L

Çavuş
30 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
14 yıl
Pc im kapanıyor...!! Lütfen yardım edin!
*
L
14 yıl
Nvidia Geforce 3D Vision Gözlük - (VESA 3-pin stereo kablosu) / Edit:Çözüldü.
Selamlar,

1 hafta önce büyük bir hevesle 'Nvidia Geforce 3D Vision Gözlük' ve 'Zotac Nvidia Geforce Gtx 260 AMP^2! 896MB 448BIT GDDR3 (directx 10) PCI-E x16 2.0' ekran kartını aldım. Ürünler gelmeden yine bir hevesle 50GB'a yakın 3D filmleri/oyunları download ettim.

3D vision içinden 'VESA 3-pin stereo kablosu' çıkmadı. Bu kablo DLP HDTV'ler de görüntü almak için kullanılıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
-
< Resime gitmek için tıklayın >

Nvidia sitesine girerek ürünü register ettim. Forumlarına baktığımda şok oldum çünkü bütün herkez bu kabloyu arıyor! Bazı şanslı kişilere Nvidia çalışanları ücresiz olarak kabloyu kargoyla göndermişler.

Bu kabloyu nerden bulabilirim? Bakmadığım yer kalmadı.
< Resime gitmek için tıklayın >
-
< Resime gitmek için tıklayın >
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.


//Edit//

1 Haftalık Nvidia musteri hızmetlerıyle yazısmamızdan sonra ücretsiz olarak kabloyu postaladır. Oncelikle Nvidia sitesine girip ürünü register(kayıt) ettirin.
*nvidia.custhelp.com 'dan soru sorup hızlı bir sekilde cevap alabiliryorsunuz.

Örnek yazışma;
---
Hello Burak,

Thank you for contacting NVIDIA Customer Care.

This is Farzana, assisting you with the query you have. First, I would like to apologize for your support request being unexpectedly delayed.

I understand from your email that you are looking for the VESA/ DLP 3-pin stereo cable for your NVIDIA 3D Vision glasses.

In order to assist you further, please update us with your International shipping address.

Looking forward for your update,

Best regards,
Farzana,
NVIDIA Customer Care
---

Kargo adresimi guncelledikten 1 gun sonra postaya verildi.
L
16 yıl
Harddiskdeki ilginç sorun.
Disk yöneticisinden baktıgımda hersey normal. Fakat C den baktıgımda 390GB görüyorum.
Ayrıca boş alan ve dolu alanlarda saçmasapan gösteriyor.

C'den görünüm.
< Resime gitmek için tıklayın >

Disk yöneticisinden görünüm.
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
L
17 yıl
Ice age 2 hic gormediginiz bölüm :)
No time for nuts

ice age fanatıklerı bunu mutlaka ızleyın. Yurtdısından orjinal dvdsini aldim ıcınden cıktı. Neredeyse en guzel butun bolumlerını upload ettim.
Crash & Eddie'ninde videoları var mutlaka bakın :)

http://www.youtube.com/profile?user=barajyapankunduz

No time for nuts icin tıklayın.
L
17 yıl
Generals Zero Hour Hakkında Yardım..
Herkese Selamlar..

Uzun zamandir generals zero hour oynuyorum. Gecenlerde Orjinal oyunu aldim ve direk Online'a girdim buyuk bir zevkle. Fakat bakiyorumda %80i trainer hile kullanıyor. Daha bir tane bile Win'im yok. Eger bilen arkadaslar varsa bana pm den veya burdan ulasabilirlerse cok sevinirim.

Online'da calisicak Trainer veya ne hilesi varsa gonderen arkadasa hediye olarak 3 Aylik R a p i d s h a r e verecegim.

Tesekkurler..
L
17 yıl
EternalSin icin L2Walker ve otomatik BOC kastirma.
Herkese Selamlar,

Basliktada dedigim gibi Blood Of Chaos (BOC) kasma isini otomatik olarak yapicaz. Dedigim uygulamalari yaparsaniz 1 gunde yaklasik olarak 40 BOC cikarticaksiniz bazen 50 de olabiliyor. Server'daki suanki fiyatlari 12.5kkaa ya kadar dustu. Size lazım olanlar...

5 tane farkli Account alicaz.
4 x Spoiler yani Bounty Hunter. Evt 4 tane ilk 70'e kadar cuce kasabilirsiniz sonra kendisi BOC toplarken lvl atliyaciktir.
1 x prophet
1 x SwordSinger yani songcumuz. Prophet ve Swordsinger ayni ACC icin barınsın.

Ben yaklasik 2 aydir bu sekilde kasiyorum oyunu biraktim ve butun itemlerimi SA Armorlar silahlari arkadaslarima dagittim. Yanliz sunuda belirteyim bu sekilde 1 ay boyunca gunde ortalama 15 saat cuceleri kastirdiginiz zaman kotaniz 10GB kadar dolabilir sonradan kufur etmeyin.

