B

Yüzbaşı
26 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
beyle
eu westte 7 levelim arkadaş ekleme yeri yok add friend group var sadece nasıl ekleniyor?
B
9 yıl
eu west
oynayan varmı 6 levelim birlkte oynayalım diye sordum hep yabancılar sarmıyor
B
9 yıl
lig atlmak için
sadece yetenek yetmiyor.Mesela dün dereceli atıyorum adamaın 100 canı kalmış bot lane karşı bot lane i kovalıyor shen ulti attı o sırada bizim adamlar hala adamı kesmeye çalışıyor.karşı 3lü çalıya kadar kovaladılar sonra 4v2 kaldılar biranda.Demek istediğim şu o kadar beli ki gelip shenin e atacağı sen onu alamıycaksın çok beli adam ibretlik kalkanla geliyor senle rakibin arasına giricek çok belli son yamalrda almıştı öyle bir buff hala "AÇLIKTAN" ada kovalayıp skor veriyorlar.Bu 2 defa yaşadı oyunda saç baş yoluyorum arkdaş hiçmi düşünmez insanlar ya.Hadi onu geçtim yine bir kovalmaca oldu karşı mid öldü bizimkiler 3 v 3 kovalıyorlar karşıdaki feedlenmiş mid koşarak geliyor ama bizimkiler hala kovalıyor dedim çıkın geri kimse takmıyor böyle bir komedi yok hiçmi taba basmaz insanlar şaşıyoru nasıl bu kadar akılsı olunabilir.Lane ler arası çok bir yetenek farkı yok sadece boş beleş kill veriyor adamlar öyle öyle geri düştük.Neyse adc iyidide kazandık.

Özet:Düşünerek oynayın,shenin ulti attığı adamı öldürcem diye kill vermeyin,adam kovalarken düşünün bu adama yardım gelir mi? diyerekten.Ayrıca mobil olmayan şampyon alıp kamplandım ıngaa ıngaa demektende vazgeçin!
B
9 yıl
beyler
lolle alakası yok ama dün akşamdan beri gülüyorum belk hoşunuza gider

Bölmek için doğdular. Ya bölecekler ya da asimile edilecekler. Büyük tehlikelere rağmen halay çekiyorlar. Yaşlı k*rtler bunu defalarca yaşadı. Genç k*rtler molotof atma gereğini biliyorlar. Büyük tehlikelere rağmen ilerliyorlar. Dış mihraklar onlara fısıldadı. Harekete geç... Harekete geç... Ve böl.
B
9 yıl
urgot neyin kafası la
ilk pick urgot alırsan morgana maokai alıp ağzına ederler bu kadar basit aga
B
9 yıl
tsm fanboyları
koroyu izlesin top lanede nasl oynanır görsünler sonrada çöp dyrusu savunsunlr yine
B
9 yıl
oxi imana gelmiş
abi olmaya karar vermiş artık beyler

< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
varus mid
beyler şu yeni marus mid furyası çok iyi değilmi sizce cdr bot kasınca paso q sallıyo zaten ilk item gözyaşını kasıyoruz mana sorunu klmıyor sizce girermi metaya?
B
9 yıl
dyrus
B
9 yıl
msin in en iyi supu
daha erken olablir konuşmak ama bence wolf olabilir mükkemmel bir allistar oynadı.Sizce kim olabilir beyler edg ahq mu maçımı emin değilim ordada allistar oynayan bir arkadaş vardı o da güzel oynadı snırım allistar sanıldığındn daha fazla iş yapıyormuş bu arada .d
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.