H

Teğmen
18 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
9 yıl
LEF BEHIND
arkadaslar psn'de su an 22 tlye left behind oyunu satiliyor.. last of us dlc si ile ayni mi ?
H
9 yıl
ışid elemani gibi shoplar misiniz (ssli)
Edit yeni foto : http://imgur.com/QlegaRp

http://imgur.com/DDRh05a

Evet beyler modaya ayak uyduralim dedik, tom hardy gibi sakal uzattik, ebubekir el bagdadi'ye benzedik. Lutfen shop yapip linc eder misiniz beni, sakallarimi kesmem icin.
H
9 yıl
protein tozu kullaniyorum hic bir degisim yok yardimci olun
Merhaba arkadaslar. 120 kg, 165 boy fiziki durumum. Evden hic disari cikmiyorum, surekli pc basindayim haliyle iyice kilo aldim. Bir arkadasim zayiflamaya calisma bence direk kasa cevir yaglari dedi. Spor yapamiyorum zor geliyor bende arastirmalarim sonucu protein tozunu kesfettim. Turkiyede cok kullanan varmi veya protein tozu denen sey hakkinda bilgisi olan varmi bilmiyorum ama bilgisi olan biri varsa yardimci olursa sevinirim. İnternetden sparis verdim suyla karistirip vucuduma suruyorum yaklasik 15 gundur sanki biraz kas olustu gibi ama bu surec cok yavas geldi bana, hizlandirmak icin ne yapmaliyim yaza cok az kaldi, artik bende normal insanlar gibi denize gitmek istiyorum.
H
9 yıl
arkadaslar cok pismanim, nasil telafi edebilirim yardim edin
Bugun babam hasta oldugu icin isten izin almis evdeydi. Arkadaslar da beni starbaksa cagirdi. Bende babamdan para istedim, oglum daha maas almadik falan dedi. Bende kizdim alsan nolcak uc kurusluk maas aliyorsun, yine yetmedi bahanesi uyduracaksin. Ben cocugunum bana bakmak zorundasin yapmasaydiniz ozaman. Keske sizin cocugunuz olmasaydim utaniyorum sizden falan dedim. Ciktim bakkala dedim babam 100 tl istedi getircekmis, samimi arkadasi oldugu icin verdi. Gittim starbaksa arkadaslarla. Oturdum yerime "bi turk kahvesi alabilir miyim orta sekerli" diye bagirdim. Arkadaslar gulmeye basladi utanarak ciktim ordan, disarida sizinle paylasiyorum durumu. Gercekten cok utaniyorum su an rezil oldum geri iceri girip durumu nasil duzeltebilirim sizce ?
H
9 yıl
yeni actigimiz pokemon dukkanina hepiniz davetlisiniz (ss\u0027li)
Dh forum uyelerine indirim uygulanacak. Charmander tukendi.!

http://imgur.com/14MYtOI
H
9 yıl
az once tanimadigim birine 100 tl borc verdim
Arabama yakit almak icin akaryakit istasyonuna girdim. Birisi cama tik tik yapti.. Oo naber nasilsin falan dedi. Oo kardesim nolsun iyiyim, seni sormali sen nasilsin dedim. Ama kim oldugunu hatirlamadim, hatirlayamadigim icinde lafi uzattim ve daha bi samimilestik. Baban nasil dedi iyi valla nolsun gecen seni konutuk niye ugramiyon dedim. En nefret ettigim seylerden biridir bu o yuzden iyice sicip sivadim. En sonunda arabalarinin yakitinin bittigini soyledi 100 liraistedi hafta sonu getiricem dedi. Olur ayipsin dedim cikarip verdim. Sonra gorusuruz burak abi dedi... Gorusuruz kardes dedim. Ehehehhehe orada anladim aslinda tanimiyom benim adim hasan, o beni karistirmis nasil rahatladim varya ehehehe salak yaa. :ddddd
H
9 yıl
sizce calisanimi kovmali miyim ?
Arkadaslar merhaba, okul bitince bir yildir babamin sirketinde calismaya basladim. Yaklasik 30 tane calisanimiz var hepsinle iyi anlasiyorum. Bugun kiz arkadasimi da getirdim sirkete, hava olsun diye iscilerden birini cagirip sinav pozisyonu al dedim. Almadi uyardim rahat hazir ol falan dedim dinlemedi bile cekip gitti. Sizce kovmazsam diger iscilere kotu ornek olur mu ? Yani anlamiyorumki askerde de yaptiriyolar hemde para vermiyolar zorla yaptiriyolar ben karsiligini da veriyorum neden boyle yapiyo bu isciler. :,(
H
9 yıl
tom hardy\u0027ye benzemeye calisirken, ebubekir el bagdadi olmam (ssli)
Allahim neden beni anadolu comari olarak yarattin ?


< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
kavgada burnuma vurdular, yarim kilo sumuk akti
Lise ikiye gidiyorum. Okul cikisinda dogulu birkac tiple tartismaya basladik. Biri yumruk salladi, burnuma geldi grip olmustum zaten. Sumuklerim akinca burnumu kapadim elimde, kimse sumukleri gormesin diye. tum okul bize bakiyodu.. kaniyor gibi yaptim. Bir elimle burnumu tutarken; "ileriye gidelim sizi doversem ayirirlar tenhaya delin" dedim. Geldiler. ileriye gidince abi cektim nolur yapmayin dedim yalvardim biraktilar. Obur gun okula gidince "tenhaya gidince korktular, kalabalikta artislik yapiyolar" dedim herkese. Kulaklarina gitmis dediklerim, gelip dovduler. Sizce nasil bir yol izlemeliyim ?
H
9 yıl
tom hardy\u0027ye benzemek icin sakal biraktim, ebubekir el bagdadiye benzedim
Arkadaslar yardim edin ne yapmaliyim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.