S

Kurmay Yarbay
06 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
28 üye
Görüntülenme (?)
103 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
90-110 bin arası önerileriniz? (Başlık değişti)
Şimdiye dek
1980 model opel kadett 1.3 (10 sene)
2005 model chevrolet lacetti 1.6sx (10 sene)
2015 model opel corsa (5 sene)
kullandım. Araçlar hep sıfırdan alınmaydı (aile bireyleri tarafından).



İlk kez ikinci el bir araç alacağım. İkinci el araç masraf çıkarır biliyorum ama en azından 1-2 yıl masrafsız kullanabileceğim üzmeyecek bir araç almayı umuyorum.

***BMW ve İmpreza seçeneklerim gelen yorumlarla iptal oldu. her ikisi de aklımı gıcıklasa da mantıklı olmak istiyorum ***

Çok agresif bir kullanıcı değilim. Yıllık 10.000-15.000km arası yol yapıyorum. Konfor ve güven istiyorum. Bakım yaptırırım. Bol rampalı yolculuklar yapıyorum. Rampalarda da beni üzmeyecek bir araç alabilmek istiyorum. Evet hem kullanıcılar hem meraklı bilgililer her türlü yönlendirmenize açığım buyrun mesaj sizin.

Tercihen 2005 üstü model umuyorum.
S
4 yıl
Photoshop kullanımı için Büyük monitör önerilerinize ihtiyacım var
Herkese keyifli hafta sonları olsun.

Daha once toshiba regza 40 inch tv yi monitör olarak kullanıyordum. Memnun değildim ama idare ediyordum. Şimdi onu başka yerde kullanma zorunluğum olunca erteleyip durduğum monitör alma işi aciliyet kazandı.

40 incten sonra çok küçük bir monitörle de çalışabileceğimi sanmiyorum. Bu yüzden 32 inç ve üstüne baktım.

Aynı zamanda monitöre tvplus i hdmi dan bağlayacağım için hoperlör ve çift hdmi mecburen ihtiyaç.

Bazı alternatifler buldum. Sizin tercihiniz (40 inçten geçişimi de dikkate alarak) ne olurdu içlerinde?

(ya da başka bir model önerirmisiniz.

Fiyat olarak bütçe sınırını 5000 - 5500 olarak belirledim ama inanılmaz bir fark var dediğiniz olursa biraz daha esnetebilirim.

bulduklarim şunlar:
ViewSonic XG3220
LG 34WL85C
Philips BDM4350UC/00
S
5 yıl
Cep telefonundan daha profesyonele geçiş ve karışık kafa
Öncelikle bir cep telefonu fotoğrafçısıyım (tabi bu türe fotoğrafçı diyorsa ustalar )
Uzun yıllardır git gide tesiri büyüyen bir hobi oldu benim için. Telefonumu her değiştirme sebebim daha iyi kameralı model çıkması oldu (6 yıldır). Akıllı telefonların amiral gemilerinin fiyatları günümüzdeki seviyelere ulaşınca ve eski fotoğraf yeteneğimle şimdi arasındaki gelişimi de görünce artık bir fotoğraf makinası almak daha mantıklı olacak diye düşünmeye başladım telefon değiştirip üzerine 3000tl yi az bir fark için ödemektense.
Nihayetinde bir kaç günlük araştırmalarım eos 200d ye yönlendirdi beni.
Makinalar ve lensler konusunda zır cahil biri olarak görüp yardımcı olursanız sevinirim :D
Çekim yaptığım alanlar
-Doğa (kara ve deniz)
-Makro doğa (bitki ve hayvan)
-Nadir de olsa Spor

ikinci el bir eos 200d önerir misiniz ? Önerirseniz kaç tl ye kadar makuldür problemsiz temiz bir modeli (0-10k shutter arası)
Kullanım alanıma göre olmalı dediğiniz lens modelleri neler olmalı?

Yoksa kesinlikle bulaşma deyip aynasız bir modele mi yönlendirirsiniz? Yönlendirirseniz hangisi ve yine ikinci el fiyat referansınız ne olur?