Dedigim gibi 2 aydir kullaniyorum ve BAN'lanmadim sizde banlanmazsiniz. Size burda butun ayarlari tek tek anlatacagim. Bazi bilmeyen L2walker kullanicilari rahatlikla yakalanabilirler. Bunlara ornek verecek olarsak; Duvar arkasinda olan bi mob a otomatik olarak target almasi ve mob a vuramadigi halde onunde durmasi gibi. Bunlar isi bilmezler dolasiyle sikayet edilirler ve banlanirlar.

Verdigim walker kendi walkerim hicbir siteden indirip kullanmadim. Bunu neden soyluyorum,cunku Walkerimiz temizdir hicbir trojen veya keylogger icermiyordur.Walker kullanmayi bilen arkadaslara sunu soyleyim o zaman ne demek istedigimi anlarlar. Eskiden Walkeriniz calisiyordu ama Subat ayin biseyler oldu ve calismamaya basladi. Nedeni ise Loginserverport'un sadece 2981 olarak degismesiydi.

Evt simdi walkerimizi indirelim ve ayarlarimizi yapalim.
http:// r a p i d s h a r e . c o m /files/27022891/L2-ES_icin_Walker.rar.html

Walker'a girmeden once hosts ayalarimizi yapalim.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dizinine inip hosts dosyasini buluyoruz. Notpad ile aciyoruz ve bu satırları ekliyoruz.

127.0.0.1 vip.towalker.com
127.0.0.1 vip1.towalker.com
127.0.0.1 vip2.towalker.com
127.0.0.1 vip3.towalker.com
127.0.0.1 vip4.towalker.com
127.0.0.1 vip5.towalker.com
127.0.0.1 vip6.towalker.com
127.0.0.1 vip7.towalker.com
127.0.0.1 vip.tt2xz.com
127.0.0.1 vip1.tt2xz.com
127.0.0.1 vip2.tt2xz.com
127.0.0.1 vip3.tt2xz.com
127.0.0.1 vip4.tt2xz.com
127.0.0.1 vip5.tt2xz.com
127.0.0.1 vip6.tt2xz.com

Kapatip kaydet diyoruz.

Walkeri calistirip servera baglanmak icin ilk olarak ''Server Verify Emulator.exe'' yi calistiyoruz ve bunu hic kapatmiyacaz surekli acik kalmasi lazim. Daha sonra ''patcher.exe'' yi acip ordan Load kısmına basıp ıstedıgımız kadar walker acabiliriz.

Evt Load dedikten sonra walker acildi ve karsımızda simdi size bi benim cuceleri kastirma olayini anlatacagim.

Mihrilde calistirdigim 4 tane cuce vardi bunlarin isimlerini yazayim artik belki goren vardir. Permatik , Kefken , İpodNano , MircoFilipovic . Bunlar Oglen 12 den sabah 8 e kadar calisirlardi. İllaki PK lar olucak kesicek veya mob tarafindan olduruluceksiniz ama cok fena BOC kasicaksiniz emin olun.

Benim calisma taktigimde Mihril Mines ı 4 e bolmustum
1. yer ilk giris kismi yani ilk giristeki NPC den yukari ciktiginizdaki duzluk orda 1 cuce calisir.
2. yer Merdivenlerden asagi indinizdeki buyuk alan
3. yer onun karsisindaki
4.yerde 3. nun karsisindaki. Belki anlatamadim ama Mihrili bilenler tahmin etsinler.

Her bolgede 1 cuce calisitircaz eger 2 tane koyarsak olurda bi yerde yanyana gelirlerse ayni hareketleri yaptigindan dikkat cekebilirler. size tavsiyem 1 alan 1 cuce. Ben size 4 cuce dedim siz 2 kastirin orasi size kalmis. Evt bu cuceler Surekli calisacagi icin bufflara ihtiyaci var. Surekli git gel Aio al aio da sira bekle yok efendim adama dersin Vampiric Rage at atmaz fln fln ugrasmayin. 1 Prophet ve 1 Swordsinger isinizi gorucektir.

