A

Onbaşı
18 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
LYS\u0027 ye girecekler için çok önemli!!!
arkadaşlar hepimizin bildiği gibi bu sene YGS çok zor geldi ve barajı geçen sayısı eski yıllara göre çok az oldu. ÖSS zamanında bir yıl hem ÖSS hem ÖYS zor gelmiş ve barajı geçen sayısı çok az olmuş. bu yüzden bir sürü özel üniversite kontenjanlarını dolduramamış ve ÖSYM ye itiraz etmişti.bunun üzerine ÖSYM barajı düşürüp kontenjanları doldurmaya çalışmıştı. Böyle bir durumun tekrar olmaması için hem MF cilerin hem de Tm cilerin ortak dersi olan matematiğin LYS de kolay geliceğini düşünüyorum.belirleyici olacak olan MF ler için fen, TM ler için ise edebiyat olacak.

Değinmek istediğim bir diğer konu ise bu seneki YGS. bu sene 2 türkçe netiyle ortalama 4k sıra atlayabilirdiniz. yani bu sınav aslında öğrencilerin türkçe netlerini sıraladı. Bu yüzden çok iyi türkçe yapan TM ler MF cilerin önüne geçti. MF olan arkadaşlar için söylüyorum: sıralamanız ne olursa olsun önünüzdekilerin yarısına yakını TM. yani YGS de gelen sıralamanız hiçbir şeyi göstermiyor.
A
11 yıl
LYs de ezberci mi kazanır mantıkçı mı?
.
A
11 yıl
Sizce 2016 YGS de çıkıcak sorular neler?
Bence kelvin veya fahreneit lı termometre kesin gelicek ve geldiği zaman herkesi dökecek.
A
11 yıl
TDK\u0027den son dakika açıklaması(yazım yanlışı hakkında)
Hocam bir arkadaşımın annesi TDK'da çalışıyormuş. Ordakilere göre yazım yanlışı sorusunun cevabı -ki 'nin bitişik yazılmasıymış maalesef.
A
11 yıl
termometre sazanları gelsin
arkadaşlar kafayı yicem termometre sorusunu yanlış yaptım. başka yanlış yapan varsa acımızı paylaşabiliriz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.