N

Yarbay
26 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
36 üye
Görüntülenme (?)
1833 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
N
11 ay
Sonar 2023 Nisan Seçim Anketi
Önce Forum ahalisi tarafından beğenilmeyen SONAR'ın 2018'de seçime 20 gün kala yayınladığı anketin sonuçlarına bakalım:

< Resime gitmek için tıklayın >


Şimdi de bugünkü ankete bakalım;

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
"Terlik olsa oy veririz aga" diyen arkadaşlara geçmiş olsun. Aylardır bunu anlatmaya çalıştık Mansur Yavaş aday olsun dedik. HDP'nin peşine takıldınız bu kaybetme şampiyonunu aday yaptınız. Buyrun eserinizle gurur duyun.
N
geçen yıl
CHP\u0027liler neden Erdoğan\u0027a hiçbir laf etmeyip sabahtan akşama İnce\u0027ye saldırıyor?
Bir fikriniz var mı arkadaşlar. Ben bunların bu tepkilerini görünce herhalde İnce 20 yıldır ülkeyi yönetiyor ve bu CHP'liler İnce'nin iktidarını devirmek istiyor gibi hissettim. Erdoğan eleştirisi yapan CHP'li gördünüz mü son 10 gündür? Sabah kalkıyorlar İnce, akşam yatıyorlar İnce...
N
geçen yıl
Kılıçdaroğlu\u0027na neden oy vermeyeceğiz?
Arkadaşlar burada "İnce oyları bölüyor" falan gibi zayıf argümanlarla Kılıçdaroğlu'na neden oy vermeyeceğimi anlatacağım şimdi. Ayrıca benim oyum ilk turda İnce'ye ikinci turda muhtemelen boykot, HDP ile olan ilişkiye göre ufak da olsa RTE'ye de atma ihtimalim var. Mecliste oyum Memleket Partisi'ne. Siz de neden verilmesi gerektiğini söylersiniz belki.

-Eski AKP'lileri bakan ve cumhurbaşkanı yardımcısı yapacak. Ben böyle bir şey istemiyorum. AKP FETÖ ile kavgalı hale geldikten sonra AKP'den ayrılan adam benim için deccalın ta kendisidir ve bu iki partinin elemanlarının tamamı bu özelliğe sahip. Dolayısıyla bunlar benim oyumla hiçbir yere gelsin istemiyorum.

-Sekiz tane Cumhurbaşkanı yardımcısı ile ülke yönetilemez. Abuk sabuk bir sistem. Utanmasalar E-devletten başvuran herkesi cumhurbaşkanı yardımcısı yapacaklar. Total Chaos. Olmaz öyle şey.

- Madımak'ta Alevi yurttaşlarımızın yakıldığı oteldeki olaylar sırasında ilgili ilin belediye başkanı olup bu olayları teşkilatı yoluyla destekleyen birini bakan ve cb yardımcısı yapmak istemiyorum. Ayrıca kendisinin karısı İngiliz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Yabancı istihbarat misyonlarıyla dirsek temasım var diye bas bas bağırıyor bu profil.

- Nurcuların elinde büyümüş Gültekin Uysal CB yardımcısı veya Bakan olsun istemiyorum. Kendisinin FETÖ'nün üst yapısı olan Nurculuk tarikatını ve Said-i Nursi denen irticacıyı övdüğü birçok demeci var.

- FETÖ'nün Türkçe olimpiyatlarında Fethullah teröristini övmüş Meral Akşener-Ali Babacan-Ahmet Davutoğlu üçlüsünün devlet yönetiminde söz sahibi olmasını istemiyorum.

- Canan Kaftancıoğlu, Sezgin Tanrıkulu, Orhan Sarıbal, Yüksel Taşkın gibi Atatürke, Türklüğe, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne düşman ve yeri geldiğinde bu değerlerimize hakaretler eden, Atatürk'e katliamcı diyen kişilerin devlet yönetiminde bir numaralı parti olmasını istemiyorum.

- 15 Temmuz sonrası devletten atılan bütün FETÖ'cü KHK'lıları işlerine iade edeceğini, Selahattin Demirtaş ve Sorosçu Osman Kavala'yı hapisten çıkaracağını söyleyen, son 12 senede 10 kez seçim kaybetmiş ve bir kere bile bu konuda hesap vermemiş olan 74 yaşındaki KEMAL KILIÇDAROĞLU'na oy vermek istemiyorum.