Prophet ve SWS yi kasin 70 e kadar cok fazla abartmaya gerek yok. İlk olarak cucelerimizi soktruktan sonra Prophet ile hepsini gezicek tek tek bufflicaksiniz 4 cuceyi 4 bolumu gezerek bufflayin sonra SWS ile girip Songlayin. A grade Tallum Heavy Set ve A grade takilar ile normal bi warrior bufflari attiginizda M def 1500 e kadar cikiyor P def 1100 lerde biseydi. A grade takilarida Unseal edin tabiki zaten ucuz 1 tanesi 98kaa bisi degil. Evt bu sekilde her 3 saatte bir girip bufflarimizi aticaz bunu kendimiz yapicaz hem konrol amacli girip cikmis olursunuz. Cucelerin ayarlari anlatmadan once size bi kac istatistikleri ve almaniz gerekenleri soyleyim

1. Mana pot IDsini bu serverda bulamadim calismiyor. O yuzden yanimiza 17.000 yani 17k mana pot alicaz
2. yaklasik olarak 3-4k Heal pot
3. 20k soulshot alicaz. Bu dedigim 3 seyi alirsaniz cantaniz %50 dolucaktir cok degil rahatlikla tasir.

Bu dedigim itemler size tam 1 gun yeticek hatta sasiricaksiniz tam olduguna.
1 cuce ortalama 1 gunde yaklasık 30kkaa cikartiyor ortalama 10 boc'da yaninda geliyor. Bazen 20 bile olabiliyor. Benim basima cok sey geldi ordan biliyorum yarim saatte 6 tane bile ciktigi olmustu. Bazen 1 gunde 1 tane geldigi oluyordu. Cok farkli degerler var.

Neyse ayarlara gecelim artik. Cucelerde yaptigim ayarlari sizlerlede yapalim. Server'a Login olduktan sonra Walkerin Setup kısmından Option's a giriyoruz. HP MP Protect kisminda skill olarak Battle Roar i kullandiricaz. Zaten PRophet ve SWS bufflari aldigimizda HP miz 17k civari olucak 78LVL de tabi. Bu kisimda kendi ayarlarimda yaptigim HP %90 dan kucukse Battle Roar kullan. Ve bu kısım cok onemli ne yazıkkı ben boyle yapıyorum MANA kullanma olayi. hp %100 oldugunda MANA pot kullan Delay kısmınıda 1 yapın HP her %100 oldugu zaman 1 saniyede 1 mana pot kullanicak. Ben MANA pot ID sini bulamadigim icin boyle yaptim. Eger siz veya bilen biri varsa buraya yazsin Scriptini koyalim o zaman MP %80 e dustugunde 1 pot kullan olarak ayarlayabilirz. Bu kısıma ek olarak sunuda ekleyebilirsiniz. HP %20 den kucuk oldugunda Fake Death kullan gibi. Cok isinize yaricak bunlar Battle Roar zaten hp yi cak diye yukseltiyor cuce kullananlar bilir.

Combat heal kismina geliyoruz. Burasi cok nemli Sweeper i burda yapicaz sakin atlamayin boc moc gelmez. Soul shot ayari icin Shot type kismindan artik ne grade silah kullaniyosaniz onun soulshoti secin ayni shot u skill shotda da secin.

Asagida kucuk bi ayar daha var ; Run When Surrounded By kısmı. bunu 5 yapın veya 4 anlamı etrafında şu kadar mob odlugu zaman kos. Mesela cucenin kasarken yanina 5 tane daha mob geldi hepsini kesemez. Etrafda dolanip kosmaya baslar sizin yaninizda mob kesenlere moblari satar :)

Open Skill in Fight kısmında Skill 1 kısmını tıkleyın ve Spoil skillinizi secin. Surekli spoil aticak mob'a.
Ve en asagida altin degerinde olan ayarimiz var. Boclarimiz bu sekilde gelicek.
Target Dead Use Skill , Skill kısmını tıklayın ve SWEEPER ı secip HP yuzdesını 0 yapın. 0 yapmayı unutmayın sakın.Burdaki ayar sudur. Mob oldugu zaman yani HPsi%0 oldugun SWEEPER skillini kullanicak.
İste 7.24 BOC bu sekilde dusucek. Devam edelim..

Party kısmına gelin burdaki ayarlarimiz Prophet ve SWS oyuna girdiginda PT attigimiz zaman otomatik kabul etmesini saglamak. Burdaki yapacagimiz ayarlar sunlar
Party / Party Settings / Follow Settings kısmında Auto Accept invite names kısmna kendi Prophet ve SWS lerimizin nicklerini yaziyoruz. Ornek olarak UnixCrew;LordStriker;Raghu;BlackWind;0tamer0; gibi

Buffer'ınızla oyuna girdiginiz zaman Cucenin mob kesiyor bile olsa ustune tiklayin PT atin direk kabul edicektir sizde bufflayin. PT den cikmayi unutmayin yoksa diger cucenizle PT de kalir :) PT atın bufflayin ardindan pt den ayrilin.

