M

Er
08 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Oyun Videoları/OYUN KANALI
Hepinize merhaba arkadaşlar ben Müslüm yaşım 15 ve youtube de oyun videoları çekiyorum.
Kanalım da bir çok oyunun videosunu bulabilirsiniz

Kanal linki:https://www.youtube.com/channel/UCn4tr5ErQw10vvhw4JBB9Ig

Açıkcası burada kaç kişinin tıkladığı çık da önemli değil sadece kanalıma bakıp bana eleştiri-tavsiye yaparsanız çok sevinirim

İyi Forumlar....
M
8 yıl
Oyun Kanalı
Hepinize merhaba arkadaşlar benim adım Müslüm yaşım 15 ve bir oyun kanalım var.
Bu kanalda moba haricinde her türlü oyunu bulabilirsiniz.Her gün 1 video atıyorum.OrtaÇağ,Strateji,Macera,Aksiyon,RPG oyunlar favorimdir.
Yakın zamanda daha güncel oyunlar çekmeyi (Gta5 gibi) düşünüyorum.Aynı zamanda daha da profesyonelleşip green screen tarzı şeylerde yapmayı planlıyorum.
Şimdiden kanalda 6 adet farklı oyunlardan (Warband Osmanlı Modu v2.5,Ets 2 Türkiye Modu,Cs:Go,Sniper Elit 3,Tube Tycoon ve Chivalry Medieval Warfare) toplamda 17 video bulunuyor.
Kanalıma bakarsanız çok sevinirim

Kanalımın linki:https://www.youtube.com/channel/UCn4tr5ErQw10vvhw4JBB9Ig/featured
M
8 yıl
Youtube Kanalım
Arkadaşlar öncelikle merhabalar.Benim ismim Müslüm 15 yaşındayım ve oyun videoları çekiyorum.
https://www.youtube.com/channel/UCKZwDC_fn3rIHEjO-qxox-g/featured Kanalımın linki
Bu kanalda American Truck Simulator Mount Blade Warband ve yakın zamanda olacak Minecraft gibi oyunları bulabilirsiniz eee tabi bunlar seri olanlardı onun dışında rehber videosu tarzında çektiğim videolar var,tek bölümlük seri olmayan oyunlar ve daha fazlası var.En azında bir kanalıma bakarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Youtube kanalım:https://www.youtube.com/channel/UCKZwDC_fn3rIHEjO-qxox-g/featured
American Truck Simulator Serisi:https://www.youtube.com/watch?v=hBybknOyncY&list=PLHSKNyTYCTdn1h7vUET1KX5ZaLB8Le9ZH
Mount Blade Warband Serisi:https://www.youtube.com/watch?v=BRaIsIGYB-k&list=PLHSKNyTYCTdnBMVc9ul2N1vnwshQ-1Fx9
M
9 yıl
Obs Hatası
Öncelikle hepinize merhaba.Ben obs programı ile oyun videosu çekmek istiyorum her şey tamam kodlama falan (kaç tane video izledim sırf doğru olsun diye) ister oyun yakalama ister pencere fark etmiyor kayıtı bitirdikten sonra izliyorum ekran tamamen yeşil ve yukarıda karıncalanma var hiç bir şekilde düzeltemedim bunu yardımcı olursanız çok sevinirim...
M
9 yıl
Youtube Kanalı
Merhaba arkadaşlar En fazla askere sahip 5 ülke adlı bir video yayınladımhttps://www.youtube.com/watch?v=TiB2EjwgS8k linkine tıklayarak ulaşabilir siziniz.Haftada 2 veya 3 tane bu şekilde video atacağım kanalımı takip ederseniz sevinirim en azından videoma like atrsanız da sevinirim :D Şimdiden hepinize teşekkürler.
M
9 yıl
Steam\u0027a giremiyorum
Arkadaşlar neredeyse bir haftadır stema giremiyorum sürekli bağlantı hatası verip duruyor internetim olmasına rağmen ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.