E

Onbaşı
27 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
PowerBoost VK-G3902S korkum.
İyi günler arkadaşlar pazar günü indirimden faydalanıp uzun süre sonra bi sistem topladım kendim. Bütçemin kısıtlı olmasından dolayı PowerBoost VK-G3902S 600w 80+ kasayı tercih ettim. Yalnız sipariş verdikten bir gün sonra biraz araştırdığımda kasanın hava sirkülasyonunun ve malzeme kalitesinin kötü olduğundan şikayet edildiğini öğrendim. Sizce bu kasa beni yaza kadar idare etmez mi? biraz para biriktirip başka bir kasa almalı mıyım?< Resime gitmek için tıklayın >
E
4 yıl
Anakartın kasaya sığmama durumu
İyi günler arkadaşlar, dün gece indirimden faydalanıp İtopya'dan bir sistem toplayıp sipariş ettim. Anakart olarak Gigabyte’ın B450 Aorus M mATX anakartını, kasa olarak PowerBoost’un VK-G3902S modelini seçtim. Bugün bir sitede kasanın yorumlarını okurken bu anakartı kullanan bir arkadaşın aynı anakartın üstteki Power ve USB tuşlarına çarptığını ve kırmak zorunda kaldığını yazdığını gördüm. Böyle bir durumu benim de yaşamam olası mı? Olasıysa ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Montaj tecrübem yok ama montajı kendim yapacağım.
E
5 yıl
2000 TL telefon önerisi
Merhaba forum üyeleri 2000 TL civarı kendim için telefon almak istiyorum. Elimdeki telefon HTC One M8 ve soruları ortaya çıkmaya başladı. Benim için kamera fazla önemli değil arayüzü iyi olsun ekranı güzel olsun pili iyi olsun yeterli bir de arada bir PUBG Mobile'a girerim belki. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
E
6 yıl
Çökme sorunları
İyi günler arkadaşlar 1 aya yakın oldu bi sistem topladım özelliklerini aşağıya yazarım topladığımdan beri girdiğim her oyun (fortnite,cs,pubg,rocket league,bf4,ets2) mutlaka ama mutlaka ya oyundan atıyor ya da çöküyor. Driver'larım güncel eminim kontrol ettiriyorum. Hatta pubg'den hile kullanmadığım halde perma ban yedim bununla alakalı olduğunu düşünüyorum. bf4'den punkbuster hatası alıyorum fortnite crash veriyor ets2 de direk oyundan kapanıyor diğer oyunlarda da buna benzer hatalarla karşılaşıyorum. Sebebi ne olabilir windowsla alakalı olduğunu düşünüyorum ben yardımcı olabilir misiniz?

Sistem:

ASUS DUAL O.C RX580 4GB
AMD Ryzen 5 2600
MSI B450 GAMING PLUS
GSKILL RIPJAWS V 3200MHZ DDR4 RAM
TOSHIBA 240GB 555 OKUMA/540 YAZMA SSD
TT VIEW 27 600W 80+ KASA
E
6 yıl
Yeni Topladığım Sistemde Çökme Sorunları??
Hayırlı geceler arkadaşlar 1 aya yakın oldu bi sistem topladım özelliklerini aşağıya yazarım topladığımdan beri girdiğim her oyun (fortnite,cs,pubg,rocket league,bf4,ets2) mutlaka ama mutlaka ya oyundan atıyor ya da çöküyor. Driver'larım güncel eminim kontrol ettiriyorum. Hatta pubg'den hile kullanmadığım halde perma ban yedim bununla alakalı olduğunu düşünüyorum. bf4'den punkbuster hatası alıyorum fortnite crash veriyor ets2 de direk oyundan kapanıyor diğer oyunlarda da buna benzer hatalarla karşılaşıyorum. Sebebi ne olabilir windowsla alakalı olduğunu düşünüyorum ben yardımcı olabilir misiniz?

Sistem:

ASUS DUAL O.C RX580 4GB
AMD Ryzen 5 2600
MSI B450 GAMING PLUS
GSKILL RIPJAWS V 3200MHZ DDR4 RAM
TOSHIBA 240GB 555 OKUMA/540 YAZMA SSD
TT VIEW 27 600W 80+ KASA
E
7 yıl
Razer mano\u0027war vs?
Arkadaşlar teyzem gelecek yurtdışından bende ondan razer manowar 7.1 getirmesini istedim sizce iyi mi yaptım yoksa alternatifleri nelerdi?
E
7 yıl
Airfiber online oyun performansı
Arkadaşlar bulunduğum yerde tt altyapısı yok dolayısıyla airfiber e başvurmayı düşündüm online oyunlarda ping yüksek mi? Kullanan var mı?

Sakaryadayım
E
9 yıl
TAMİRCİYE GÖTÜRDÜM.....
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma su döktüm ve tamirciye götürdüm geldiğimde LoL oyununda en yüksekte 60fps alan bilgisayarım şuanda çok düşükte 30u zor görüyor ne yapmalıyım sizce ? Acilen yardımlarınızı bekliyorum
E
9 yıl
Kazıkmı yedim?
Merhaba arkadaşlar ben 1-2 ay önce vatan bilgisayardan bilgisayar toplattırdım adam kendisi topladı sayılır ben pek anlamam yaklaşık 3500 tlye şu bilgisayarı topladı kazık yedimmi acaba ve ben bu bilgisayarı satsam kaça satarım ve satarsam yerine ne toplayayım onuda söylerseniz sevinirim :)

işte bilgisayarın donanımları;
EKRAN KARTI:Asus nvidia geforce gtx 960
İşlemci:intel i5-4460
anakart: asus h81 gamer
güç kaynağı:gentauro power force 80 plus yazıyor kutuda 70ow
ram:hyperx 2x4gb ddr3 1600mhz cl9

Şimdiden teşekkürler iyi günler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.