T

Yüzbaşı
10 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
Ranked atmak isteyenler eklesin(Gold-TR)
Şu anki ligim gold 4. Hızlıca lig kasmaya çalışıyorum, fakat takım nedense berbat geliyor sürekli. Şansım elbet döner diye tahmin ediyorum çünkü goldu falan hak etmiyorum ( S3'ü plat, s4'ü dia 3 bitirmiştim)

Neyse mainim top, arada da adc oynarım. Benimle birlikte hızlıca lig kasmak isteyen arkadaşlar pm atsın bana veya buraya nickini yazsın
T
8 yıl
YTÜ Bilgisayar Gelir mi?
YGS1 25K

MAT 47-48
GEO 21
FİZİK 16.25
KİMYA 26.25
BİYOLOJİ 22.5

OBP 86
T
8 yıl
İlk 25bin için bilgisayar mühendisliği
Ygsde 25k idim. Lys 1de de 48e 21 yaptım. Ama fenime hiç güvenmiyorum. Sınav da kolay olduğundan lys1 netlerim beni çok fazla ileri taşıyamayacak. Neyse asıl soruma geçeyim. 18k yaparsam ytü. 23 yaparsam hacettepe düşünüyorum. Ama 23ün altında kalırsam napacağım hakkında en ufak bir fikrim yok. Sizce bu sıralamalarda 3.tercih olarak hangi üniyi düşünmeliyim?
T
8 yıl
Palme mi simetri mi kimya için
Geçen yıl ygs full, lys 25netti. Ama konuları unuttum baya, kitap almam lazım hem ygs için hem lys için. Ne önerirsiniz?
T
8 yıl
Odaklanamıyorum
Aklımda hep sınav var. Feci şekilde stres yapıyorum. Dizi izleyeyim diye geçiyorum bilgisayara. Ama kendimi diziye bile doğru düzgün veremiyorum, altyazıları falan kaçırıp duruyorum. Derse geçtiğimde de hep yaptığım plan acaba yetişir mi? Acaba bugün şu kadar soru çözebilir miyim? Hep bu sorular dönüp duruyor kafamda. Konuları bile adam akıllı kavrayamıyorum, allahtan önceden az çok hakim gibiydim çoğuna da çok zorlanmıyorum o yüzden. Ama biyoda falan durumum berbat. Bir konu çalışıyorum detaylı bir şekilde. Ardından soru bankasını açtığımda yarısını yapamıyorum kitaptaki soruların.

Önceden bunların hiçbiri bende yoktu ya. Palmenin sbsindeki temel kavramları okuyarak çalıştığım zamanlarda bile sblerde bu kadar yanlışım çıkmıyordu. Lütfen yardım edin arkadaşlar, nasıl aşabilirim bu durumu?

İyice geri zekalı olduk anasını satayım
T
9 yıl
Dershanelerin kapatılması sıralamaları sizce etkileyecek mi
?
T
9 yıl
Ranked team(TR)
Canı sıkılan gold ve üstü arkadaşlarla ranked team atalım, öbür türlü bu yaz geçmeyecek. Gelmek isteyen arkadaşlar ligini, nickini ve mainini yazarsa eklerim.

Not:s4te dia 2-3 mü ne öyle bir şeydim. Bu sezon alışma evresindeyim daha, mainim adc.
T
9 yıl
İstanbul ve Ankara üniversiteleri
Bu üniversitelerdeki bilgisayar müh. bölümü hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi beni? Ege-iyte gibi ünilerle kıyaslanabilir mi yoksa alt sıralara mı yazmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
T
9 yıl
Mk lol
Geçen yıl kullananları temizlediydi riot. Silmiştim o zaman sonradan da 1yıla yakın bir süre bıraktım oyunu. Halen kullanan var mı bu programı, ban falan atıyorlar mı hala bilginiz var mıdır?
T
9 yıl
Çıtır Tavuk \u0026 Patates Kova Dominos
Beyler bu kovadan alan var mı, içinde kaç parça tavuk oluyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.