Elimden geldiginde onemli kisimlari anlatmaya calisiyorum. Sira geldi en onemli ozellige. Belki sizde gormussunuzdur oyunda. Mob yani yaratik duvarin icindedir tam onundede bi char vardir ona vurmak istiyordur ama vuramiyordur mal mal bakisiyorlardir :) bunun nedeni isi Pathing de yapacagimiz ayarlardan. Calisitiniz 1.2.3.4. bolgedeki yerlerde kendimize bir kare olusturucaz alan kurucaz. Cucemiz burayi keslinlikle gecmicek. Cucemizi Mihril e getirdikten sonra kastiracagimiz onanın tam ortasina alin. Walker ile oyuna giris yaptiktan sonra zaten duvarda olan moblarin oldugu koseyi goruceksiniz onu da nerden anlarsiniz genelde para ve runelar cok olur. yani bunu anlatamiyorum simdi ama zamanla anlarsiniz. Kendine Pathing olustururken kuracaginiz KARE nin o kisimlari almamasina dikkat edin. Pathing de yapacagimzi ayarlarida aynen yazayim.

Combat begin point is center point,Radii kısmı KARE bolgesını olusturan yer. Cucemizin oldugu durdugu yer tam ortadir bunun etrafından baz alınarak bir kare olusturulur ve bunun dısında asla cıkmaz.bu KARE yi olustururken duvar kısımlarına dikkat edin. Sorna duvar dibinde moblara vurmaya claismayin :)

Onemli bir ozellik daha Z limit dir. Bu nedemek onuda aciklayim ornegin KARE bazına aldıgınız yer 2 sekilde bir bolgenin ustunde moblar var birde yer altinda ama oyuna Walker ile girdiginide size yer ustunde olanida gosterir yer altindada. Mesela ornek olarak Cataboms'lari Necropolisleri bilirsiniz SevenSings yerleri. Nasıl orda yer altina iniyoruz ama yer ustunde moblar vardir. Z limit i tikledigimiz zmana char nerdeyse ordaki moblari sadece gorur. Bunun amacı yer ustunde olan bi mob a target alip da vuramamasını onlemektir. Eger boyle biri olursa zaten Cant see target fln yazısını goruceksınız. Uzun lafin kısası Z limit kısmını 500 de birakin. Z limit ayarini hemen altında No mons, move with pacthpoint kısmını tiklemeyi unutmayin.

item settings kismina gelelim burdaki ayarimiz Pick up item distance 400 olsun
Pick up item before atack kismida tikli olsun. Zaten size tikli gelicektir.

Diger ayarlari anlatmaya pek gerek duymuyorum onemli olanlar bunlardi zaten. Ama dersenziki 'yok kardes biz senin bu anlattiklarindan bisi anlamadik bize kendi *.ini dosyanı gonder load edelim' o zaman pm atin. Fakat bu sekilde yapip ogrenirseniz daha degisik seyler bulabilirsiniz. Bi kac char acin deneyin. baska charinizla girip izleyin neler yapiyor diye.
Eger Z limit ayarini ve patchpoint kısmını yaparsanız kolay kolay kımseye yakalanmazsınız.

76 oldugunuzda giymenizi tavsiye edecegim seyleride yazayim. Elinize mutlaka normal bi Angel Slayer dagger alin. Buffer ve SWS songlarindan sonra critical 347 fln oluyordu snairim. BHH ile cok komıik bi rakam geliyor. Dancer soylemedim cunku Battle roar , Heal pot ve yiceksinzi ki STUN yediginizde 3 barinizin gitme ihtimali var. ama bu sekilde bufflari atarsaniz size 3 barlik tam bos yer kalicak:)

Eger bunlarda uzman olursaniz sizinle ilerde baska bi sey daha paylasicam. En son artik sunu diceksiniz ben kendimden biliyorum. ' ya kardesim boc kasmaktan gina geldi artik,biz hizli bi sekilde AA kasmak istiyoruz.'' Evt bunun icinde neler lazim yazalim hafifce.

Warlord , Overlord, ,Bishop , 3 tane SPS veya artik siz koyun adını. Walker ayarlarini iyi cozebilirseniz. Mihril Mine's in en dip koselerine gidip toplu halde mob kesebilirsiniz. Ayarlar basit sadece inceleyin. Warlord cekicek overlord bir kac buff aticak diger nuker lar veya artik kimi koyarsaniz onlar kesicek. Tabi bihopuda unutmayin. 7-8 kislik bi pt ile rahatlikla toplu halde otomatik kesersiniz:) Walker icinde harika ayarlar var mesela pt nizde 1 tane tasiyici olarak CUCE tutun bombos hali ile yaklasik 30k MANA tasiyabilir. Ve party settings ayarlarina bakarsaniz otomatik Trade bolumu bulunmakta. Atiyorum mesela Overlordun manasi %10 a dustugu zaman X sahisla su kadar mana trade et gibi.

