DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
E

Onbaşı
19 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
lago fb kullanımı
Arkadaşlar merhaba, yalıtımsız bir evde oturuyorum. On/off termostad faydalı olmadı. Lago alsam faydasını görebilirmiyim? Birde kombi zaten kendinden modülasyonlu, be 30 kw eca premix kullanıyorum, yaklaşık 45 saniyede 0,010 m3 gaz yakıyor.buda saatte yaklaşık 0,8 m3 ediyor. lago ile birlikte kullanan bazı arkadaşlar, sayaç ocak kullanımı gibi yavaş dönüyor şeklinde yorum yapmış, doğrumudur acaba? mümkün olan varsa bi sayaca bakabilirmi? kaç saniyede 0,010 m3 tüketimi yapıyor. Yani kombinin kendi modülasyonunun altına inebiliyor mu?
E
10 yıl
Eca confeo premix
Eca confeo premix kombinin reset dugmesine 3-4 saniye basili tutup, su basincini gosteren dugmeye birkac defa basinca ekrana L0, L1, L2 geliyor. Bunlar bir cesit parametremidir acaba?
E
10 yıl
Petek ısısı
Merhaba arkadaşlar, benim peteklerimin üstü ile altı arasındaki ısı farkı 4 derece kadar. Yani 48 giriyor 44 çıkıyor. Forumda okuduğum kadarıyla 10-15 derece fark olmalı. Evi ısıtamıyorum. Petekler ateş gibi. Pompa ayarı düşürülmelimi sizce veya başka bir çözüm önerisi olan varmı? Kombi eca premix 30 kw, 10 metre petek. ev net 130 metrekare, kuzey cephe en üst kat, dış yalıtım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.