Siz niçin vereceksiniz ve İnce'nin Kılıçdaroğlu'na göre ne gibi bir eksiği var? Buyrun dinliyorum.
N
geçen yıl
DH İlk Tur Seçim Anketi (Kılıçdaroğlu\u0027nun Adaylığı Netleşti)
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda oyunuzu kime verirsiniz?
N
3 yıl
Levent Gültekin - Teğmen Çelebi Atışması
CHP'den istifa ederek Memleket Hareketi'ne katıldığını açıklayan Mehmet Ali Çelebi için Halktv'de konuşan Levent Gültekin "Erdoğan'la aynı kafa yapısına sahipler, millilikten uzak bir yapıları var" demişti.

Program sırasında bu Tweeti atan Çelebi'ye Levent Gültekin cevap verdi.


< Resime gitmek için tıklayın >
Bu adam ve benzerleri Muharrem İnce'ye CHP'lilik öğretip Sarayın adamı diyor... Akıl alır gibi değil...

Levent Gültekin kimdir?

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
N
3 yıl
Erdoğan: Parti olarak CHP Genel Başkanından Çok Memnunuz, Mumla Arasak Böyle Rakip Bulamayız!
N
3 yıl
Muharrem İnce\u0027nin Partisine Oy Verir Misiniz?
3 milletvekili HDP zihniyetinin partiye hakim olduğunu belirtip, CHP'nin eski AKP'lilerle birlikte yönetildiğini belirterek istifa etti ve Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılacak. Ben forumdaki anketlerde İnce'nin partisinin birinci çıkacağını düşünüyorum.
N
3 yıl
Muharrem İnce\u0027den Binali Yıldırım\u0027a Ergenekon Cevabı
https://twitter.com/vekilince/status/1352322989157711883
Bir babayiğit daha var mı koca muhalefette şunu diyebilecek?
N
3 yıl
Önceki Başkanı Muharrem İnce\u0027yi Desteklediği İçin Aday Gösterilmeyen Menemen Belediyesi AKP\u0027ye Geçti
Rüşvet ve zimmete para geçirme sebebiyle başkanı görevden alınarak tutuklanan Menemen Belediyesi'nde belediye meclisinde yapılan seçimde AKP'nin adayı ve CHP'nin adayı eşit sayıda oy aldı. Yapılan kura çekimi sonrası AKP'li aday seçimi kazanarak belediye başkanı oldu.

Belediye Meclisinde 16 CHP'li, 3 İYİ Partili, 2 MHP'li, 10 AKP'li bulunuyor. İYİ Parti ve CHP'li üyelerin AKP adayına oy vermesi sonucu seçim berabere bitti. Yapılan ilk kura çekiminde CHP adayı Deniz Karakurt başkanlığı kazandı ancak AKP'liler Vali Yardımcısının kura sırasında hazır bulunması gerektiğini öne sürerek mahkemeye başvurdu, tekrar edilen kura çekiminde AKP adayı seçimi kazandı ve Menemen belediyesi AKP'ye geçti. BRAVO KILIÇDAROĞLU...

< Resime gitmek için tıklayın >

Hanımefendi CHP'nin İzmir Menemen'de yeni başkan yapmaya çalıştığı kişi. Ne kadar da İzmir'li bir CHP'li gibi değil mi görünüşü :))) (Bahse girerim hanımefendinin kökeni Tunceli)
N
3 yıl
Erdoğan: Kaftancıoğlu DHKP-C Militanıdır (Esas Konu Gerekçesiz Silindi)
Bu kadını forumda da koruyan birileri var... Cumhurbaşkanının söylediği bir lafın konusu silinmiş. Tekrar açıyorum. Öne çıkarın lütfen. Nasıl kural ihlali oluyor anlamadım. Forumda yorumsuz olarak bu kadının Tweetlerini paylaştığım için konum silinip ceza almıştım. Herhalde Kaftancıoğlu'nun Suriye'de Mehmetçiğimize silah sıkan terör örgütü MLKP'nin lideri Hasan Ocak için "Komutana bin selam" tweetinin çok beğenilmesi birilerinin zoruna gitti.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.