N

Yüzbaşı
23 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
9 yıl
Seri elmasa çıkmak isteyen plat duo arkadaş gelsin
Sadece 1-2 koridorunda cidden carry'leyebilecek potansiyele sahip şampiyonlar oynaması yeter jung da hayvan gibi gank atıcam merak etmesin sadece ben onu kastirinca carry'lemesini oyunu domine etmesini istiyorum. Varsa böyle bi duo mid top adc olabilir nick atsın girelim az sonra.
N
9 yıl
Bu Kâtip Çelebi Tıp neden bu kadar eziliyor? Bilen söylesin Allah aşkına.
Ya İzmir'de tercih etmeyi istiyor insan ama herkes olumsuz yapıyor burası ile ilgili. Şehrinde kal daha iyi Pamukkale daha iyidir diyorlar. Ama İzmir değil mi abi orasi sonuçta. Konumu kötü Hastahanesi yok gibi bi şeyler duydum bi de Akreditasyon belgesi yokmuş bunlar ben gittikten sonra hallolacak bir şeyler değil mi konumu dışında. Hastahanesi bitmiş galiba. Konumu çok mu kötü İzmir'i bilen biri yardimci olsa?
N
9 yıl
Plat 3ten 1 haftada Elmas 3\u0027ü zorlayacak Duo arıyorum
Evet arkadaşlar başlığı gördünüz. Her maçı carrylemeye oynayacak oyun başında işler ters gittiğinde geri düştüğümüzde ya da takımda feedleyen olduğu zaman abi ver surr'u ya deneyip hard bir şekilde ikimizin de taşımaya çalışmaya devam edeceği bir duo arıyorum. Mümkünse sadece 1-2 lanede oynayabilen değil her rolde oynayabilen ama mid/jung mid/top mid/adc şeklinde girmeyi düşündüğüm bir duo. Öğlenden itibaren başlayabiliriz. Seri seri. Ha bi de flamer olmaması olgun bir arkadas olması tercihim.
Adaylarımı bekliyorum xd (ciddiyim ama)
Ve bu arada geçen sezon da elmastım yeni başladım bu sezon kasmaya.
N
9 yıl
DDOS sorunu
Beyler az önceki maçımda üstünlüğü aldık vayne ile akıyorum. Hiçbir şey yokken bi ping girdi 1500 2000 amanın tekrar bağlantı kuruluyor vuhuuuv diye oyun koptu. Alt tab yaptım sitelere giriyor. Ama oyun gelmiyor. Ağ kablosunu çıkardım taktım oyundan çıktım tekrar girdim. Baktım hala 2k ping hareket edemiyorum tekrar bağlantı kuruluyor. Bizim kafede 3 tane Modem var. Hemen IP değiştirdim. Anında düzeldi. DDOS atmışlar yani çünkü diğer IP'de millet oynamaya devam ediyor sorun yok tek bende oldu. Allah'tan deli gibi üstünlük kurmuştuk bensiz dayanmışlar sonra direk bitirdik oyunu. Karşıya yazdım yok sana mi DDOS atıcaz bilmem ne filan. Raporladım hepsini. Ama başka açıklaması yok. Bu olayın bir çözümü yok mu ya evden girsem babalara gelmiştim. Yok mudur bi çaresi?
N
9 yıl
\"Soloq High Eloda genellikle şu şampiyonla maçı taşıyorum.\" Diyebiliyor musunuz?
Evet arkadaşlar. Var mı böyle diyeniniz varsa neden ne farkı var sizce o şampiyonun güzel carryleyebiliyorsunuz?
N
9 yıl
Evet beyler Dia eloda taşıma taktikleri. Söyleyecek sözü olan içeri buyursun.
Sizin taktikleriniz neler. Hard Carry yaptığınız mainler ya da şampiyonlar. Burada paylaşalım. Yardımcı olalım birbirimize.
N
9 yıl
Biyoteknolojik çalışma sorusu
Bitkinin proteinin arttırma dedim galiba ya da bakteriye başka canlının proteinini ürettirme cevabı neydi?

Verimli döl demememe sebebim bu kitaptaki bilgiler beyler

http://imgim.com/8079incio6604480.jpg
N
9 yıl
Sınava 2-3 gün kalmış ben hala...
Sınava 2-3 gün kalmış ben hala çalışsam mı çalışmasam mi şimdi canım istemiyor. Hiç istemiyor hiç içimden gelmiyor. Bi de mezunsun olum bak az kaldı şurada sık dişini diyorum kendime yok yine mal gibi zamanımı boşa geçirdim hala geçiriyorum ne yapıcam hiç bilmiyorum o kadar motivasyon veren şeyler dinledim izledim yine de nafile..
N
9 yıl
silinsin
.
N
9 yıl
Gençler 2 tane sorum var yardimci olur musunuz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.