B

Er
18 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359727 Gün Cezalı
355814 gün 21 s. 56 dk.
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
GECE GECE, YİNE UZUN VADELİ İNTİHAR EDİYORUM(SS) Lİ
Nutella lı ekmek ve Cola.


< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Sağ Elinizle En Son Ne Tutunuz? (Bilgisayar donanımları hariç)
Ben soda tuttum. Ya siz?
< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
TELEFONLA ÇEKTİĞİM İNSANI RAHATLATAN KARE (SARI ZONTAK , MERAK EDENLER GELSİN ) (SS) li
Buyrun Değerli Konsey Üyeleri
< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Beyler Su An İlk Baktığınız Saatin Saniyesi Kaç?
16 benim ki.
B
11 yıl
Zihinsel Engelli Kıza Tecavüz Edenlere İyi Hal İndirimi
Benim Adalete güvenim yok olan varsa söylesin nasıl oldugunu, kopruyle duble yollarla mastırbasyon yapanlar hariç!
< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Geleneksel Myanmar Çocuk Dövüştürme Şenliği
B
11 yıl
APARTMANINIZ DA YENİ EVLİ VAR MI?
Bizde bir cift var iki gün önce evlenen. Kendilerini kaybediyorlar öyle bir cıktık cıglığa ki neredeyse adam öldürüyorlar diye polisi arayacağız ama tabiki yapı gereği cok uysal ve anlayışlıyızdır. Babam ne zaman duysa televizyon sesini acar bana yapmayacağı sen mi yapacak daha sevgilin yok der felan. Siz dede var mı yeni evli?
B
11 yıl
OKUMAYAN CAHİL İNSANLARIN UNİVERSİTELİ KİZLARA BAKISI
Arkadaslar ben gecen konu da da söylediğim gibi Esenyurt ta oturuyorum. Zannettiğiniz gibi pis bir semt değil, dahada pis bir semt. Heleki koy icinden gecmek harbi söylüyorum kaybedecek bir seyin olmayacak(para saat cuxdan) Yıllardır ordayım artık benim için sorun olmuyorsa yabancı için zor. Hasılkelam konumuza gelelim. Bugun bizim fordcu barzolardan biriyle konusmak zorunda kaldım. Kaldım diyorum cunku bizim evin onunde kova yapıyorlardı gecerken mecbur bi iki kelam dondu. Eksiği cok fazlası yok. Bunlar da ben gittiğimde üniversiteli kızlardan konuşuyorlardı bende gittiğim için katılmak zorunda kaldım kısaca yazıyorum.

Ben : lan t*toslar harbi harbi yaptığınız ı*pnelik niye ona buna dayıyorsunuz.

BARZO:Nasılsa birilerine veriyorlar bizde payımızı alıyoruz keke (güldü) Hele UNİVERSİTELİ kızlar hepsi veriyor hemde her gece herkese pompalatıyor.

BEN :(Kufur laf anlatma cabası falan filan...)
B
11 yıl
Saygıdeğer Konsey Üyeleri Gelin Bana Tavsiye Lazım
Arkadaslar vizelere calistim. Simdi yemek yiyip yemek üstü yapmak için dısarı cıkacak. O arada da kulaklık almak istiyorum. Oneririm olan varmı Max =90tl
B
11 yıl
Çipras Yakışıklı Degil mi Sizce de?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.