S

Binbaşı
08 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Yapı kredi Worldcard puan kullanımı?
Şu an bende süresiz 200 TLlik world puan var. Gittigidiyor'dan alışveriş yapacağım süre sınırlı 100 TL worldpuan verecek. Bunun kullanımı nasıl olacak? Süre sınırı bitmeden önce 100tl wp kullanırsam hangisinden gider?
S
12 yıl
200 TL ye kadar Hd receiver tavsiyesi lütfen kararsız kaldım
Biliyorum kızanlar olacaktır forumda zaten bilgiler olduğu halde yeni konu açtım diye ama karar veremedim.
Neta 6400 hd almak istiyorum ama benim için usb flash bellekten tüm mkvleri sorunsuz oynatması ve alt yazıları önemli o yüzden Netayı eledim. Birde Sunny 14200 varmış ama o cihazlardan herkes şikayetçi stabil değil ve sorunlu olduğu söyleniyor. Biss olması lazım.
Tavsiyeleriniz?
S
12 yıl
Eskişehirspor Basketbol Takımı
Eskişehir Basketbolda Yola Çıktı!

Futbolda geçmişte önemli işlere imza atan ve son yıllarda tekrar Süper Lig’de mücadele edip, üst sıraları zorlayan Eskişehirspor şimdi de parkelere de geçiş yaptı. TB2L ekiplerinden Başkent Gençlik’in haklarını satın alarak, gelecek sezon TB2L’de mücadele edecek olan Eskişehirspor’da koçluk görevini Murat Aşkın, menajerlik görevini Sabri Can yapacak. Salsabasket ailesi olarak sporun sevildiği, imkanların fazla olduğu Eskişehir’de basketbola yapılan yatırımdan dolayı mutluluğumuzu belirtip, Eskişehir’e yolu açık olsun diyelim.

http://www.salsabasket.net/tb2l/eskisehir-basketbolda-yola-cikti.html

Büyük ihtimalle ETİ ile sponsorluk antlaşması imzalayacağız. Maçlarımızı Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Kampüsü içindeki 5000 kişilik BESYO Salonunda oynayacağız.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
12 yıl
Sistem ve Tercihlerim \u003e Takım
Sadece Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor var. Bu kadar çok üyesi olan bir forum tüm renkleri barındırabilmeli bence diğer takımlarında amblemleri eklenmeli en azından tüm süper lig takımları yada Türkiye'de taraftarı en çok olan 10 kulüp gibi.
S
13 yıl
Limitleri Zorlamaya Hazır mısın?
20 Haziran yaklaşıyor. Limitleri zorlamak için kendini hala hazırlamadın mı? Elini çabuk tut. Sadece 5 günün kaldı!
http://www.youtube.com/watch?v=2YXw7Nt9AtU
Bir otomobil. Bir yarış pilotu. Bir telefon. Üçü bu filmde bir araya geldi. Limitleri zorlamaya hazır mısın? 20 Haziran'ı bekle!

Bu olay nedir acaba?
S
13 yıl
Şişe
< Resime gitmek için tıklayın >
kamera tespitlerine göre Volkan Demirel'in başını son anda sıyıran Yeni Rakı şisesinin bir Eskişehirspor taraftarı tarafından atıldığı öğrenildi.

Anlayan anladı
S
13 yıl
Sizce Bu Ayakkabı Nasıl? (Acil Cevap Bekleniyor)
http://www.pabbuc.com/puma_cabana_racer_jamaica_siyah_sari

Fiyatı 84 TL alcağım mağazada

Yaşım 19 genelde kot ve tshirt giyerim. Bershka ve Jack&Jones tan giyinirim genelde.
S
14 yıl
Saçlarım Çok Yağlı. Çözüm=?
24 saat bile geçmeden saçlarım hemen yağlanıyo ve kötü görünüyo birçok şampuan(konazol,ketoral,biomen yağlı saçlar için,head&shoulders yağlı saçlar için) ve elma sirkesi kullandım ama işe yaramadı.
Yardımcı olabilecekler yazsın lütfen bıktım bu sorundan çok sinirimi ve moralimi bozuyo. Her gün yıkamak zor geliyo bazen her gün yıkamak bile yetmiyo Çözüm?
S
14 yıl
Sizce Facebooktaki En İyi Paylaşım Sayfaları?
Bence Korsan TV ve ÇatLak Sitenin ÇatLak ÜyeLeri
Sizce?
S
14 yıl
Operation 7 !
< Resime gitmek için tıklayın >
Oyunda tam olarak 10bin adet silah çeşidi bulunmaktadır. Silahınızı opsiyonelleştirebilir , düşmanlara dehşet saçabilirsiniz. Mesela basit default bir ak47 yi alıp başka bir silahın göbeğini , topuğunu ve dürbününü takabilirsiniz. Ayrıca kullanacağınız kurşunları dahi kendiniz seçebiliyorsunuz.
yeni bir oyun efekler ve silahlar çok gerçekci.Oyunun birebir çalıntısını combat armsta görebilirsiniz ama orjinali budur silah modifikasyonları ve gerçekcilik combat armstan kat kat yüksektir bu oyunda.Çok detaylı silah modifikasyonu yapabilirsiniz.Neredeyse tüm silahlar var.
Ayrıca Silah modifikasyonları ve karakter düzenlemekte bir o kadar gercekci ve ayrıntılı.Örneğin basitbir MP5K yapmaktansa ona susturucu dürbün dibcik namlu takarak geliştirebilirsiniz en iyi silahı elde etmek sizin elinizde.
Level atlamak oldukça kolay ve hırs isteyen bir olay oyuna ilk başladığınızda 30 bin goldla başlıyorsunuz bu oldukça iyi bir para bunu oyunu oynadıkça ne kadar büyük bir rakam olduğunu anlarsınız.

System Requirements
Minimum Recommended
OS Win2000/XP Windows XP
CPU 1.7 GHZ 2.0 GHZ
RAM 512MB 1 GB
VIDEO CARD(VGA) Geforce FX 5200,ATI 9000 Series Higher
HDD 2 GByte

http://operation7.fiaa.eu/

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Alıntıdır !
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.