K

Er
17 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359772 Gün Cezalı
355830 gün 15 s. 43 dk.
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
30 yaşında koah olunur mu?
Bu aralar sürekli balgam ve öksürük var,çabuk yorulmaya başladım ayrıca,koah olabileceğini gördüm ancak 40 yaştan sonra başlıyor yazıyordu.30 yaşında koah olur mu?
K
11 yıl
Iyi kustum
100 lik viski içmiştim sağlam kustum,yatıcaz birazdan.
K
11 yıl
Osmanlı hücum marşı
Bu insanlar için savaşmak bile bir onurdur
https://www.youtube.com/watch?v=fmjtZLbYnNE
K
11 yıl
Bir tipim nasıl konusuda benden
Gece gece sıkıldım aşşağılarsanız aşşağılayın zaten yeterince aşşağıladılar,ilkokulda lisede,keza internette,kızın biri gorile benziyorsun diyince kapatmıştım gerçi,bu kadar yeter dedim,ee siz nasıl benzetmeler yapacaksınız?
< Resime gitmek için tıklayın >
K
11 yıl
Remove Kebab
https://www.youtube.com/watch?v=ocW3fBqPQkU
videoda akordeon çalan sırp askerinin adı novislav djajic'tir.
bosna savaşında işlediği 14 kanıtlanmış cinayet yüzünden 5 yıl hüküm giymiş, şu an almanyada bir cezaevinde yatmaktadır. soykırıma karışmak suçlamasından ise delil yetersizliğinden yırtmıştır.
adamın işlediği suç gerçekten "kebab removal" yani.
Alttaki yorumlara bakarsanız sivil müslüman öldürmek istiyen bir sürü avrupalı var.Aslında bu tarz insanları yakalayıp,sadece kolunun pişeceği şekilde yakacaksın.Kolunu herhangi bir şekilde vücudundan ayırmadan köpeklere yedireceksin.Görecek Kebab Removalı.İşid farklı bir yöntemle öldürmüş suriye askerini bu yöntemde olabilir aslında,köküne kadar hakediyorlar.http://www.liveleak.com/view?i=414_1445795312
K
11 yıl
Çivici Katil\u0027in Naif Koğuş Arkadaşı
K
11 yıl
Solcuların insanlığı,yorumu size bırakıyorum
K
11 yıl
İlyas Salman : Karıyı boşayıp Cem Yılmaz\u0027ı alacağım.
K
11 yıl
Liveleak ve Türk düşmanlığı yapan kekoları hakkında
Bu siteye ne zaman girsem,bir kaç keko ve sünepe 2-3 tane yabancı ergen Türk düşmanlığı yapıyor.Türkiye ile ilgili bir haber buldular mı böcekler gibi üşüşüyorlar.Başı çeken milletler hep kuyruk acısı olanlar gerçi.Ermeniler,yunanlar ve pkk destekçisi kürtler.İşin komik kısmı bu sünepeler sürekli birilerine ağlama ve yalan haber yapma peşinde.Türkiye sivilleri öldürüyormuş,orantısız güç kullanılıyormuş vs.Ben hayatımda bu kadar zırlak bir düşman topluluğu görmedim.Ulan façan yiyorsa kes işte cezasını internette batıya ağlayıp Türkleri aşşağılamak ne.
K
11 yıl
Vac ban
Herhangi bir hile kullanmadım veya dolandırıcılık yapmadım,ancak bugün vac ban yediğimi gördüm,sebebi ne olabilir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.