P

Çavuş
19 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
Bitay - Üye Ol Hemen 20₺ Kazan - YTÜ\u0027de geliştirildi..
Yıldız Teknik Üniversitesi Tarafından geliştirilen Bitay’a Referans linkim ile kaydolan herkesin hesabına 20₺ veriyorlar, sizde referans ekleyerek referans başı 20₺ kazanabiliyorsunuz, yapmanız gereken kimlik bilgilerinizi doğrulamak, doğrulama yaptıktan sonra 20₺ hediyeniz hesabınıza tanımlanıyor, kimlik bilgilerinizi vermenizde herhangi bir sakınca olduğunu düşünmüyorum, Üniversite destekli çünkü.

Referans linki olmadan kayıt olursanız hediye alamıyorsunuz.


Referans Linki : https://bitay.com/ref/AAB060B3


Referanssız Link : https://www.bitay.com/sign-up
P
5 yıl
Seçim arabaları neyi hedefliyor ?
"Aaa ne güzel slogan ve müzik ben bu seçimde bunlara oy vereyim"

dememizi falan mı bekliyorlar acaba,sen yolda son ses müzikleri sloganları açarken insanları bıktırmaktan başka bir şey yapmıyorsun.
Yeter da !
P
5 yıl
Türk Telekom 4.5G kapsamında 8GB hediye internet dağıtıyor..
Merhabalar,

TT 4.5G kapsamında 3 ay boyunca 8GB hediye internet dağıtıyor.(Faturasız hatlar için)

"3 AY 8GB HEDIYE" yazıp "5555" e göndererek hediyenizi alabilirsiniz.
P
6 yıl
Linklerinizi bizden gizlemeyin :) -\u003e Gizle.ME
< Resime gitmek için tıklayın >

Gizle.ME nedir?
+ Gizle.ME bir link kısaltma-gizleme servisidir,link yönlendirmeleriniz beklemeden ve reklamsız olarak gerçekleşir.


Neden Gizle.ME ?
+ Link yönlendirmelerindeki reklamlardan ve beklemelerden sıkıldıysanız artık linklerinizi bizden gizlemeyin
+ Özel link seçeneğiyle linklerinizi size özel olarak belirttiğiniz kelimede kısaltabilirsiniz.
+ Site tüm cihazlarla uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır(Responsive Tasarım)
+Çeşitli kullanım kolaylıkları

www.gizle.me
P
6 yıl
CEPTETEB - 20 Eylül\u0027e kadar yapılan ilk alışverişe %50 iade (max 50TL)
Merhabalar arkadaşlar,


Az önce böyle bir mesaj aldım, kampanya kişiye özel mi bilmiyorum, sitede herhangi bir bildiri göremedim ancak paylaşmak istedim. Güzel kampanya diye düşünüyorum
< Resime gitmek için tıklayın >
P
6 yıl
Gürlekoğlu Mühendislik (www.gurlekoglumuhendislik.com)
< Resime gitmek için tıklayın >
Gürlekoğlu mühendislik 2018 yılında, Mersin’de, doğalgaz ve güneş enerjisi sistemleri sektöründe mühendislik faaliyetleri vermeye başlamıştır. Değişik firmalarda uzun yıllar hizmet veren uzman ve sertifikalı ustalardan oluşan bir ekibe sahibiz. Fotovoltaik sistemler doğalgaz proje, taahhüt, tesisat, montaj ve güneş enerjili su ısıtıcıları işlerinde fiyat, ürün, ve hizmet kalitesi sunmaktayız. Bu prensipler doğrultusunda siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur ve mutluluk duyarız.

VİZYONUMUZ:
– %100 müşteri memnuniyetini kalite ve iyi işçilikle sağlamak.
– Her koşulda ve her konuda işine sahip çıkan, müşteri odaklı ve dürüstlük prensibine dayalı olarak sektörlerimizde lider bir marka olmak.


