N

Çavuş
29 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
16 yıl
Trojen-Downloader diye birşey baş belası
Kaspersky Antivirüs programı kullanıyorum ve manuel olarak update ediyorum. Başıma Trojen-Downloader diye bir şey musallat oldu temizleyemedim. her açışımda virüs alarmı veriyor ama dosyayı silemiyor. format çekip yeniden kurdum düzelmedi. güvenli kipte açtım yine değişmedi. hangi siteye girmeye çalışsam ekteki resimdeki gibi bişi çıkıyor. nasıl temizleyebilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
N
17 yıl
MS Wordta Sayfa Numarası Konusunda Yardım Lütfen
Merhaba ben MS Word'ta sayfa numarası ekliyorum. Fakat {PAGE} olarak veriyor sayfa numaralarını. ayrıca eklediğim resimleri göstermiyor. Baskı önizleme yaptığımda her şey normal görünüyor. MS Office yi kaldırdım kurdum değişmedi. onardım düzelmedi. versiyonunu değiştirdim yine düzelmedi. bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?
N
17 yıl
İnternet Bağlantısı Yardım Lütfen...
Merhaba Ben internet cafe işletmecisiyim. içeride toplam 30 tane bilgisayarım var. Zoom X4 5551A adsl modem kullanıyorum. içerideki bilgisayarlarımın hepsinde filtre ve deepfreeze yüklü. bazı zamanlar modemimde bağlantı görüldüğü halde, link ışığında veri alımı verimi görüldüğü halde internet bağlantım kesiliyor ve bilgisayarlarım internete girmiyor. modemi resetliyorum yine girmiyor. modem ve hub ın fişini çekip takıyorum yine girmiyor. şarteli indirip kaldırınca düzeliyor ve bağlantı geliyor. neden kaynaklanabilir? Bilgisi olan var mı acaba?
N
18 yıl
ekran titremesi
merhaba. ben internet cafe işletmecisiyim. içerden 30 bilgisayar var. bilgisayarlarımın ekran kartının markası NVIDIA Geforce4 MX 440 with AGP8X ekran kartının driverını güncelledim. Fakat 15-16 bilgisayarımın monitöründe titreme var? bu konuda ne yapabilirim?
N
18 yıl
Ntfs\u0027yi FAT32\u0027ye Nasıl çevirebilirim?
hdd 80 gb. 40 gb üstündekileri biçimlendirsem dahi ntfs olarak yapıyor. ben 40 gb üstündeki hdd leri nasıl FAT32'ye çevirebilirim?
N
19 yıl
MS Powerpoint\u0027te bir soru
MS Powerpoint'te sonradan eklenmiş wav uzantılı olan bir sesi nasıl alabilirim? Ama sadece sesi almak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
N
19 yıl
DJ Akmanın Vatan Adlı şarkısının müziği...
DJ Akmanın Vatan Adlı şarkısının fon müziğinin aslının adını bilen var mı? aslını kim söylüyor? birde eğer asıl müziği download edebileceğim adresi bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
N
19 yıl
60 sn virüsün yeni
60 saniye virüsün ikinci çıkmış diye duydum. bunun yamasını bulabileceğim bir adres var mı veya linkini bilen varsa yazabilir mi
N
19 yıl
MS Word\u0027da Nasıl Dizin Oluşturabilirim
arkadaşlar ms wordda nasıl dizin oluşturabilirim. yani ödev içinde geçen aynı kelimelerin hangi sayfalarda olduğunu göstermek için ne yapmalıyım. mesela ödev içinde geçen psikolog kelimelerinin hangi sayfalarda geçtiğini göstermek istiyorum. ama wordda aynı içindekiler tablosu hazırlattığımız gibi hazırlatmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
N
20 yıl
ADSL Modem Ayarları
modem ayarları yazıyor. umarım işinize yarar
http://www.tterzincan.telekom.gov.tr/ADSLmodem/ADSL_Ayar.htm
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.