E

Teğmen
29 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
MMO mouse ve klavye tavsiyesi
Arkadaşlar ben genelde Runescape denen bi oynu oynuyorum WOW gibi bi oyun baya skill var çok fazla tuşa atamam gerekiyor bu yüzden de bol tuşlu bir mouse bakınıyordum ve monster pusat v8i filan gördüm çok güzel gibime geldi ama almadan sizlere bir sorayım dedim. Elbette logitechin ve razerin mmo mouseleri daha iyidir ancak genel olarak %50 daha pahalilar monsterinkinden ve o kadar farka değer mi bilemedim. (Monster pusat v8 şu anda sepette eklenen indirimle 600iken logitech ve razer gibi markalarin mmo mouseleri 850den başliyor).
Bir de uygun fiyatlı beni çok uzun sure götürecek bir klavye ariyorum. Birçok yerde gamepowerin tavsiye edildiğini ve yine bircok yerde de itin g**ne sokulduğunu gördüm bu yüzden kafam karıştı. Pusat k3 pro mesela bu açıdan nasildir sizce? Fikirlerinizi merak ediyorum zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim :D
E
4 yıl
İcrypex güvenilir midir?
Merhaba arkadaşlar. Birkaç siteye baktım ve icrypex'i denemek istiyorum. 2-3 bin lira kadar yatırmak istiyorum ve çalınma gibi bi durumda beni üzecektir çünkü öğrenciyim. Biriktirdiğim parayı bu siteye yatırırsam sizce çalınma ihtimali nedir? Bu siteyi uzun süredir kullanan var mıdır aranızda?
E
4 yıl
Turkcell superonline 24 aylık tarife hakkında tavsiye istiyorum
Arkadaşlar fiyat karşılaştırılması yaptığımda 24 aylıklar daha iyi oluyor(doğal olarak) bu yüzden daha cazip geliyor ancak ben öğrenciyim ve bu sene eve çıkıp 1 senelik sözleşme imzaladım ve geriye 11 ayım kaldı. Seneye de aynı evde devam edip etmeyeceğim belli değil çünkü ailemin de bulunduğum şehre gelme olasılığı var ve tuttuğum ev küçük kalacağından yeni daha geniş bir yer tutarız. 24 aylık fiber alsam seneye taşınacak olduğumda hiçbir ceza/ek ücret vb olmadan yeni adresime getirtebiliyor muyum interneti? Kaldığı yerden bir problem olmadan devam edecek midir?
E
4 yıl
Süperonline sorgulatma uygulaması hakkında soru
Arkadaşlar ben Bursa Görükle'de bir ev tuttum öğrenci olarak ve yeni yeni yerleşiyorum. Telefonumun wifini açtığımda bol bol superonline gördüm (hatta sadece superonline). Taşındığım gün turkcell çalışanına denk geldim bana reklamını yapıp durdu "bağlatalım abi bu binada fiberimiz var yarın birgün bağlatacağında zaten beni arayacaksın şimdi yapalım hadi" diye tutturdu ancak ben biraz beklemek istedim farklı tarifeleri ve turk telekom vs ile karşılaştırmak istedim. Çalışana ücreti sorduğumda bana "15-100 mbit arası oluyor biz 15 ile başlatıyoruz ancak ben merkezdeki arkadaşlara söylerim onlar hızı arttırırlar" dedi. Çok saçma geldi ne alaka anlamadım? Bir de internetten turkcell superonline fiber sorgulatma uygulamasından sokağı sorgulattım çevredeki binalarda var ancak bizimkinde yok gösteriyor nasıl oluyor bu?
Son olarak fiber olmamasına rağmen superonline adında internet bağlatılabilir mi? Belki bizim binadakileri fiber diye kekliyor olabilirler diye soruyorum.
E
6 yıl
Laptopun alttaki deliklerinden gelen cızırtı sesi
Arkadaşlar laptopun altında bulunan delikler var ve bunlardan böyle parazitlenme sesi çıkıyor böyle sanki cdyi elinize alıp iğneyle onu kazıyormuşsunuz gibi bir ses.
Bunun nedeni ne olabilir sizce? Eskiden yoktu sanırım çünkü olsaydı fark ederdim ben çok dikkat ederim böyle seslere.
Öyle normal oyun oynarken veya film izlerken duyulmuyor ancak sessiz bir odada ders çalışırken acayip sinir ediyor.
Sinek sesi gibi bir şey cızziziziziziziziziizzzzzzzz tarzında.
< Resime gitmek için tıklayın >
E
6 yıl
1500-1800 lira civarı telefon alacağım tavsiyelerinize ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar
belirttiğim fiyat aralığında,1500-1800 lira, bir telefon almak istiyorum.
kaliteli olmasını istiyorum. oyun falan oynamam sadece işte instagram,whatsapp ve youtubede gezinirim ve internette dizi izlerim.
