Y

Çavuş
12 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Y
3 yıl
Bilgisayarım Uyku Moduna Girmiyor.
Merhabalar. İkinci el Dell Vostro 5481 bilgisayar satın aldım. Bios güncellemesini yaptım, windowsu 20h2 son sürüme yükselttim tüm driverlerim güncel fakat bilgisayarı uyku moduna almak istediğimde bazen ekran kapanıyor, klavye ışığı açık kalıyor fanlar dönmeye devam ediyor klavyeye dokunur dokunmaz açılıyor bazen ise 10 saniye boyunca ekran kapanıp kendi kendine geri açılıyor. Sorun windowsda olabilir diye ubuntu kurdum fakat ubuntuda da aynı hata ile karşılaştım. Ne yapmam lazım acaba bilgisayarın herhangi bir chipsetinde mi arıza var satın aldığım kişiye mi gitmeliyim ?

i7 8565u
nvidia mx130
Y
3 yıl
iPhone IMEI klon sorunum
Merhabalar. 2 yıl önce ikinci el olarak iPhone 6s plus almıştım. Cihaz yolcu beraberinde getirilmiş bende iken btk dan klon imei uyarısı geldi ve hattım kapandı. Öğrendiğim kadarıyla ilk getiren yolcunun eşleştirme yapması gerekiyor fakat ilk getiren kişiye ulaşamadım, o kişiyi herhangi bir şekilde bulma imkanım var mıdır ? Ne yapabilirim tamamen ipod mu oldu telefon, teşekkürler.
Y
3 yıl
Macbook Air Mid 2012 SSD Upgrade
Merhabalar. Mid 2012 A1465 (MD223LL/A) Macbook Air'e ssd yükseltmesi yapmak istiyorum. 3. Parti ssd alacağım. Hangi dönüştürücüyü kullanmam gerekli, bu bilgisayar için m2 ssd yi alırken ne gibi şeylere dikkat etmem gerek (nvme desteği gibi) ?
Y
4 yıl
ROUTER TAVSİYESİ
İyi günler.
Wifi üstünden internete bağlanırken rezalet olmasına rağmen lan üstünde sıkıntı yaşamadığımı farkedince wifi ye fazla kişinin bağlanmasından dolayı sorunun çözümünü router alarak bulabileceğimi düşünüp router almaya karar verdim. Biraz araştırdıktan sonra Zyxel NBG6617 modelini almaya karar verdim fakat son zamanlarda stoğunun bitmesiyle beraber fiyatı bütçemin çok üstüne çıktı. Bu sebepten dolayı 300TL civarı Router önerilerinizi bekliyorum..

İşe yarar mı bilmiyorum fakat kullandığım modem : CBW-383ZN
Teşekkürler
Y
5 yıl
Dell 3521 GPU problemi
İyi günler dostlar. Elimde bulunan dell 3521 marka modelli laptopumda son 1 yıldır gpu problemi yaşıyorum.. Driveri kurduğumda ya kurarken mavi ekran veriyor ya da kurduktan sonra oyuna girerken, dxdiag komutunu kullanırken, test yapmaya çalışırken.. Sorunun chip kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama çözüm önerisi olan veya bu tamiri nasıl yaptırabilirim bilen var mı? Teşekkürler.
AMD 7670m - i5 3317u
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.