S

Teğmen
15 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
1750 RP Çekilişi (Son kez)
Arkadaşlar hesabım banlandı 2100 senesine kadar. Hesabımın gizli sorularını yanıtladım ve bir email hesabına yönlendirdim. Rito bana hesabını maile yönlendirdim askıdan alıyorum hesabını dedi fakat hesaba girdim kalıcı olarak askıda diyor. Hesabımın açılması için belli bir saat mi vardır nedir?

Ayrıca soruyu cevaplayanlar arasından bir kişiye de 1750 RP, param var dağıtıyorum haydi bakalım.
S
9 yıl
Thresh Skin
Mübarek Ramazan ayına özel, Müslüman rito tarafından çıkarılan bu skin sizce de almaya değer mi?
Hahshsıaks kim yaptı lan bunu?
< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
Aradığım üyeyi buldum. Mezarcılara 1750 RP (SONA ERDİ)
Arkadaşlar bahsettiğim arkadaşı bulmam şerefine bir kişiye 1750 RP veriyorum Temmuz 1 19:00'da teslim sadece şu an kendisinin mesaj atmasını bekliyorum.
S
9 yıl
Yardımcı olana helalinden 1750 RP (Khalanazul)
Arkadaşlar buradan 1 yıl evvel 'khalanazul' nickname'li bir hesap satın aldım fakat satın aldığım arkadaşımın adını unuttum ya Deniz'di ya da Burak ama hatırlayamıyorum ve kendisini bulmam lazım yardımcı olacak kişi 534 7729361 nolu telefona mesaj atabilir. Ödeme ay başı maaşımı aldığımda yapılacaktır.
S
9 yıl
wot ve lol hakkında
Merhabalar arkadaşlar daha önce ilk çıkış reklamını görüp Wot'a başlamıştım ardından League of Legends'a başladım. Şimdi benim sorum şu Platin 2 küme
70 adet skin olan ve daha bir çok detay pek tabi bir süre sonra sıkıldım. Hesabımın değeri 200 lira civarı. Herhangi bir wot hesabı ile takas etmek istesem sizce ne gibi özellikler aramam gerek?
S
9 yıl
LOL takas Point Blank or CS:GO
Plat 2 küme hesabımı takaslamak istiyorum.
Gold çerçeve 100 ranked win ile Plat 2 oldu.
70 skin, 5 simge, 2 ward görünümü, 4 Run page, tüm runler açık.
S
9 yıl
Thyron ve Beratt91 adlı üyeler hakkında
Kendileri güvenimi boşa çıkarıp hesabımı çalmıştır. (:
Yönetimden ip adreslerini tespit ettirmek için ne yapabilirim? Yarın savcılığa başvuracağım kim yardımcı olabilir bu konuda bilen var mı?
S
9 yıl
Razzman adlı üye hakkında
Bugün bir konu açtım hesabımın fiyatı ile ilgili bu çocuk almak istediğini falan söyledi.
Benimle güvenlik gereği T.C kimlik numarası paylaştı. Verdiği TC kimlik numarası ÖSYM de hileye karıştığı söylenen Yılmaz İlker Şahin'e aitti 50953030678 Allahtan yakın çevremde çok fazla emniyet teşkilatına mensup insan olduğundan rica ettim baktırdım hoş Google gibi sitelerde büyük ihtimalle bu bilgileri barındırıyordur. Bu şahsın güvenilir olmadığını, kendisi hakkında başka bir T.C kimlik numarasını kullandığını beyan ederek şikayetçi olacağımı belirtmek isterim forum kurallarını ihlal etti mi etmedi mi bilmem ama alışveriş yapmayın ben titiz davrandım ve kendisinin yüzü ortaya çıktı şahsın adı Taha Ocak fake olabilir dikkat ediniz.
S
9 yıl
Koridor safhasına uyumsuzluğum
Problemim şu ki geçen sezondan bu yana sürekli bot lane de oynuyorum kimi zaman adc kimi zaman support fakat bir türlü kendimi support rolüne alıştıramadım Plat 2 olana dek sürekli support oynadım fakat taşıma potansiyeli açısından sıkıntılar çekiyorum önerileriniz nelerdir? Duo tavsiyeleriniz için çok teşekkürler şimdiden daha farklı düşünceleri olanlar daha faydalı olacaktır. Mid lane, top lane bunları düşündüm fakat insanlarla tartışmaya da girmek istemiyorum bu çıkmazdan nasıl çıkılır?
S
9 yıl
Bjergsen balonu MSI da patlayacak
Çok iyi, şahane, muhteşem dediğiniz çocuk 70 cs fark yedi.
Üstüne koridorda ters yatırılıp düz okşandı. Yani bu balon SKT T1 ve Faker tarafından patlatıldı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.