Umarim yanlis yazdigim bisey yoktur.Neyse bu kadarlik yeter,sorunlariniz olucaktir burdan yazin cevaplamaya calisirim.
L
17 yıl
L2ultimate +16 sb yazayim topic dolsun:)
walla dun gece tamamen sansa oldu :) ama yaklasik 60 tanede sb kirdim 88k s grade kristal oldu buda 1.1kkk para yapti buyrun resimler oyunu birakayim diye basmaya giriyorum 16 oluyor. Geldi birak simdi.

< Resime gitmek için tıklayın >

buda 88k s kirstal.

< Resime gitmek için tıklayın >
L
17 yıl
L2abyss icin L2Walker+Para kazanma yollari
Bunu sonrada eklemek istedim. Walker kullanmak serverda yasak. Fakat bi cok kisi kullaniyor gormussunuzdur. Eger abyss'in donate kismina bakarsaniz orda kucuk bir odeme ile bot kullanmaya hakkiniz olur. Fakat bu botu sadece sehir iclerinde item alim/satimi yapmak icin kullanmaniza izin veriyorlar. Kesinlikle lvl kastirmak fln yasak. Yarin obur gun banlanirsaniz neden banlandim demeyin,Walker her serverda yasak zaten bunu yazma geregi bile bulmadim baslarda,yinede bilin.

http:// r a p i d s h a r e .com/files/14063296/LordStriker.rar.html

Kesinlikle icinde trojen/keylogger fln yoktur. Kendim test ettim,calistirdim. Ayrica bunun yaninda dusuk rate'li serverinda kolay para kazanma yollarinida anlaticam (mining haric ) Eger yeni basladiysaniz/baslayacaksaniz cok isinize yariyacaktir.

Walkeri calistirmadan WINDOWS\system32\drivers\etc klasorunun icindeki hosts dosyamizi notpad'le aciyoruz ve su satirlari aynen ekleyin ;

127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 vip.tt2xz.com
127.0.0.1 vip1.tt2xz.com
127.0.0.1 vip2.tt2xz.com
127.0.0.1 vip3.tt2xz.com
127.0.0.1 vip4.tt2xz.com
127.0.0.1 vip5.tt2xz.com
127.0.0.1 vip6.tt2xz.com
127.0.0.1 vip7.tt2xz.com

kapatip ustune kaydedin.
Daha sonra L2abyss klasoru icinde l2asrv.exe aciyoruz (hep acik kalicak ) daha sonra token.exe yi aciyoruz ve walkeri calistirmis oluyoruz. Walker.exe'den acmayin. Direk Token.exe den walker'a girin.

Otomatik mana pot kullanmak ;

Programin icinde yok ama kucuk bir script ile bunu kolayca yapabiliriz. L2abyss icinde script klasorune girin. manapotss.SEC dosyasini notpad ile acin. Karsiniza su cikicak.

LABEL(mpot)
CharStatus(MP,<=,20) <--- burdkai deger mana %20 oldugunda pot kullanmasi. Bunu 80 yapmanizi oneririm. Cunku bir mana pot 15 saniyede 70MP ekliyor.
{
USEITEM(Mana Potion[ID=728]) <--- 728 item IDsi burda yanlistir. Bu id Mana Potion IDsidir.Abyss'da Mana Drug vardir.Mana Drug id'si icin 728 yerine 726 yazin.
DELAY(1200) <--- mana kullanma suresi. 1200 yazdigi 1.2 saniye demektir. Biz bunu mana suresinle ayni yapip 15000 yaziyoruz.15 snaiyede 1 pot kullanicak
}
CALL(mpot)
RETURN


Bu ayarlari yaptiktan sonra ustune kaydedin cikin. Servera baglandiginiz zaman Char menusu altinda hemen haritanin sag tarafinda kaliyor Script bolumu var. Burdan hazirladigimiz scripti .Run. 'a tiklayarak calistirin. Duzenli olarak 15 saniyede 1 mana drug kullanicaktir.

Auto Crafting ;

Evt auto craft normalde walkerin icin yoktur ama kucuk bir ayar ile bunuda yapabiliriz. Ornegin;Greater Magic Haste Potion,Greater Swift Attack Potion,Greater Haste Potion,Greater Healing Potion... gibi. Bu yazdigim potlar npc'lerde satilmiyor. Fakat recipeleri mevcut. Bunlari otomatik olarak cucemize bastirabiliriz. Lazim olan itemleride fishing'den alicaz ve daha sonra bunlari satabilirsiniz. Ben 1 gunde yaklasik 1000 healing pot basabiliryordum. Bunu en az 3k dan satsaniz ki hemen satiliyor 3kk para eder. Az parada degil 3x serverda. Neyse ben craft isini anlatayim.

Ornek olarak bunu yapalim ;

Recipe: Greater Swift Attack Potion (100%)
Lv 3: 120 MP
1x Greater Swift Attack Potion
* 10 Greater Fish Oil
* 12 Fish Scale.


