E

Çavuş
30 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
Gelin iblisi anlatayım / kendi kalemimden / gözlerimden
Eğer bir insan evladı, hem iblisin hemde Tanrının imzalarını bu dünyada ısrarla görmezden geliyorsa harbiden tam cehennemde kazığa oturtulacak adamdır.
Bir Tanrının varlığını kabul etmek her şey olmadığını defalarca anlattık ama anlayan yok! yahu İblis bizzat Allah'ın huzurunda, isyan ediyor olum! sebep? kibir işte. Demek ki Tanrının varlığını kabul etmeyi bırak, karşısında olsan öyle bir kibir yaratmış ki isyan eder.

Seneler önce, uyuşturucu ve alkol bağımlısı bir gençtim.
Ciddi ciddi, Lucifer! Lucifer! sana şeytan demiyorum, senin adın Lucifer! deyip davet ettim onu geceme.
Her ne kadar çok kötü bir karakter de olsa, ona karşı ağzım açık kaldı hayran kaldım! Bu bilgelik, ustalık nereden geliyor olum nereden? nasıl bu kadar prof. olabiliyor? İnanılmaz derece mantıksız şeyleri, güzel göstererek kitlelerin hayatlarının anlamı yapmalarını, dünyanın en anlamsız şeylerini insanlara güzel gösteriyor! ve insan sırf daha zevkli diye kendi aklının bile onaylamadığı şeyler yapıyor.
Bu durumda, İnsanoğlu ne kadar çirkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! piiiiiiiiis bir görüntüde olduğunu hayal bile edemezsin! Sırf daha zevkli diye, gerçeği bildiği halde gizleyen ( aklı olan ) canlı türü. Çıksın ödesin artık hesabını... Ben cahil ve bir o kadar düşüncesiz bir genç idim, Lucifer dedim! Ben sana Tapmam ama, bana para lazım para bul ve lütfen kolay yollarda harcama lan beni, para buldukça senin hizmetine göndereceğim insanları diyecek kadar aşağılık biri oldum. Allah'tan hayırlısı ile dilemek varken gittim iblisten en hayırsız, haksız olanını diledim.
Bana zerre güvenmeyen babam bir baktım eve, poşet poşet para getiriyor fakat gizli gizli sanıyor ki benim haberim yok. Kim bilir ne kadar uğraşmış iblis, o paraları bankada değilde poşete koydurup eve getirtmek için! velhasıl, paraları son anda çalmaktan vazgeçtim! Olum benim babam, zerre güvenmez ne bana ne kimseye! ve asla, poşet poşet para getirmez eve lan! siksen getirmez! aha dedim iblis! sonra vazgeçtim. Bir gün rüyamda, kırmızıları giymiş ve özürlü bir insan karakterinde geldi yanıma,

Neden sözünü tutmadın? dedikten sonra, öyle şiddetli bir acıyla bastırdı ki göğsüme! ben ki o acıyı rüyayı bırak gerçek hayatta tatmamış insanım rüyada tattım, o kadar acıydı ki! sadece rüyanda bile sana bunları yapıyorum dedi. İblisin aslında, çok saçma ve salakça işler peşinde koştuğunu düşündüm bir keresinde, oda yedirir mi hiç geldi " hadi oynayalım " dedi. İki gün korkudan uyuyamadım, o acı hala aklımda! o kadar şiddetli bir acı dünyada bile olması mümkün değilken, rüyamda yaşadım.
Bana, çok kolay yoldan çok fazla parayı gözler önüme sermişti.
E
9 yıl
Bu dünya mükemmel şekilde tasarlanmış bir aldatmacadır.
Geçen bir ateist, bir insan evladı nasıl olur da sonsuza kadar cehennem azabını hak eder yahu? diye bir soru sordu.
Ulan aklıma birden bire şu geldi, ben ateist değilim ve Allah'a inandığım halde gidip Alkol içiyorum, zina yapıyorum. Ve Allah'ın gazabının ne kadar çetin olduğunu da biliyorum.
İşte mesele bu beyler! hiç büyük sorgulamalara gerek yok. Bak Allah'a inandığımız halde bilerek hata yapıyoruz olum biz! Aklımız olduğu halde inanılmaz derecede akılsız işler yapıyoruz. Belli işte! mümkünatı yok başka şekilde açıklamak abicim! bu kadar basit.
Tam imtihana göre tasarlanmış bir canlı! hem aklı olacak hemde saçma sapan işleri kendine alet edecek. Hatta bazıları Allah'a inandığı halde emrine itaat etmeyecek.
E
9 yıl
Bu klibi izleyen istiklale çıkıyor.
Videoyu izlemek için tıklayınız

