H

Çavuş
23 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
Para birikimi için banka hesabı açıcam
Arkadaşlar para biriktirmek için banka hesabi açıcam bankalar hakkından hiçbir fikrim yok nasil işledkkleri nasil bir sistemleri olduğu hakkında hic bilgim yok hangi bankadan hesap açarsan daha uygun ve kârlı olur yardımcı olursaniz sevinirim
H
8 yıl
İngilizceyi Ögrenmek için Kitap
Arkadaşlar lise 3 öğrencisiyim okulda öğrendiğim kadar ingilizce biliyorum yavaş yavaş küçük kitaplardan başlayıp ilerlemek istiyorum ilk kitap önerisi olan var mı ?
H
8 yıl
Tavsiye Acill !!
Arkadaşlar bir dizi arıyorum başından sonuna kadar hiç sıkılmadan izleyebileyim sürükleyici olsun konusu farketmez.Bu aralar hayat çok sıkıcı çok dizi izleyen biriyim.
H
8 yıl
Fringe Hakkında
Arkadaşlar Fringe nasıl bir dizi ben daha önce ilk bölümünü izlemiştim pek sarmamıştı devam etmemiştim izleyenler nasıl buluyor sürükleyici mi ?
H
9 yıl
Artık Dayanamıyorum
Arkadaşlar bundan 3 ay önce bir arkadaş aracılığıyla bir kızla tanıştım.Ben boksörüm,tanıştığım kız da boksör ilk ay süründürdü beni arkasından koştum sonra bana yeni yeni açılmaya başladı ancak hayatım boyunca tanıştığım en ilgisiz kızdı beni hiç sevmedi ben onu sevdiğimden dolayı hep ilişki için çabalayan ben oldum geçen hafta artık dayanamadım ben artık yokum dedim orda bitti herşey dün bir arkadaşım aradı aranız nasıl dedi bende ayrıldık dedim sonra bu kızın benle konuşurken başka bir çocukla birlikte olduğunu öğrendim şimdi çıldırıyorum yani kızı bırakırken bile bana bu kadar koymadı ne yapıcağımı bilmiyorum yardım edin lütfen.
H
9 yıl
Better Call Saul Nasıl Bir Dizi
Arkadaşlar better call saul nasıl bir dizi breaking bad bittikten sonra onu izlemeyi düşünüyorum.
H
9 yıl
11. Sınıfım Matematik Çalışmaya Başlıycam
Arkadaşlar 11. Sınıfım matematiğe çalışmaya nerden başlamalıyım en iyi bir şekilde nasıl çalışırım çalışmaya hangi konudan başlarım hangi konuyla devam ederim hangi kitapları çözmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
H
9 yıl
ygs lys mat-1,2 Konuları
Arkadaşlar güncel elinde konular olanlar atabilirmi lütfen çalışmaya başlıycam ama nerden hangi konudan başlıycaģımı bilmiyorum.
H
9 yıl
Kullanışlı Android Uygulamaları
Arkadaşlar kullanışlı android uygulaması var mı bildiğiniz her konuda olabilir ..
H
9 yıl
Babam Kaza Geçirdi Hayatımın En Kötü Günlerini Geçiriyorum
Arkadaşlar babam dün iş kazası geçirdi dün ameliyat oldu eli kepçe de sıkışmış birde sol elinin serçe parmağında kopukluk var doktorlar şimdilik diktik ve kan akışını sağladık dediler ama babam serçe parmağım ara sıra hissediyorum diyor bende bu okul dönemi hayatımın en kötü iki gününü geçirdim ne yapıcam bilmiyorum dua etmekten başka elimden de birşey gelmiyor...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.