Auto craft icin onceden save'ledigimiz .ini dosyasini aciyoruz. ini dosyanizin icinde bu yeri bulun.

bAutoMakeItem_.Flage=1
nAutoMakeItem_.RecipeId =ID - yapacagımız item id'si
nAutoMakeItem_.Count=99999 - kac tane item yapilacagidir
nAutoMakeItem_.MP=0
nAutoMakeItem_.Weight=100
nAutoMakeItem_.Delay=0
bAutoMakeItemList_.Flage=0
AutoMakeItemList =
bHelp_.UseItem_.Flage_0=0

Simdi burda degistireceklerimiz. Greater swift attack potion yapicaz. Bunun Walker'da IDsi 696 'dir. Yukarida Recipe ID kismina sadece 696 yazip,saveliyoruz. Bu arada unutmadan; Save'ledikten sonra mutlaka Load etmeyi unutmayin. Diger onemli itemlerin ID'lerinide yazayim. Bunlar tabiki sadece Recipe ID'leri. Biraz karisik oldu ama .)

Resources:
25 - Leather
26 - Cord
27 - Orihurakon
28 - Braided Hemp
29 - Cokes
30 - Steel
31 - CBP
32 - Steel Mold
33 - HGS
34 - Silver Mold
35 - VoP
36 - SynCokes
37 - Comproud Braid
38 - Mithrill Alloy
39 - Artisan's Frame
40 - Blacksmith's Frame
41 - Crafted Leather
42 - Metalic Fiber
474 - Maestro Holder
475 - Maestro Anvil Lock
476 - Craftsman Mold
497 - Metal Hardener
607 - Metallic Thread
608 - Durable Metal Plate
609 - Leolin's Mold
610 - Warsmith's Mold
611 - Arcsmith's Anvil
612 - Warsmith's Holder

Arrows:
143 - Bone Arrow
144 - Steel Arrow
435 - Silver Arrow
496 - Mithril Arrow
625 - Shining Arrow

Soulshots:
20 - D- hail
21 - C-grade
22 - B- hail
23 - A- hail
24 - S- hail

Spiritshots:
317 - D- hail
318 - C-grade
319 - B- hail
320 - A- hail
321 - S- hail

Blessed Spiritshots:
323 - D- hail
324 - C-grade
325 - B- hail
326 - A- hail
327 - S- hail

Compressed Package Of Soulshots:
480 - D- hail
481 - C-grade
482 - B- hail
483 - A- hail
484 - S- hail

Compressed Package Of Spiritshots:
485 - D- hail
486 - C-grade
487 - B- hail
488 - A- hail
489 - S- hail

Compressed Package Of Blessed Spiritshots:
490 - D- hail
491 - C-grade
492 - B- hail
493 - A- hail
494 - S- hail

Greater Compressed Package Of Soulshots:
498 - D- hail
499 - C-grade
500 - B- hail
501 - A- hail
502 - S- hail

Greater Compressed Package Of Spiritshots:
503 - D- hail
504 - C-grade
505 - B- hail
506 - A- hail
507 - S- hail

Greater Compressed Package Of Blessed Spiritshots:
508 - D- hail
509 - C-grade
510 - B- hail
511 - A- hail
512 - S- hail

Common Craft Items:
680 - Greater Fish Oil.
681 - Premium Fish Oil.
682 - Part Mask 100%
683 - Hair Pin 100%
684 - Eye Patch of Pirate 100%
685 - Monocle 100%
686 - Lesser Healing Potion 100%
687 - Healing Potion 100%
688 - Greater Healing Potion 100%
689 - Antidote 100%
690 - Greater Antidote 100%
691 - Bandage 100%
692 - Emeregency Dressing 100%
693 - Haste Potion 100%
694 - Potion of Alacrity 100%
695 - Greater Haste Potion 100%
696 - Greater Swift Attack Potion 100%
697 - Magic Haste Potion 100%
698 - Greater Magic Haste Potion 100%
699 - Mystery Potion 100%
700 - Facelifting Potion - A 100%
701 - Facelifting Potion - B (100%)
702 - Facelifting Potion - C (100%)
703 - Dye Potion - A (100%)
704 - Dye Potion - B (100%)
705 - Dye Potion - C (100%)
706 - Dye Potion - D (100%)
707 - Hair Style Change Potion - A (100%)
708 - Hair Style Change Potion - B (100%)
709 - Hair Style Change Potion - C (100%)
710 - Hair Style Change Potion - D (100%)
711 - Hair Style Change Potion - E (100%)
712 - Hair Style Change Potion - F (100%)
713 - Hair Style Change Potion - G (100%)

Bu sekilde verdigim yerdeki kodlari ayarlarsiniz rahatlikla common craft yaparsiniz. Baska bisey kaldimi diye dusunuyorum ama yok herhalde olursa editleriz .)

