K

Teğmen
15 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
TESLİM EDİLEMEYEN KARGO DOLANDIRICILIĞI
Az önce 0212 293 8577 numarasından arandım, kargomun adrese teslim edilemediğini söyleyip kapattı. Kargo bekliyordum ama söylenilenden bişey anlamadığım için geri aradım, yaklaşık 10 dakika hatta beklettikten sonra temsilcilerimiz beklememeniz için sizi daha sonra arayacaktır deyip kapandı.
Biraz internette baktığımda bir dolandırıcılık yöntemi olduğu öğrendim. Başına gelen ya da bir bilgisi olan var mı? Haberde yazana göre 7 saniye için 25₺ kesiyormuş ama faturama henüz yansıyan bir tutar yok. 0212 sabit hattıyla ücret tahsil edebilirler mi sohbet hatları gibi?
K
7 yıl
iCloud Belgeler Sorunu
Telefonuma bir süre önce iCloud saklama alanımın dolduğuna dair bildirim geldi. Süreç içinde de gelmeye devam ediyor. Belgeler diye adlandırılan erişemediğim bir alan var, oldukça büyük bir miktar kaplıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, ekran paylaşımı ile telefonuma bağlandı ve bazı yönlendirmeler yaptı ancak onlar da çözemediler. Bu belgeler nedir, içinde ne barındırır, nasıl silinir? Fikri olan paylaşırsa memnun olurum çünkü artık çekilmez bir hal almaya başladı bu durum

< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
iPhone 6 Batarya Sorunu
Aliexpress üzerinden ışıklı apple logo aldım, ekranla bağlantılı olup ekran açık olduğu zaman arkada apple logosu aydınlanıyor.
Siparişim geldiğinde montaj yapmadım, telefonumu tanımak için açtım, ekranı ve bataryayı söküp taktım. Bataryanın siyah kılıfı yırtıldı ve sanırım içine de elimdeki sert cisimle temasım oldu.
Bugün ise telefonumun şarjı %50 civarına düştüğünde kapanıyor ve açılmıyor, prize bağlayın uyarısı geliyor. Prize bağladığım zaman tekrar kaldığı yüzdelik seviyeden cihaz uyanıyor.
Sorunum nerdedir, çözümüm batarya ile mi olur? Açtığıma göre garantiden çıktı sanırım, bataryayı orjinal nerden temin edebilirim?
Yardım ederseniz memnun olurum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.