kamerası mümkünse iyi olsun diyeceğim ancak bu fiyat aralığında bildiğim kadarıyla öyle iyi bir kameraya sahip bir telefon yok?
beni yıllarca götürsün kısaca. kasa kalitesi falan iyi olsun yani. arızalarla uğraşmayayım.
bir de gördüğüm kadarıyla ithalatçı garanti ile kvk garanti arasında yaklaşık bi 150-200 lira fark ediyor. sizce o paraya kıyıp kvklı almak daha mı mantıklı? yoksa ithalatçı da işimizi görür mü? temiz kullanırım zaten ben. çok düşürürüm gerçi ama yine de bozmam ben elimdeki eşyayı kolay kolay.
saçma arızları olmasın. benim 2 telefonum oldu bugüne kadar ve her ikisinin de ne alarmı ne hoporlörü ne mikrofonu doğru düzgün çalışırdı. hep bozuk oldu. alarm 10 saniye ya sürüyor ya sürmüyor. arkadaşın telefonunun alarmıyla kalkmam gerekiyor her gün. kendi alarmım beni uyandırmıyor resmen. farklı uygulamalar da indirdim onlar da kısa sürdü. tuhaf tuhaf şeyler. bunlar küçük ama önemli şeyler. telefon çalıyor duyulmuyor mesela. etrafımdakilerin telefonu bi çalıyor duymamak imkansız. benmkiyse canı isterse çalıyor,çaldığındaysa da duyulmuyor genelde.
ben bozmadan böyle oldu bir de. aldığımda böyleydi yani. ucuza almıştım zaten de yani bu kadar da uyduruk olmasını beklemezdim.
navigasyon gibi ihtiyaçlarımı karşılasın yeterli. arada dizi izlerim. oyun gibi ağır şeylerle uğraşmam zaten.
E
6 yıl
Yurt başvuruları ne Zaman?
Arkadaşlar ben Uludağ tıp kazandım ve bu yurtlar hakkında hiçbir bilgim de yok.
Kayitlar 3-7 Eylül ve internetten de universiteden de yapılıyormuş diye biliyordum ama dün güvendiğim bir arkadaşım üniversiteye gitmemin şart olduğunu söyledi gerek kayit gerek yurt için.
Yurt başvuruları ne zaman basliyor onlari da bilmiyorum. Kykninki ne zaman başlar mesela?
Son olarak,bu tür işlemlerin hepsini internetten yapamaz mıyım? Antalya'da yaşıyorum Bursa buraya 700 km.
Sırf kayıt için onca yolu otobüsle gitmek sonra da geri gelmek istemiyorum.
E
6 yıl
Uludağ\u0027dan Akdeniz\u0027e seneye geçiş zor mu?
Arkadaşlar benim puanım 500,08... akdeniz de en son 500.4... bilmem neyle kapattı. Uludağ'a gittim ben de. Ama hâlâ Akdeniz'i istiyorum. Seneye Akdeniz'e yatay geçiş yapabiliyormuşum sanırım,bu zor olucak mıdır? Kaç gibi bir ortalama gerekir mesela?
E
6 yıl
Akdeniz beklerken Uludağ geldi lütfen yardım.
Arkadaşlar ben akdeniz bekliyordum 5908 sıralama ile. Ailem felan da orada yaşıyor zaten oradan gelen bir rahatlık olacaktı.
Bunun dışında akdenizin kampüsü ve eğitiminin çok iyi olduğunu okuyordum her yerde. Oraya gidenlerden de duymuştum defalarca. Uludağ da böyle mi bilmiyorum. Ama hiç duymadığım için değildir gibi bir düşünce var aklımda. Çok üzüldüm ve sinirliyim arkadaşlar. Sizce olmalı mıyım yoksa Uludağxın akdenizden geri kalir bir yani yok mudur?
Nedense uludağ çok daha kötü bir yer olacakmiş gibime geliyor akdenize göre. Sizce doğru mu bu?
Cidden yıkıldım. Çok sinirliyim. Obpye sövüyorum şuan.
5100'den 5908'e atan obpye.
Türkiye gibi bir yerde obpnin bu kadar önemli olması...
Gerçi bu ayrı bir konu. Neyse,umarım hepiniz mutlu olmuşsunuzdur sonuçlarınızdan. Ben olamadım malesef. Kimse de bu durumda olsun istemem. Cidden kötü vir durum. O kadar boşa calismis gibi hissediyorum şuan.
E
6 yıl
5908\u0027e sizce neresi gelecektir?
SIRALAMAM 5908
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Tıp Fakültesi

5.893
5.720
5.980
6.730

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
Tıp Fakültesi

6.606
6.400
6.480
6.450

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
Tıp Fakültesi

6.901
6.840
6.920
7.060

ben de hepiniz gibi merak ediyorum sonuçları. sağ olsun ösym de beklettikçe bekletiyor. ben de baktım baya bir insan anket açmış dedim o zaman bir de ben yapayım.
samimi bir şekilde cevaplarsanız sevinirim.

iyi günler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.