Kolay para kazanma yollari ;

Evt geldik en onemli kisima. Abyss'da en cabuk para kazanma yolu Mining'den gecer bilen arkadaslar biliyordur zaten bunun botunu cok aradim bi kac tanede buldum ama pek bi ise yaramiyor mob'larada saldirmaya kalkiyor. Aslinda bunun icinde kucuk bir prgoram yapilabilir mesela ornek verecek olursak. F barlarina aynen dizelim F1 de pickup olsun F2 next target F3 atack.
5 li sekilde cikan cristallerin tam ortasinda durun. İlk once hesaplayin mesela 1 cristali kesme suresi atiyorum 30 saniye olsun. Program ilk olarak F2 next target yapicak sonra F3 atack 25-30 saniye sonrada F1 pickup otomatik olarak 4-5 saniye surekli basicak. Bunlar birbirini surekli takip ettiginde otomatik toplama olucak. Tabi bu benim dusuncem herseyin kolayini dusunmekten artik .) Arada bide Rock Keeper cikiyor ama size ne kadar vurursa vursun kolay kolay olmezsiniz hele bide guzel armorunuz varsa ona vurmaniza gerek bile yok.

Benim kendi yolumu anlatayim. Fishing...
Bunu walkerda kullanicaz ve soulshot'a hic gerek olmadan. Yanliz burda onemli noktalara var ilk onlari anlatayim.
Fishingden 2 yolla para kazanicaz bi tanesi fishing prof'lardan. Walker ile kendi hesaplarimla 1 gunde yaklasık 80k prof topliyabiliyorum. Piyasa fiyati 95a fln buda yaklasik 7.5kk eder ki deli para

Diger yol ise yukarıda anlattıgım potlari yapmak. Bu potlar icin lazim olan itemlerin hepsi Fishingden geciyor. Ornek veriyim ;

Recipe: Greater Swift Attack Potion (100%)
Lv 3: 120 MP
1x Greater Swift Attack Potion
* 10 Greater Fish Oil
* 12 Fish Scale.

Baska bir onemli nokta sakin bunu atlamayin itemler zor gelir .) Bize lazim olan gordugumuz gibi 2 item var.
Fish scale ve Greater Fish oil ... Bunun disinda baliktan gelen itemlerin hepsini prof'a donusturun. ama bu itemleri her zaman saklayin pot yapicaz ve saticaz. pot diyip gecmeyin serverda cok cabuk satiliyor hele Greater Healing potlar peynir ekmek.

Greater Fish oil ve Fish scale cikartmak ;

Bunun icin nette biraz arastirma yaptim. Kendimde bazi testler yaptim b grade e kadar neredeyse her fishing expertisei denedim. Ne olursa olsun FISHING EXPERTISE iniz LVL9 u gecmesin LVL8 de olmasin LVL10 da olmasin. Pumping reeling fln bunlarda hep 9 lvl olsunlar.
LVL9 skillerini 30lvl 'a geldigimzide aliyorduk sanirim. Suan tam hatirlayamiyorum. D grade oltamizi aldikmi tamamdir.

Simdi gelelim Walker icindeki Fishing kismina
Setup - Options ' a geliyoruz. Base Options kısmından Other Setting's e geliyoruz. En altta fishing var onu tikledigimiz zaman otomatik balik tutumaya basliyor. Bu arada yem almayi unutmayin. Yem demisken yem'ler icinde bi kac ayrinti vereyim. Dedigim gibi en onemli 2 itemimiz Greater Fish oil ve Fish scale'yli. Bu itemlerle pot yapabiliyoruz. Bunlarin en cok ciktigi yemler Green ve Yellow'dur. Purple almaniza hic gerek yok. Bazi baliklardan neler ciktiginida yazayim.

GREATER Fish oil cikanlar
Small Yellow Ugly Fish (lv 10): 541 HP
20 Fish Oil, 2 Greater Fish Oil.

