S

Teğmen
04 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
klavye ve mouse kopma ve gecikme sorunu
Arkadaşlar merhaba, yeni bilgisayar topladım ve win10 pro yükledim. Anakartım msi mortar max. Eski bilgisayarımda sorunsuz kullandığım klavye ve mouse'um sorun yapıyor. Klavye logitech k360(wireless), mouse ise g300s. Sorun şöyle oyun oynarken çok sık olmasa da klavye bir anda buga girmiş gibi gecikme yapmaya başlıyor, gecikmeden kastım bastığım tuşlara tepki vermiyor ve bir süre sonra klavyeye dokunmuyorken karakteri hareket ettiriyor, bu sırada donanım takma çıkarma sesi yok. Mouse ise anlık olarak kopup geri geliyor, donanım takma çıkarma sesi de oluyor. Bios güncellemesi yaptım ancak hala aynı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum.not:alakası var mıdır bilmiyorum ama her windows açıldığında aygıt takma sesi geliyor.
S
8 yıl
bass yırtılması
merhaba arkadaşlar bende t3130 creative 2+1 ses sitemi var bassın altındaki o plastik kısım yırtıldı onu yapıştırmayı denedim daha kötü oldu o kısmı değiştirmek istiyorum bu mümkün müdür internetten aradım bulamadım bi ismi var mı o kısmın bilenler yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler :)
S
8 yıl
gta5 kaldırır mı
arkadaşlar hp pavilion g6 var bende 8 gb ram var 2 gb ekran kartı var i7 işlemci var ancak bf4 en düşükte oynuyorum garip bi olay ekran kartı markası amd modeli 7600m series oyunu oynar mıyım hangi ayarlarda oynarım kasar mı yardımcı olursanız sevinirim. :)
S
8 yıl
Kulaklıktan anlayan arkadaşlar bakarsa sevinirim
Arkadaşlar merhaba öncelikle 100 liraya kadar kulaklık bakıyorum laptopumda evde kullanmak için yeri geldiğinde telefondada kullanırım müzik film için bakıyorum oyunda oynarım onunda sesini iyi verse iyi olur bir de gitar amfimin kulaklık girişine bağlamayı düşünüyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum ne zamandır araştırıyorum net bir sonuca varamadım.

Şimdiden teşekkürler. :)

edit: kulaküstü istiyorum.
S
8 yıl
assassin\u0027s creed eksik grafikler
arkadaşlar ben internetten ac: syndicate indirdim ancak bazı grafikler eksik mesela yerler parlıyor bazı yerlerde ya da uzaktan görünen tren yanına gidi ce görünez oluyor şeffaf oluyor falan trenlerin üzerinde en öndeki trenin kullanıldıgı kısım şeffaf içi gözüküyor falan nedir bu nasıl çözeriz?
S
9 yıl
reaper ses kaydetme ve hoparlörden ses verme
merhaba arkadaşlar ben id core 10 amfimle usb bağlantısı ile gitar ses kaydı yapıcam ancak iki sorum var.

birincici şu ki bu yaptıgım kayıt backing track falan üstüste ekleyip project olarak kaydedebiliyorum ancak mp3 olarak nasıl kaydedicem?

ikincisi kayır sesini dinlerken sesi bilgisayar hoparlöründen değil de amfiden veriyor bunu nasıl hoparlöre çevirebilirim?

şimdiden teşekkürler :))
S
9 yıl
gitarı eğince oluşan dip gürültüsü
merhaba arkadaşlar,

ben gitarımı amfiyede bilgisayarada bağlasam öne veya arkaya eğdiğimde gitarı bir dip gürültüsün oluşuyor dik tutarsam gitarı en az seviyeye iniyor bu dip gürültüsü

jak yepyeni amfi yeni muhtemelen gitarda sorun ama sorun ne olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

gitar = hss bullet strat squier
S
9 yıl
AC:UNITY
almaya değer bir oyun mu arkadaşlar playstore'da 88 liraya inmiş ancak dlc falan yok büyük eksiklik olur mu ? almalı mıyım sizce?
S
9 yıl
10 watt mı 20 watt mı
arkadaşlar merhabalar ben blackstar id core serisi amfi almak istiyorum 10 wattı 300 lirayken 20 wattı 500 lira hangisini almalıyım ev için kullanıcam 20 watt daha hacimli ve kaliteli ses verir diye düşünüyorum ancak pekte bilgim yok squier bullet hss model gitarım var.
sizce 200 lira fiyat farkına değer mi?
S
9 yıl
grafik ayarı yapınca ekran titremesi
merhava arkadaşlar bende pavilion g6 i7 laptop var assassin's creed revelations oyununa değiştirilebilir grafik ayarlarından ayar yapıp yüksek performans deyince ekranda titreme oluyor oyunda... titreme dediğim ilk görüntü ve devam eden oyun görüntüsü sürekli değişiyor gidip geliyor bi ilk görüntü bi devam eden görüntü nedir bu çözümü nedir internettede nasıl aratacağımı bilemedim bulamadım çözüm yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.