B

Yüzbaşı
29 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
Otomatik Optimizasyon ve Adaptif Pil Bildirim Sorunu
Merhaba arkadaşlar, Otomatik Optimizasyon ve Adaptif Pil ayarını açınca bildirimlerde gecikme sorunu oluşuyor mu ?
B
4 yıl
LG 43UH610V KULLANANLAR YARDIM
Merhaba LG 43uh610v televizyonumda futbol maçlarında reklam panolarından etkilenerek ekran parlaklığında azalma-çoğalma yaşıyorum her şeyi denedim fakat bir türlü düzelmedi bu sorunu nasıl çözebilirim ?
B
4 yıl
Lg Tv Ekran Sorunu
Merhaba Lg 43uh610v televizyonumda futbol maçlarında reklam panolarından etkilenerek ekran parlaklığında azalma-çoğalma yaşıyorum her şeyi denedim fakat bir türlü düzelmedi bu sorunu nasıl çözebilirim ?
B
4 yıl
LG 43UH610V KULLANANLAR YARDIM
merhaba arkadaşlar, benim televizyonun modeli 43uh610v. Benim şu sorunum var, bazı maç yayınlarında pilot kamera sağa sola hareket ettiğinde ekran ışığı kararıp tekrar aydınlanma durumu oluyor(sanırım reklam panolarının değişmesi de bunda etkili) bunun için bildiğiniz bir çözüm var mı ?
B
4 yıl
Adaptif Pil Bildirim Sorunu
Merhaba Arkadaşlar, şöyle bir sorum olacak size, telefonum Note 8. Whatsapp hariç diğer uygulamalarda bildirim sorunu yaşıyorum pil optimizasyonlarını kapadım her şeyi yaptım sadece adaptif pil açık bundan dolayı bildirimler gecikebilir mi ?
B
5 yıl
Adaptif Pil Ne İşe Yarar ?
Arkadaşlar adaptif pil ne işe yarıyor açarsak bildirimlerde sorun yaşanır mı ?
B
5 yıl
Otomatik Optimizasyon
cihaz bakımı ayarlarındaki günlük otomatik optimizasyonu kullanıyor musunuz, işe yarayan bir özellik mi ?
B
5 yıl
Note 8 9.0 Pie Bildirim Sorunu
Merhaba arkadaşlar, note 8 cihazımda 9.0 pie sürümüne geçtikten sonra uygulamalarda bildirim sorunu yaşıyorum. Bildirimler ya geç geliyor ya da hiç gelmiyor bu sorun için ne yapabiliriz ?
B
5 yıl
Süper Lig Maçlarında Ekran Parlaklığının Azalması
Dün akşam olan beIN Sports HD 1 kanalında Galatasaray Trabzonspor maçında pilot kamerasında ışık ayarı sorunu vardı sahanın sağ tarafına geçince kararma oluyordu , sol tarafa geçince aydınlanıyordu sizde de bu sorun var mıydı ?
B
6 yıl
VFormat Ayarı
1080i ile Yerel seçeneği arasındaki fark nedir açıklayabilir misiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.