Small Yellow Nimble Fish (lv 10): 552 HP
16 Recipe: Greater Fish Oil (100%), 14 Fish Oil, 2 Fish Gem

Small Orange Ugly Fish (lv 13): 644 HP
4 Greater Fish Oil, 4 Thin Fish Bone

Small Orange Fat Fish (lv 13): 667 HP
4 Greater Fish Oil

Orange Ugly Fish (lv 14): 679 HP
4 Greater Fish Oil, Premium Fish Oil

**************************************************************
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
***********************************************************

- - - - Fish SCALE cikan baliklar - - - -

Small Jade Ugly Fish (lv 4): 276 HP
8 Fish oil, 2 Fish Scale(s)

Big Jade Ugly Fish (lv 6): 350 HP
16 fish oil, 4 fish scale

Small Blue Ugly Fish (lv 7): 380 HP
16 Fish Oil, 4 Fish Scale

Blue Ugly Fish (lv 8): 410 HP
2 Greater Fish Oil, 4 Fish Scale, 10 Fish Oil, 4 Recipe: Premium Fish Oil (100%), Party Mask Fabric

Big Blue Ugly Fish (lv 9): 506 HP
2 Greater fish oil, 4 Fish Scale, 4 Recipe: Premium Fish Oil(100%), 10 Fish Oil

Dedigim gibi LVL9 expertise'i aldiginiz zaman LVL9luk baliklar geliyor ve genel olarak cikan itemler bunlar. LVL9 skilli aldiginiz halde 4 lvl lik baliklarda gelir ama az gelir.
Walkerin en guzel yani soulshot'a gerek olmadan surekli balik tuttmasidir ve kacirma orani cok cok dusuk. 1 saatte yaklasik 100 yem kullanirsiniz 80 den fazla balik tutarsiniz. 1 gun acik tuttgunuzda yuzlerce baliginiz olur. İsterseniz bunlari fish prof yapip satin kose olun,isterseniz recipe'lerle potion yapip satin. Ben bu sekilde cok para kazandim/kazaniyorum.
Simdi diceksiniz bu kadar detay bu kadar belese kacma git calis lvl kas para topla. O yollari zaten biliyoruz bunlarda aklinizda olsun gercekten kolay para ve 1 gunde cok para kazanabilirsiniz.

Bu arada unutmadan fishing yaparken yaninizda heal pot tutun. Ara sira cins cins moblar cikiyor sudan 4-5 vurup kayboluyorlar vurmaniza gerek yok. Walkerda artik o ayarlari siz yapicazsiniz mesela HP niz %99 olsugunda pot kullansin vs...

Evt sonuc olarak benim kazancim bu sekilde pot yapip satmak ve fishing. Ben sizinle paylastim sizde kazanin varsa baska yollar sizde yazin paylasalim. Bu arada ben lineage'i birakmaya karar verdim. Artik eskisi gibi fazla girmiyorum. Arkadaslara burdan yardim etmeye calisirim.
L
17 yıl
Fbi hikayesi/düzmecesi
Selam millet

Bu konu hakkinda kucuk capli bir arastirma yaptim. Belkide tahminlerim yanlis olabilir ama bu tamamen düzmece bir oyun neden derseniz ?

1.Fbi sitesinde lineage olarak bi arama yapın. Eger private serverların kapanmasıyla ilgili bisey olsa duyurulmasi lazim.
http://search.fbi.gov/search?site=my_collection&output=xml_no_dtd&client=my_collection&proxystylesheet=my_collection&q=lineage
baktıgımda hicbir konu cikmiyor.

2.www.l2extreme.com a girin ip numarasıhttp://72.32.58.190/ bu sekilde gozukucek. Bu ip hakkında kucuk bi arastirma yapalim bakin ne cikicak.
http://www.showmyip.com/?ip=72.32.58.190 tiklayin
Rackspace.com (or possibly Rackspace.com Ltd) adli bi hosting sitesi cikiyor.
Madem fbi bu ise el koydu suanki extreme'e host eden bu firma ne ?? rackspace??
Ne yani Fbi in sitesi Rackspace demi hostlaniyor,hikaye. Bariz acemice elle yapilmis bi index cok belli.

Eger benim dusuncemi sorarsaniz ( tahmin yurutuyorum ) ne kadar ozel buyuk server varsa bunlarin head GM leri veya adminleri olsun belki aralarinda anlastilar. Butun serverları sıfırlayabılırler. Sonucta Donate'den dunya paralar kazanıyorlar. Ornegın extremede suan o kadar donateli adam varki bi daha donate acilsa belki istedigi parayı toplıyamıcak. Ama serverın tamamen sıfırlandıgını dusunun?? herkesin tekrar donate yaptıgını .)

Benim aklıma takılan fbi sitesinde bununla ilgili hicbir konunun olmamasi ve aciklama getirilmemesi. Site yonlendırme basit bisey Shmee bunu kendiside yapabilir. İsin en garip tarafi suan extreme'in hostu rackspace denilen bi yerde yani fbi ile alakasi yok. Ayrica Revengede fbi'la iligli hicbisey yok sadece kapalı. Oraya nie fbi bisey yapmadı?
Neyse bu sadece tahmin. Bu site yonlendirmeleri fln duzmece bence.
L
18 yıl
PSP acilisindaki ses..
http://www.youtube.com/watch?v=303Q5bELcYM

selamlar
bunu nasıl yapabilirim veya nerden bulabilirim??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.