C

Teğmen
04 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
ESKİSEHİR ECZACILIK
Sıralamam 27900.Gecen sene 28600 ile kapatmis sizce bu sene gelir mi? Sağlık alanına yönelme fazla diyorlar eczacılık icin gecerli mi talep var mi ?
C
9 yıl
YGS 40K Sizce MF3 siralama tahmin kac olur?
Ygs 40k

Mat 34
Geo 14
Fiz 19
Kim 25
Bio 23

Obp 94

Mf3?
C
9 yıl
Eczacilik mı ftr mi??????
Ozellikle eczacilik hakkinda bilgisi olan olumlu ve olumsuz yönleriyle yardımcı olabilecek arkadaslar tavsiyeleriniz nelerdir?
C
9 yıl
Arkadaslar bir yardım lütfen tahminleriniz nelerdir ????
Arkadaslar bana da yardımcı olur musunuz?Mf3 ten tercih yapmayı ddüşünüyorum.
Ygs 41k
Mat 34 net
Geo 14 net
Fizik 19 net
Kimya 25 net
Bio 24 net
Obp 94
C
9 yıl
MF3 için sıralama tahmin edebilir misiniz ?
YGS2 40900

LYS
MAT 34 net
GEO 15 net

FİZ 19 net
KİM 25 net
BİO 23 net

Orta Öğretim Başarı Puanı : 94

Arkadaşlar MF3 ten bir bölüm tercih etmeyi düşünüyorum. Sıralama sizce kaç gelir ?
C
9 yıl
S4 kilitlendi. acil yardım
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.
samsung galaxy s4 gt i9500 telefonuma sammobile dan indirdiğim rusya android 5.0 romunu kordum. herşey güzeldi 1 saat filan takıldım. sonra root atmak istedim ve internette philz touch yöntemiyle telefona root attım. neyse sonra telefon açıldı. google play e girdim supersu uygulamasını yükledim. güncellemesi var dedi güncelle dedim. sonra program hata verdi telefonu yeniden başlat dedi. yeniden başlattım ve samsung ekranında takılı kalmaya başladı telefon. ne yapacağımı bilmiyorum ne yaptıysam olmadı. tekrar wipe cache wipe data filan yaptım ama bir türlü telefon açılmıyor. lütfen yardım edin.
C
10 yıl
T50 Dokunmatik Sorunu
Arkadaslar merhaba. bizde gittik bugün babama t50 aldik. telefon cok guzel bence bu fiyata daha iyisini bulmak zor. ancak soyle bir sorunumuz var. telefon sanki ekrana kendi kendine dokunuyormus gibi tepkiler veriyo. Örneğin ayarlar da asagi iniyorum gir cik filan yaparken birden kendisi geri geliyor, ana menu tuşuna basiyor vs...mesaj kisminda kendi bazı harflere basiyor... Dosya yoneticisinde gezerken muziklerin cok oldugu yerlerde muzik ac kapa yaparken kendi aciyor bazen muzikleri vs. yani ekran kendi kendine basiyor.cok sık olmuyor ama günde bir iki defa denk geliyor. boyle bir sorunla karsilasan oldu mu ? donanimsal midir ? yoksa yarin telefonu götürüp değişim istesem hemen değiştirirler mi ? bazi arkadaslar ilk 1 ay kosulsuz degisim hakki var demisler.boyle bir hakkim var mi ? servise gitse bir sey yok diye geri gondercekler biliyorum. birde telefonu guc tasarrufu moduna alinca otomatik olarak mobil veriyi acıyor. bunu nasil degistirebiliriz ? bir turlu bulamadim ayarını. ilgilenen olursa cok tesekkurler.
C
10 yıl
Ebay dan telefon alirsam...
Arkadaslar ebay dan telefon almak istiyorum.Gümrükten geçer mi, vergi, pasaport kaydi filan nasil olur sizce bu konularda beni bilgilendirebilir misiniz?http://m.ebay.com/itm/161081983735
C
11 yıl
Low Level Format Atmak İçin Tavsiye Program ???
Merhaba arkaşlar. Acer Aspire 5810 TG notebook sahibiyim. Toshiba Marka 320 gb hdd kullanıyorum. Son günlerde hdd ile ilgili sorunlar yaşamaya başlamıştım. Hdd regenaratör adlı programla tarattım ve programın bulduğu 1 adet bad sector ü onarmıştım. Sorunların düzelmişti. Bugün ise video izlerken pc de ani bir donma oldu restart attığımda windows hdd recovery filan geliyodu. taratıyodu ve sistemi kapat yada hdd yi dğeiştir diyodu. Hdd regenarator ile yine yarattım. 1 tane daha bad sector buldu. onuda onardım ve pc açıldı. şuan sorun yok. Ancak sorun devam edecek gibi gözüküyor. Forumda araştırdığımda bazı arkadaşlar Maxblast diye bir program önermişler low level format atmak için. Ancak bu programı kullanabilmek için seagate veya maxthor markalı bir cihaz bulunması gerekiyormuş sistemde. Benim hdd toshiba olduğundan kabul etmedi. Bu tarz bir program arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir program var mı en son çare olarak ? Bu da kurtarmazsa hdd yi yenilicez artık yapcak bişey yok :D
C
11 yıl
HARD DISK SORUNU... TOSHIBA 320 GB
arkadaşlar dün bilgisayarım birden yavaşladı. hiçbir işlem yapamıyordum. kapatamıyordum bile. format atmam gerektiğini düşündüm. format attım düzeldi ancak Windows hard disk sorunu algıladı şeklinde 15 dk ara ile mesaj vermeye başladı. şuan performansla ilgili bir sıkıntım yok. forum u biraz gezdim ve HD Tune Pro diye bir programla tarama yaptım.Ve sonuçlar bu şekilde oldu. Sizce hard disk gidici mi yenisini almalı mı ? TOSHIBA 320 GB HARDDISK

http://img29.imageshack.us/img29/2397/18712802.jpg
http://img836.imageshack.us/img836/3411/adszbux.jpg

TOSHIBA 320 GB HARDDISK
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.