X

Çavuş
14 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
7 yıl
Amazon.com\u0027dan dijital FIFA 18 alma hakkında
Pre-order yapan ya da daha önce 17 alan arkadaşların yaşadığı bir sorun oldu mu ? Kod kullanılırken bölge değiştirme şu bu olaylarına girmeye gerek yokmuş sanırım. Şu an için en iyi fiyat orada gibi duruyor. Vergi alınmayan bir eyaletten adres kullanmanın dışında yapılması gereken başka bir şey var mıdır ?
X
9 yıl
GTA 5 Social Club üzerinden indirme sorunu
Merhaba,

Bugün GTA 5'i Playstore'dan satın aldım. Normalinde tercih etmezdim ama hediye çeki ile baya hesaplıya geldi.

Oyunu Playstore üzerinden değil de Social Club üzerinden indirmek istedim. Sitesine girip aktivasyonu yaptım, GTAV_Setup_Tool'u indirip kuruluma geçtim. Social club, directx ıvır zıvır her şeyi kurdu. Problem şu: Grand Theft Auto V ikonuna tıkladığımda bir kaç saniye bekleyip kapanıyor. Normalinde indirmeye geçmesi gerekiyormuş README.txt belgesinde öyle yazıyor.

Bunun için ne yapmam gerekiyor ?

Bir diğer sorum ise:

Baktım Social Club üzerinden indiremiyorum, Playstore'dan indirmeye başladım. Daha önce Social Club üzerinde kullandığım key yüzünden bir sorun yaşanır mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.