Yada bunların dışında bir öneriniz olur mu?

Uzun yazımı okuyup cevaplayan tüm üstatlara şimdiden teşekkürler
S
11 yıl
Website X5 (evaluation 10) Guestbook sorunu
Deneyimsiz ve bilgisiz bir kullanıcı olarak website x5 ile gerçekten çok iyi sonuçlar aldım. Ancak üstesinden gelemediğim (bilgisizlik yüzünden) bir sorunum var. Website x5 ile siteme guestbook ekledim ama yeni glen yorumları saymasına rağmen yorumları göstermiyor. Sanırım eksik yaptığım birşeyler var. Deneyimli bir kullanıcıdan adım adım kritik noktaları atlamadan bir anlatım alabilirsem çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler okuyan herkese.
S
11 yıl
Windows 8 pro metro kısayolları çalışmıyor ??
Gün itibariyle win 8 pro satın aldım. Ancak metro ara yüzündeki hiçbir kısayol (mağaza dahil) çalışömıyor. Tıkladığımda simge büyüyerek tüm ekranı kapladıktan sonra tekrar yok olup metro arayüze dönüyor. Ne yapmam gerekir bilen varsa bi,r el atıverirse sevinirim
S
12 yıl
Yurt dışı siteler çöktü - Superonline fiber
Bir kaç dakika önce google facebook başta olmak üzere tüm yabancı kaynaklı sitelere erişimim çöktü. Donanım haber ve benzeri yerli sitelere girebiliyorum herkeste durum aynımı ?
S
12 yıl
vertex3 240gb + msi z68 gd65 (sonuçlar)
Ssd şimfdiye dek yorumlardan takip ettiğim güncel bilgileri kaçırmamak adına önizleme yaptığım bir alandı. Şimdi aktif olarak katılıyorum. Uygun fiyattan bulduğuma inandığım vertex3 240gb sayesinde bu teknolojiiyi pratikte de deneme şansına sahip olacağım 1-2 güne kadar. Ama anakartın bu teknoloji için önemli olduğunu biliyorum. Mevcut anakartımla vertex3 sorunu hakkında pek bir bilgiye rastlamadım ama yine de böyle bir başlık açarak sorun yaşayan var mı öğrenmek istiyorum. Ne diyorsunuz sorunsuz bir deneyim bekleyebilir miyim?
S
12 yıl
MP3 ÇALAR/RADYO Tavsiyesi verebilecekler içeri lütfen.
Chevrolet lacetti nb arabamda kullanmak üzere oto teyp almayı düşünüyorum. Üzerindeki cd çalardan aslında ses olarak memnunum ama mp3 şarkılarımdan istifade etmek istiyorum.
Sorunsuz tüm hoperlör ve btwi lerden güzel ses alabileceğim. ÖZELLİKLE mp3 menüsü kolay olan, mümkünse direksyon kumandası olan yada mevcut direksiyon kumandasını kullanabileceğim maliyeti 250tl civarlarında (altında olursa daha da memnun olurum tavbi ki) Beni ses olarak "ah keşke eskisini çıkartmasaydım" dedirttirmeyecek önerilerinizi bekliyorum.
S
13 yıl
ps3 için en iyi 2 kişilik oyunlar
Ps3 ile yeni tanışan evli bir kullanıcıyım. Eşimle birlikte oynayabileceğimiz en güzel internet bağlantısı gerektirmeyen 2 kişi desteği olan oyunları yüklemek istiyorum cihaz 80gb ntsc jb (bir kaç saate kadar elime ulaşacak) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
S
13 yıl
Anne - baba için cep telefonu
Anne ve babamın cep telefonları miladını doldurdu. Yeni cep telefonu almayı düşünüyorum ikisinede.
Cihazlar normal telefon olarak kullanılacak. En önemli 2 özelliği PİL ÖMRÜ ve SES SEVİYESİ YÜKSEKLİĞİ. önerileriniz nelerdir. Nokia X1 i düşünüyordum ama Türkiye'ye gelmeyeceğine dair söylentiler var. Alternatif olarak neler önerirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.