonra lgnin kendi photo editörü fotoğrafları düzenledikten sonra kaydetmemeye basladı.Bu programı kaldıramıyorumda varsa yenıden de yukleyemıyorum.Çözümü bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
B
11 yıl
LCD ekran için dokumatik panel arıyorum...
Arkadaşlar 24" lcd ekranım için harici dokunmatik cam panel arıyorum ama nasıl temin edicem bilmiyorum.Nette ne diye geçer yada nasıl bulurum?Geçen sene bi müşterimle konuşurken laf arasında söylemişti ama oralı olammıştım.Geçen gün bi videoda gördüm ama yabancı video touch panel olarak adlanrıyor.Türkiye'de buna rastlamadım.Bilgisi olan varsa çok memnun olurum...
B
12 yıl
adaptor w hesaplama yardim...
Arkadaslar elimde bi motor var ve bu motora bi adaptor bagladik.sarfiyatini hesaplicam.motor degerleri yazmiyor ama adaptor cep tel adaptoru. Giris standart 220/21ma/4.8VA. Cikis 3,7v/0,35ma/1.3VA kafadan 1.1w gibi bisey cikiyor fakat
ince bi hesap icin kac watt tukettigini bilmem lazim. yardim icin simdiden tesekkurler
B
12 yıl
windows kurulumu sürücüleri görmüyor...
Merhabalar,elimde toshiba a500 i5 işlemcili bir dizüstü var.dün windows çöktü ve yeniden kurmak istedim ama kurulumda sürücüleri görmüyor.yeniden yükleyin diyor.yanlız sürücüleri nasıl geri yükleyeceğim hakkında bilgi yok.daha önceden satayı tanımadığı için disket sürücüyle naşka pcye yüklemiştim ama laptoba flashla nasıl becericem bilemiyorum.yardımcı olrsanız sevinirim...
B
12 yıl
4850 ddr5 problemi
Gün içinde hd4850 ddr5 ekran kartı aldım ve baglantıdan sonra ılk actıgımda ekranda kareler ve çizgiler oluşmaya başladı.Aslında teknik bilgisi yerinde olan biriyim ama kafam dahada basmıyor.Anakartın desteklemesıyle alakalı olabılırmı bılemıyorum yenı bı anakart degıl.gigabyte m61pme-s2p modeli.bırde athlon x2 270 3.4ghz işlemciyi 2.01 goruyor. bıos guncellemesı yaptım ama nafıle.fıkrı olan yada tecrubesı olanlardan yardım beklıyorum.
B
12 yıl
4850 ddr5 problemi...
gün içinde hd4850 ddr5 ekran kartı aldım ve baglantıdan sonra ılk actıgımda ekranda kareler ve çizgiler oluşmaya başladı.aslında teknik bilgisi yerinde olan biriyim ama kafam dahada basmıyor.ana kartın desteklemesıyle alakalı olabılırmı bılemıyorum cok yenı bı anakart degıl.gigabyte m61pme-s2p modeli.bırde athlon x2 270 3.4 işlemciyi 2.01 goruyor.
B
12 yıl
HD4850\u0027de ddr5 mi?
Powercolor 4850 ddr5 almayı düşünüyorum.Normalde gts250yi düşünüyordum ama ddr5 olunca cazip geldi bana fiyatıda cok makul.Yanlız kafama takılan normalde 4850ler ddr3 4870ler ddr5 değilmiydi?Birde eskiden ekran kartlarını 256 bit tercih ederdik artık 128bit ddr5'ler 256bit ddr3'lere tercih ediliyor.Neye nasıl bakıcaz iyice karştı hersey...
B
13 yıl
TDI motor için ilk test nasıl olmalı.
Arkadaşlar 1999-1.6 8v 206 xs coupe aracımı corsa 1.7 TDI Comfortla başa baş takas ediyoruz.Benım aracım kazasız ama kaportada yapılması gereken çok işçilik var (çizikler,ezikler,hafif sürmeler).Bunun yanında görüntüsü gerçekten dikkat çekici düşük yaylar,sunroof,xenon farlar,xenon sisler,ledli stoplar.Alttakımlar yeni,lastikler 5000de...gider.Durumu iyi yani ama sunroof ve devir saati sorunluydu motorda ağırdan ağırda rektefiye istiyo gibi.5000km 1 lt eksiltiyor.

Corsanın durumu benımkınden ıyı gıbı.Araç hususi üretilen modellerden ve 2003 model.160000de bindim az biraz dolaştım bi bastım devrini alıyo araç turboda sorun yok gibi aldığım çocukta zaten devamlı abi araç masrafsız emın ol ben cıcek gıbı bakarım deyıp durdu.aslında kıllandım sonra goturup bı ustaya gosterdım.yag kapagını actı cok az ufleme var ama senı yolda bırakmaz bu kadar olur 8 yasında arac 4x4lük değil ama 4x3 diyelim dedi.cocuk "ben hep mobıl kullandım abı ben 2.sahıbıyım" deyıp durdu sımdı bulundugum yerde computest yok ve benım aracın turbosunu veya benzın pompasını anlık kontrol etmem gerek yanı surusle bunu anlama veya acıp "suraya bak sorun varsa ordan bellı olur" denılebılecek bı yer varmı cunkı bır an once ustume alıp ıstanbula donucem.bu konuda az bucuk bılgısı olan bırısı yardımcı olursa sevınırım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.