B

Onbaşı
11 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
KAN VERELİM ARKADAŞLAR
Arkadaşlar ülkemizde ciddi bir kan açığı var. İhtiyaç insanların %3’ünün kan vermesi ile karşılanabilirken insanımızın ancak %1’i kan veriyor. Geri kalan nasıl karşılanıyor derseniz başı sıkışan insanın alel acele bulunmaya çalışılan eş dostundan…. Bu esnada çok kayıplar da yaşanıyor.

Halbuki kan vermek insan vücuduna da faydalı bir eylem. Link’teki makalenin çok sayıda benzerlerini nette bulabilirsinizhttps://www.memorial.com.tr/saglik-rehberleri/yilda-2-kez-kan-vermek-vucudu-yeniler/ Kan vermenin zararına dair ise hiçbir veri yok. Yani kan vermek bilimsel olarak size faydalı olduğu kesin olan hem de manevi olarak da çok ulvi bir eylem.

Burada çok büyük bir yanlış algı da A+ ve 0+ kan sahiplerinin yaa benim kanım çok bol benim vermeme gerek yok demeleri. Gerçekten insanların oransal olarak %40 A+ ve %30 0+ kan grubuna sahip. Ancak şu unutulmamalı ki kan ihtiyaçları da bu oranlar dahilinde oluyor , kan ihtiyacı olan insanların %40’i A+ grubu ve şu an en çok aranan kan da A+ . Yani benim kanım çok bulunuyor benim grubuma ihtiyaç yok demeyin. Tam tersi en çok ihtiyaç bu gruplara var…

Haydi hem kendiniz hem toplum için faydalı bir iş yapın. Ve yapmaya da devam edin. Ve etrafınızdaki insanları da yönlendirin. Unutmayın bir gün sizin ve sevdiklerinizin de ihtiyacı olabilir.

Size yakın bağış noktalarını öğrenmek için http://www.kanver.org/KanHizmetleri/KanBagisiNoktalari/
Daha önceki bağışlarınızı ve ne zaman tekrar bağış yapabileceğinizi öğrenmek içinhttp://www.kanver.org/KanHizmetleri/KanBagisiBilgileri/
B
7 yıl
Açık Öğretim Sosyoloji Özet ve soru için hangi yayın
Başlıkta da yeterince açık yazdım ama...
2.üniversite olarak sosyoloji okumaya yeni başlıyorum. Özet ve soru kitabı olmadan başarılı olmak zor gördüğüm kadarı ile.
bana tavsiye edebileceğiniz bir yayıncı varmı? Yada beğenmediğiniz varsa onu da yazın lütfen.
Bir diğer sorum da her imtihanda hangi üniteler ve konular arasından soru çıkacağını nerden biliyoruz?
B
7 yıl
100 bin TL altı en sportif dizel
Evet arkadaslar
Standart Güç , sportif donanım , kasa yapısı , modifiye edilme kapasitesi gibi konularda en öne çıkan marka ve model sizce hangisi. 5 yapından genç 1600 cc altı araçlar , yani ortalama halkın alabileceği araçlar olmalı bunlar. 2001 model 330d bu listeye dahil olmamalı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.