Bilmeyen yok zaten. İlk izlediğimde taktım kulaklığı çıktım istiklale fena lan!
E
9 yıl
Başarılı biri olmayı isteyen insanları ısrarla ezen millet
Ya olum şerefsizim Türk milleti böyle değildi lan olum ne oldu bize Allah kitap rızası için diyorum size bak biri açıklasın!
Söz konusu millet olunca % 100 eminim diyorum bak bu halk kendi canını verir o daha çocuk yaşasın der abi, sanalda falan da görüyorum mesela " Türk sitesi hacklemem. " diyen hackerler bile vardı bir zamanlar bir sürü.
Nedir bu öfke abi? bir sebebi var elbet ama harbi diyorum çözemedim ya! ne yapsam millet beni yada kendi ırkımdan bir kardeşimi ezmeye çalışıyor niye olum niye? istemez misin kendi ırkından şu güzel kardeşin başarılı olsun?
E
9 yıl
Bir halta yaramayan insanların sizle dalga geçebilme özgürlüğü
Sonra kısıtlama diyorlar! oha lan nankör olmayın! bundan daha iyi bir özgürlük mü var?
Çalışıyorsun, didiniyorsun, başarılı biri oluyorsun, sonra eziklikte master yapmış yolda yürürken korkudan birinin gözlerinin içine bakamayan liselinin teki gelip senle dalga geçiyor lan
özellikle sanal alemde rahat ya kolay kolay dalga geçiyor. ciddi ciddi zorunlu askerliği savunan insanlar var lan biliyor musun? artık hesap et amg
E
9 yıl
Edit.
Edit : Ben bu adamlara ne anlatsam boş.
Edit 2 : Askere gidip adam olup gelcem xd xd
E
9 yıl
Ben bir hiçtim.
Anne rahminde en iyi şekilde beni yarattı, nimet verdi.
Yok olum yok! yoktu hiç bir şey! her şeyi yaratan o! onlar da yaşasın, onlara da bir hayat vereyim dedi kurban olduğum!
madem o kadar zenginim onlarda yaşasın, sadece bizim için bu gezegeni şekillendirdi her şey bizim için her şey.
her şeyi bırakın, sadece şunu düşünün;
Siz bir hiç olabilirdiniz, hiç olmayabilirdiniz! sizi yaratıp yaşatan odur. Bir yaşam nasip etti bizlere.
E
9 yıl
Ulan hiç böyle sevgilim olmadı.
Çok sevgilim oldu diyebilirim ama pek mutlu olmadık.
Hiç büyük bir aşkla öpüşmedik, seks yapmadık.
Amerikan filmlerinde falan görüyorum, onlar nasıl kızlar öyle ya büyük bir iştahla sevişiyorlar falan niye benim yok lan niye
E
9 yıl
MySpace girdiğimde çok garip hissediyorum ( gariplik içerir )
Şimdi gençler olay şöyle oldu,
Bir tane ilaç var, seroquel diye ben bunun 300 mg olanını kullanıyorum. Çok güzel bir ilaç muhteşem uyutuyor Neyse, bazen ben bu ilacı attığımda panik atağım ve paranoyam daha da artıyordu. Sebebi, çok güçsüz, halsiz olmak ve nasıl desem mesela 5 yaşında bir çocuksun misafirliğe gidiyorsun 10 kişi var hepsi oynuyor seni aralarına almıyor büyük yalnızlık hissediyorsun buda onun gibi bir etki yapıyordu bana. Bir gün, Myspace sitesine girdim bir zamanların en büyük platformu RESMEN BİTMİŞ! ulan sitede kendimi bir başıma gibi hissettim büyük yalnızlık gibi! ilacın da etkisi var tabi sonra, myspace hakkında ekşi yorumlarını okudum onlarda öyle yazmış. Giriyorum siteye kimse yok falan diyorlar.
Hala bu siteye girdiğimde garip hissediyorum lan hemde çok.
E
9 yıl
asosyallere özgüven patlaması yaşatacak bir ilaç söyliyim
duzet 60 mg doktora sorun kullan der büyük ihtimal.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.