Sitemiz :https://www.gurlekoglumuhendislik.com


mersin doğal gaz,doğal gaz mersin,mersin mühendislik,gürlekoğlu mühendislik,mühendislik mersin,mersin güneş enerjisi,güneş enerjisi mersin,mersin doğalgaz firmaları,doğalgaz firmaları
P
6 yıl
Download sırasında bağlantı kopuyor ! [BAYDI ARTIK]
Merhabalar arkadaşlar,

16.ayımı dolduruyorum Türksat bünyesinde şu 8 ay kaldı bitse de kurtulsam kıvamındayım artık.Şimdi şöyle bir problem var,gün içerisinde gezinmede vs. bir problem yok ancak iş indirmeye geldimi 5 dakika içerisinde bağlantıyı kesiyor ve ben modeme reset atmadan bağlantı tekrar gelmiyor.5 gündür IDM kuyruğuna dosyalar atıyorum gece 2-8 arası indirirm diye hep daha ilk dosyadan durmuştu,belki dedim gece 2-8 arası yoğun ondan oluyordur falan gündüz denedim yine aynı şey oldu,bağlantı gidiyor..

Kanal değiştireyim dedim bu seferde speedtest üzerinde doğru dürüst hız alamıyorum şuan 3.kanaldayım mesela gayet boş ve stabil durumda,ama indirmelere gelince problem oluyor maalesef.

Modem Netmaster CBW-383ZN

IPv4 Güvenlik Duvarı Koruması [DÜŞÜK] ----> Bunu kapalı yaptım yine değişen bir şey olmadı.


Bölünmüş IP Paketlerini Engelle PASİF
Port Taraması Tespiti PASİF
IP Flood (Akın) Tespiti PASİF
P
6 yıl
Fenerbahçe\u0027ye yapılan 3 Temmuz Kumpasının İtirafı Geldi !
Fenerbahçe'ye yapılan 3 Temmuz kumpas davasında yargılanan Fetullah Gülen'in eski avukatı Orhan Erdemli'den flaş bir itiraf geldi.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in avukatlarından Orhan Erdemli ,"silahlı terör örgütü kurma ve yönetme" suçundan 15 yıldan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın görülmesine başlanmıştı.Erdemli'nin tahliye talebini reddeden mahkeme, dosyanın Erdemli'nin sanık olarak yer aldığı "Futbolda şike kumpası davası" ile birleştirilmesine karar verdi.Erdemli yargılandığı davada Fenerbahçe'ye kumpas düzenlendiğini yaptığı savunmasında itiraf etti.Fenerbahçe'ye karşı yapılmış olan 3 Temmuz kumpasının devamı bugün Silivri'de görülmeye başlandı.Orhan Erdemli'nin tarihi itirafta bulunduğu davayı Fenerbahçe'nin asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve Fenerbahçe Kulübü'nün 4 avukatı yakından takip ediyor.

Kaynak :http://www.sporundibi.com/fenerbahce/fenerbahce-ye-kumpasin-itirafi-geldi-h47756.html
P
7 yıl
Modem Güncellemesinden Sonra Genel Bağlantı Sorunları Başladı ( Herkes İçin Geçerli )
Merhabalar,

Bir tek ben muzdaribim sanıyordum ancak modeme gelen son güncellemeden sonra forumda okuduğum konulardan anladığım kadarıyla bu güncelleme sorunlu bir güncelleme..
Herkes sürekli bir bağlantı kesilmesinden bahsediyor.Özellikle 19.00-23.00 arası olan yavaşlık ve kesintiler artık çok can sıkmaya başladı.Bu durumun derhal önüne geçilmesi gerekiyor
P
7 yıl
DGS 2018 (SAY) - Whatsapp Grubu
Merhabalar,

DGS 2018 (SAY),yardımlaşma ve karşılıklı bilgilendirmeler için Whatsapp grubunu açtık,beraber ilerlemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten bize katılabilir..
https://chat.whatsapp.com/2Ubdwth1rVUAkygQNzoXQW
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.