M

Çavuş
19 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
2 ay
i30 ses sistemi önerisi
Aracım 2014 model i30. Kapılar 16cm. Elimde groundzero 20cm subbass, cadence 4ga kablo seti mevcut. Ekranlı multimedya taktirmayi düşünüyorum. Öncelikle midrange önceki aracimda kullandığım ve bana hitap etmediği için direk eliyorum. İstediğim kaliteli ses almak fakat çok büyük beklentim yok uçup kaçmasına da gerek yok. Bunun için amfi ve hoparlör tavsiyesi verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim. Bütçe: 10-15k civarı sadece hoparlör ve amfi için.
M
3 yıl
[PC] Fifa 21 Hesabı Alınacaktır
Hesap boş olsa da olur hesap bilgilerinin değişebilmesi, transfer ban yememiş ve webapp transfer marketi açık olması önemlidir. Almayı düşündüğüm fiyat 50 TL dir malum 1 ay sonra fifa 22 çıkıyor.
M
7 yıl
Ekran Kartı ve PSU / Pin Uyuşmazlığı
Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Asus R9 380 4gb ekran kartına sahibim. Kullandığım kasa' da bu THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA
500w psu 6pin güç bağlantısı var fakat ekran kartında 8pin var. Bir süredir bu şekilde kullanıyordum. En son 6pin 8 pin dönüştürücü aldım 1-2 hafta bu şekilde kullandım ve bugün oyundayken bir anda ekranda görüntü gitti ve yanık kokusu aldım kasayı açtığımda ise aldığım dönüştürücünün eridiğini gördüm. Acaba sorun nedir bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. İlerde bir sorun çıkartırmı yada şuan 6 pin ile kullanmam sıkıntı yaratırmı. Ve de sorun çıkarmayacak bir 6pin to 8 pin dönüştürücü önerebilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.
M
9 yıl
SATILIK SteelSeries Siberia v2 NaVi Edition + Ses Kartı
Kulaklık 1 yıllıktır ve herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Steelseries 7.1 Ses kartı ile birlikte satıyorum. 2 Yıl garantisi bulunmakta ve şuan 1 yıl daha garantisi devam etmektedir. Kutusu, faturası vs. herşeyi duruyor. 275 TL gibi bir fiyat istiyorum. Bildiğiniz üzere ses kartı zaten Türkiye' de satılmıyor ve satılsa bile en az 100 TL' den satışa sunuluyor. Kulaklığında normal sıfır satış fiyatı 300-320 TL fiyat aralığındadır.
Özel Mesaj veya 0531 388 2089 numaralı telefondan benimle iletişime geçebilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.