S

Teğmen
29 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
KYK son eksteredeki borç ?
İyi günler arkadaşlar . Kyk'da 12 lira kredi kartı borcum vardı ve bugün ödedim. Fakat son ekstredeki borç 12 lira yazıyor. Bu tutarıda ödedim bu sefer kart limiti 500'den 512'ye çıktı ve son ekstreden kalan borç hala aynı gözüküyor . Bu ekstre borcu nedir acaba ?
S
8 yıl
Beyler 100k daki mf4ler
Eğer makine mühendisliği istiyorsanız pamukkale universitesini direk yazabılırsınız . Akademik kadrosuna bakın isterseniz eğitimini çok övüyorlar.
S
8 yıl
Beyler sakın ama sakın
Beyler sakın ama sakın gaza gelıp ıstemedıgınız bı unıversıteyi yazmayın.Kırık obp butun emekleri çöp ediyor.90k dan 120 k ya atmıs
S
8 yıl
bilişim sistemleri mühendisliği
arkadaşlar bu bölüm hakkında bilgisi olan var mı bilgisayar müh. yerıne tercıh edılebılır mı ?
S
8 yıl
E hocam biz ne okuyalım ??
Mühendise sorarsın sakın yazma iş bulamassın der veya itü odtü boğaziçi falan yaz der.E hocam herkes ilk 10k da değil ki? öğretmene sorarsın atanması cok zor sakın yazma der . Tıpı zaten yazamayız. E hocam biz ne okuyalım ?
S
8 yıl
Kısa Devre
İyi günler arkadaşlar biraz önce büyük bi salaklık yapıp kırılmış olan usbyı pcye takmaya çalıştım ve usbnın altındakı plastık yuzunden sanırım kısa devre yaptı ve kapandı.Hemen bataryayı falan cıkardım suan sorunsuz calısıyor aygıt yöneticisnden baktım sorunlu olan bişeyde yok ama içim hiö rahat değil.Sizce bişey varmıdır kalbim cıkacak yerındne
S
8 yıl
izopentil alkol
arkadaşlarl bileşiğini yazabılırmısınız _?
S
8 yıl
Haydaa bi bakın gencler
Arkadaşlar bu teknofeme kayyum falan atamışlar dıyorlar mezunum ben bu kaynaklara guvenıp dershaneyede gıtmedım ne yapıcaz bız sımdı varmı bu teknofeme benzer bıldıgınız bı site ?
S
8 yıl
Asus x550jk cpu sıcaklıgı
İyi günler arkadaşlar.1hafta once asus x550jk xx171d modelını satın aldık.Normalde cpu sıcaklıgı 30 40 derece arasında ama bf3 girdiikten yarım saat sonra cpu 90 95 arasını goruyor.Oyundan cıktıktan 1 2 dk sonra ıse 40 lara gerı gelıor.Bu sıcaklık degerlerı normalmı ?
S
8 yıl
Arkadaşlar cıldırıcam yardım edın
İyi akşamlar beyler sorunum ping. Normalde pıngım 30 60 arası ama rekabetçi girdiğim zaman 300den asagı olmuyor .Kabul edılebılır en dusuk pıngıde 80 yaptım fayda etmıyor cıldırdım mge2 den nova2 ye dustum yarım edın lutfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.