T

Onbaşı
04 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
17 yıl
2000 mod 1.3 MPİ skoda felicia (70 beygir)
arkadaşlar yukarıda belirttiğim aracıma sıralı sistem taktırmak istiyorum. aracım 8 valf, hangi sistem sorunsuz çalışır.Açıkçası ben tüpü taktırıp bir daha ayar için veya başka bir sebeple ustanın yanına sık sık gitmek istemiyorum.azıcık pahalı da olsa sorunsuz istiyorum. hangi marka önerirsiniz, bi de maliyeti ne kadar olur.
ayrıca merak ettiğim bir şey daha var; ileride toyota vvti veya opel ecotech araç almayı düşünüyorum,takılacak sistemler çıkarılıp bu araçlara da uygunluk sağlar mı?
ruhsata işletmek mi gerek yoksa işletmeden araca binip daha sonra diğer araca nakletmek mi gerekir?
izmirde önerebileceğiniz firmalar hangileridir?

fikirlerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler...
T
17 yıl
soğutma sistemiyle ilgili teknik bilgi lütfen
arkadaşlar benim aracım 2000 mod. 1.3 felicia.Uzun yolda hararet göstergesi ibresi sıfıra inmekte,şehir içinde ise normal çalışmakta.aracımda termostad ve fan müşürü 88-92 lik ve sağlam olarak çalışmaktadır.
normalde uzun yolda termostad devamlı kapalı mı kalır, yoksa arasıra açıp kapatır mı?
bu sorun acaba hararet müşünden mi?(hararet müşürü arızasını nasıl anlarız?)
soğutma sistemini teknik olarak anlatabilecek olan arkadaş varsa çok iyi olacak,
teşekkürler...
T
17 yıl
kolariferler hakkında
2000 mod. skoda felicia arabama sonradan klima taktırdım.ama randımanlı olmadı.bir çok kez servisine götürdüm,ama hep salladılar anlayacağınız.aslında klima sistemi çalışıyor ama zannedersem kaloriferden herhalde sıcak hava karıştırıyor.(klimayı takarken herhalde kalorifer sistemini bozdular.)kalorifer musluğu tam ayırım yapmıyor.
acaba kalorifer musluğundan yapabilir mi vede kalorifer musluğu aracın neresindedir?göğüslüğü sökmeye gerek var mıdır acaba?
şimdiden yardımcı olan arkaşlara teşekkür ederim.
T
18 yıl
araç kliması
anlamsız olacak belki ama,araç klimasına fazla gaz basılmasının ne gibi zararı olabilir.kompressörün hareketlenmesine bir direnç oluşturur mu?
T
18 yıl
araç klimasıyla ilgili teknik yardım lütfen
70 beygirlik felicia aracıma sonradan orjinal klimasını taktırdım. Aslında sistem çalışıyor.Sorum şu olacak;gögüslükteki hava kanallarından sağ kısımdakiler iyi soğuturken, sol kısımlardaki hava kanallarından tam soğuk hava gelmemekte.Araştırdığımızda gögüslüğün altındaki(evaperatör denen) ızgaranın, soğuk havanın girdiği sağ kısımları soğumuş, sol kısımlarının da sanki soğuk gaz ulaşamamış gibi sıcak oldunu gördük. nedeni ne olabilir acaba?
(fazla gaz dolumu?,yetersiz gaz dolumu?,sistem zamanla mı alışacak yoksa?)
ustalar da şaştı kaldı.
T
18 yıl
kartuş mürekkebi bitti uyarısı
HP 3940 yazıcım var , renkli kartuşunu dışarıda doldurttum.
yalnız hala,, bilgisayar ilk açıldığında mürekkep bitmek üzere uyarısı yapıyor.
mürekkep yetersiz mi oldu acaba?ben bunu kartuşları inceleyerek anlayabilir miyim?
teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.